B-IMPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-IMPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.903.751

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 01.08.2014 14390-0069-012
10/02/2014
ÿþMod Mid 77.t "

wdF.n F4-

2 9 -01- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN (enfle 

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiINi0389nii1u~38*~hinn

Ondernemingsnr : 0844.903.751.

Benaming

(voluit) : B-IMPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breendonkstraat 311,2830 WILLEBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

NEERLEGGING VERSLAG QUASI-INBRENG EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

GEHOUDEN OP DE ZETEL

kristof De Jonghe

Zaakvoerder

-

Op de laatste blz. van I..uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/04/2012
ÿþt` t



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I II III 1111 iumso

behouden *12073290*

aan het

Belgisch Staatsblad









NEERGELEGD

0 2 -04- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDELGICHELEN

Ondernemingsnr : % 'R

Benaming

(voluit) : B-IMPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2830 WILLEBROEK, Breendonkstraat 311

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 29 maart 2012, blijkt dat:

De heer DE JONGHE Kristof, geboren te Wilrijk op 19 februari 1976, rijksregistemummer 76.02.19-357.04, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Gent op 1 juli 2005, wonende te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 311.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid heeft opgericht als volgt: Naam : B-IMPORT

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 2830 Willebroek, Breendonkstraat 311

Doel : De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

1. Voor haar rekening of voor rekening van derden alle handelingen te stellen welke rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op:

Groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer in speksteen, leisteen, natuurleien en aanverwante producten;

Groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer in allerhande bouwmaterialen;

Groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer in dakbedekking;

Groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer in sanitair en verwarmingsmaterialen;

Groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer in vloer  en wandtegels;

Groot  en kleinhandel, invoer en uitvoer in panelen, platen, parket, behang, verf en woningtextiel;

Handelsbemiddeling in voormelde materialen;

Het geven van adviezen op het gebied van bovenvermelde materialen;

De ontwikkeling, groot en kleinhandel, invoer en uitvoer van verwarmingsinstallaties;

Het optreden als tussenpersoon in de handel als commissionair en in agentuur en makelaar.

- De ontwikkeling van innovatieve duurzame energie-opwekkende systemen;

- Investeringen in en het uitwerken en commercialiseren van projecten in duurzame energieproductiesystemen;

- Het verlenen van consultancy op het vlak van energiebesparing en duurzame energie-opwekking.

2. Voor haar persoonlijke rekening: het beheer van beleggingen en vermogen.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden, zoals het huren en verhuren, laten bouwen en verbouwen, aankopen en verkopen, verkavelen van onroerende goederen, daaromtrent zelfs indien deze in geen rechtstreeks verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag voorzien in de supervisie, beheren, raad geven en controleren van filialen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten voor markten.

Zij mag brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan,

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op welke wijze ook, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen in aile takken van de industrie,

Zij mag zich voor deze vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, borgstellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet limitatief.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

KAPITAAL ; Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1l186ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op 186 aandelen wordt ingetekend door de Heer DE JONGHE Kristof, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 18.600 E een som geld ad 18.600 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, volledig volstort is.

ZAAKVOERDER:

De vennootschap zal beheerd warden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

ledere zaakvoerder is bevoegd om alla handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerd ers benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn,

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 11 uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingbrieven

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

aangeduid.Indien voormelde dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden

de eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar,

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal !open vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2013.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de laatste zaterdag van de maand mei om

11 u van het jaar 2014.

C. Zaakvoerder

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder

aangesteld: de heer De Jonghe Kristof, voornoemd.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

D. Volmacht

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, Belastingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan BVBA ACCOUNTANCY SERVICE, Coupure 712 te 9000 Gent. Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0526-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 31.08.2016 16561-0037-012

Coordonnées
B-IMPORT

Adresse
BREENDONKSTRAAT 311 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande