B CONCEPTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B CONCEPTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.279.738

Publication

15/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

lI1 11111111111 HIll

*12169699*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

04 OKT 2012

Griffie

Bijlagen bil het Belg_i çb S taatsblad_15J1D/2OU - .nexes-duMoniteur--beige

Ondernemingsnr: ~Jj~ 9 `~ 9/2g

Benaming óó J

(voluit) : B CONCEPTS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : VAN EYCKLEI 39, BUS 9, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING 1 JULI 2012

HOOFDSTUK I

Artikel 1 Zetel en rechtsvorm en oprichters

Op 1 juli 2012 wordt er een vennootschap onder firma opgericht door de heren Van Saelen Gavin, woonachtig te Karel Rogierstraat 23, bus 3, 2000 Antwerpen en Vincent Deschampheleire, woonachtig te Van Eycklei 39 bus 9, 2018 Antwerpen, en met benaming "B Concepts" . De zetel van de vennootschap B Concepts bevindt zich te Van Eycklei 39 bus 9, 2018 Antwerpen.

Artikel 2 Doel

De vennootschap onder firma heeft tot doel:

het organiseren van paintballactiviteiten, lasergames, verjaardagsfeestjes, incentives voor bedrijven, teambuildings en aanverwante en gelijkaardige activiteiten,

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland , aile burgerlijke als commerciële, industriële als financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten , welke in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of welke van aard zouden zijn om de verwezenlijking of de uitbreiding ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Artikel 3 Duur

De vennootschap onder firma bestaat voor onbepaalde duur, vanaf heden,

De vennootschap onder firma wordt ontbonden door aangetekend schrijven van één van de vennoten, deze brief moet ten minste zes maanden vooraf het einde van de vennootschap aankondigen. Deze betekening dient te gebeuren op de maatschappelijke zetel.

HOOFDSTUK Il KAPITAAL -VENNOTEN

Artikel 4 Kapitaal

De vennootschap onder firma heeft vanaf heden een kapitaal van twee euro ter beschikking, vertegenwoordigd door twee aandelen met een nominale waarde van één euro.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

Van Saelen Gavin :1 Euro

Deschampheleire Vincent: 1 Euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor hun inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

Van Saelen Gavin: 1 aandeel

Deschampheleire Vincent: 1 aandeel

Artikel 5 Verplichtingen van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt de verplichtingen van de vennoten tegenover de vennootschap onder firma . De vennoten dienen zich te onthouden van elke handeling die volgens het oordeel van de algemene vergadering, beraadslagend met simpele meerderheid , kan schade toebrengen aan de vennootschap onder firma of die in tegenstrijd is met de statuten en de beslissingen van de algemene vergadering,

TITEL I l Bestuur van de vennootschap

Artikel 6 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De heren Van Saelen Gavin en Deschampheleire Vincent worden benoemd tot zaakvoerder.

De zaakvoerder beschikt over alle machten cm de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle aankopen en verkopen van onroerende goederen, en het aangaan van leningen , is evenwel het akkoord van alle vennoten vereist.

HOOFDSTUK V ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 9 Ontbinding

De vennootschap kan worden ontbonden:

ingevolge een opzeg van één der vennoten , zes maand voor het eind van elke jaarlijkse periode, zoals voorschreven in artikel 3 van onderhavige statuten.

TITEL VI -ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 10 Algemene bepalingen

Met het oog op de uitvoering van onderhavige statuten kiest iedere vennoot, vereffenaar, die in het buitenland woont, domicilie op de maatschappelijke zetel, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, betekeningen of dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 11

De kosten en erelonen van onderhavige akte zijn ten laste van de vennootschap,

III EIND EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en zal afgesloten worden op éénendertig december van het jaar tweeduizend en dertien.

Het gewone boekjaar begint op één januari en loopt tot éénendertig december van hetzelfde jaar.

B. Partijen verklaren dat het bedrag der kosten, uitgaven of lasten onder welke vorm ook, die ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, ongeveer 240 euro bedraagt (¬ 240) ; zijnde de publicatiekosten en de kosten van inschrijving in de kruispuntbank der ondernemingen.

Volmacht wordt hiertoe gegeven aan de heer Bellemans Filip, met recht van indeplaatsstelling, om de formaliteiten van inschrijving in de kruispuntbank te vervullen.

Gavin Van Saelen : zaakvoerder

Vincent Deschampheleire : zaakvoerder

Coordonnées
B CONCEPTS

Adresse
VAN EYCKLEI 39, BUS 9 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande