B-VIRTUAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-VIRTUAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.351.463

Publication

19/05/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad_bekend t Mod Word 11.1

na neerlegging ter griffie v n derakteiv. aken kopie

4,tvderPen

Vc 11111911111@IIIIIIIIII D 7 Ive Mt

behc *19101206' afdeling Antwerpen

aar Griffie

Beh

Staal







Ondernemingsar : 0842.351.463

Benaming

(voluit) : B Virtual

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Cretenlaan 43 te 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 maart 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel:

Heden dinsdag 18 maart 2014 beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel van de vennootschap welke momenteel gevestigd is te 2627 Schelle, Frans Cretenlaan 43 met ingang van 18 maart 2014 over te brengen naar 2840 Reet, Pieter Breughellaan 8.

De volmachthouder, 18 maart 2014

Yolanda Van Regenmortel

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300106*

Neergelegd

03-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842351463

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): B-VIRTUAL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2627 Schelle, Frans Cretenlaan 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op drie januari tweeduizend

twaalf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  B-VIRTUAL .

2. De vennootschap is gevestigd te 2627 Schelle, Frans Cretenlaan 43.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoot/oprichter is de heer BAILLEUL, Björn, wonende te 2627 Schelle, Frans Cretenlaan 43 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De heer Björn Bailleul, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Björn Bailleul, voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR BAL EN VAN REGENMORTEL , gevestigd te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 426/3, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

" het geven van advies en begeleiding betreffende handels-, consultancy- en IT-diensten, evenals het verrichten van studies en analysewerkzaamheden.

" het geven van advies en begeleiding op het gebied van elektronische gegevensverwerking, het verrichten van analysewerkzaamheden en het implementeren van software voor zowel inter- en intranet als mobiele applicaties en IT projecten.

" implementatie en configuratie van IT-systemen.

" het verlenen van consultancy met inbegrip van onder meer management, IT, catering, organisatie van feesten op locatie bij de klant of intern op het bedrijf.

" het aankopen van handelsgoederen, diensten, informatie of gegevens in binnen- en buitenland met als oogmerk het verkopen van deze, al of niet na behandeling of verbetering, aan cliënten in binnen- en buitenland;

" het creëren en organiseren van evenementen, vertoningen, sportieve en culturele manifestaties; het verspreiden ervan aan de hand van alle mogelijke communicatiemiddelen en gegevensdragers; het produceren, uitgeven en verhandelen van alle geluidsopnames, films, video's, boeken, gedigitaliseerde gegevensdragers, enzovoort;

" het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen, en verenigingen al dan niet met een semipubliekrechtelijk statuut;

" het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

" alle mogelijke gegevens en documentatie verzamelen;

" lezingen, voordrachten, uiteenzettingen houden en zowel ter lering als ter ontspanning voorstellingen, schouwspelen, sportevenementen, muziekfestivals of dansavonden organiseren;

" studiereizen in binnen- en buitenland inrichten, alsook tentoonstellingen inrichten;

" cursussen en andere manifestaties met instructief oogmerk organiseren;

" afbeeldingen, foto-, film- en klankopnamen maken en verspreiden;

" op allerlei wijze promotie voeren;

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-VIRTUAL

Adresse
FRANS CRETENLAAN 43 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande