B-VACK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-VACK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.802.237

Publication

01/10/2013
ÿþs LJ

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ligt%Rlecom

Neergelegd ter (;ritme van de Recl+ttanlc van KQegli~n ÈP+2 nrwerpen

op 22

13

De Grifflor

Griffie

Ondernemingsnr:

Benaming (voluit) : B YACK .

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Middelmolenlaan 108 bus 5

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst : Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Eric Michael, geassocieerd notaris te Antwerpen

(Deurne), op 18 september 2013, geregistreerd geregistreerd tien bladen geen renvooien te Antwerpen,

zevende kantoor der registratie op 19 SEPT. 2013, Boek 176 blad 75 vak 17. Ontvangen: vijftig euro (50,00

EUR). De Ontvanger, (getekend) 1. MICHIELSEN, registratie aan te bieden, dat:

,1 Naam - 2etel

É Een vennootschap werd opgericht die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "B-VACK".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2100 Antwerpen (Deurne), Middelmolenlaan 108 bus 5.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen wordén geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en In de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op È'

te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. "

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privébasis; het publiceren van artikels en boeken;

5) De Organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande;

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

" verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en

verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de ;?

verkaveling, en ln het algemeen, alle Verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichten met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en s? verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan aile opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen ln andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, onderschreven door de heer VACKiER Bart Chris Lieve, geboren te Wilrijk op 25 februari 1968, ongehuwd, wonende te B-2970 Schilde, Zonneweelde 6.

Dat elk aandeel in geld en evenredig volstort werd voor een totaal bedrag van twaaifdulzend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bestuur  Bevoegdheden  Vertegenwoordiging - Benoemingen

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of de statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn; kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

indien er meerdere zaakvoerders z(jn,zullen zij afzonderlijk optreden.

Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

De heer VACKIER Bart Chris Lieve, geboren te Wilrijk op 25 februari 1968, ongehuwd, wonende te B-2970 Schilde, Zonneweelde 6.

Zijn opdracht wordt niet vergoed,

Er wordt geen commissaris benoemd.

Algemene Vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de laatste maandag van de maand december, om zestien uur, en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien. indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ledere persoon kan aan deze oproeping" verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen. Wanneer alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering, moet ten aanzien van hen geen bewijs worden voorgelegd van een oproeping.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni=tweeduizend vijftien.

Bestemming van de-winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en' hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

$a

^ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

modi

t~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de Wettelijke reserve. Deze afneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het meatscháppelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft'plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap. Verdeling netto actief der vereffening.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding.werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Volmacht

t_

De heer VACKIER Bart, voornoemd en hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de'neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), ve'rklaárt,bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&T ANTWERPEN, met zetel te B-2640 Mortsel, Jacob Van Arteveldestraat 30, met ondernemingsnummer BTW 8E°0447.912.148 RPR Antwerpen, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen` (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming) en, in voorkomend geval, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michaël Michoel

Geassocieerd notaris te Antwerpen (Deerne)

Tegelijk hiermee neergelegd: expediitié'van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam tin-handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 21.01.2016 16027-0143-012

Coordonnées
B-VACK

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 108, BUS 5 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande