B. VERREYKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B. VERREYKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.951.650

Publication

20/01/2014
ÿþ Ill(( ~ Mcd Word 11.1

~.l: l~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*140192 6*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, opo 2014.

Griffie

Ondernemingsnr : 0543.951.650

Benaming

(voluit) : B. VERREYKEN

(verkort):



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 23 december 2013, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 2 januari 2014, boek 293 blad 95 vak 5. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00 ), De Eerstaanwezend Inspecteur a.i, (getekend) W.WUYTACK", dat er door,

De Heer VERREYKEN Hubert Johan, wonende te 2980 Zoersel, Voorste Hoeven 16

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "B. VERREYKEN", met zetel te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, volledig volgestort.

De vennootschap heeft tot doel bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van : ruwe en geslepen diamant, edelstenen,, juwelen, edele metalen en aile aanverwante artikelen.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of veref-'fe-'naar van andere vennootschappen, uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere ven-nootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden, verstrekken,

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en', commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die, aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder Is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doei van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Jaarlijks wordt van de nettowinst voor eerst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de, vorming van het wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering besluit over de bestemming van het saldo.

" Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal moeten worden gehandeld overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht, de

Heer VERREYKEN Hubert, voornoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden op achttien juni te zeventien uur ten maatschappelijke zetel, en voor de

eerste maal in tweeduizend vijftien

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden op hetzelfde uur,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien,

VOLMACHT:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondemerningsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij het

Bestuur Economisch Potentieel, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, wordt volmacht

gegeven aan

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", I-loveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie, volmacht.

Voor-

behouden

a+an het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op---- ---." " ------" -------- -" -----" " -----.._- - -- ---- -- ---.-...-_- de laatste b iz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþ.r l

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 NOV, 2014 :

afdeling Antreigife

1

ber

aa

Be

Staff

Undernemingsnr : 0543.951.650

Benaming

(vo:uit): B. VERREYKEN

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : B-2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Het college van zaakvoerders van DECODIA BVBA en de zaakvoerders van B. VERREYKEN BVBA en NICOLE DECOMBES BVBA zullen aan hun respectieve buitengewone algemene vergaderingen volgend splitsingsvoorstel voorleggen waarbij DECODIA BVBA wordt gesplitst en haar vermogen wordt toebedeeld enerzijds aan de bestaande vennootschap B. VERREYKEN BVBA, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0543.951.650 en anderzijds aan de bestaande vennootschap NICOLE DECOMBES BVBA, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0542.591.769.

Voorstelling van de bij de splitsing betrokken vennootschappen

De gesplitste vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DECODIA, waarvan de zetel gevestigd is te B2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, met ondernemingsnummer 0416.713.285, opgericht bij akte verleden voor Notaris Antoine Smets te Antwerpen op 21 december 1976, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 1977 onder nummer 173-4,

De statuten werden voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Marc Dens te Antwerpen op 8 februari 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 maart nadien onder nummer 08034240.

Het kapitaal bedraagt 1.150.998,17 euro en is verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Hier vertegenwoordigd door het college van zaakvoerders, bestaande uit de heer Hubert Verreyken, de heer Ferdinand Decombes en mevrouw Nicole Decombes.

De verkrijgende vennootschappen

Enerzijds de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B. VERREYKEN, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0543.951.650, Haar maatschappelijk kapitaal zal worden verhoogd met 575.499,09 euro waarvoor 50 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven zodat haar maatschappelijk kapitaal na de splitsing 594.099,09 euro zal bedragen en is verdeeld in 150 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

B. VERREYKEN BVBA wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Hubert Verreyken.

Anderzijds de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NICOLE DECOMBES, met maatschappelijke zetel te B-2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0542.591.769. Haar maatschappelijk kapitaal zal worden verhoogd met 575.499,09 euro waarvoor 50 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven zodat haar maatschappelijk kapitaal na de splitsing 594.099,09 euro zal bedragen en is verdeeld in 150 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

NICOLE DECOMBES BVBA wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Nicole Decombes.

'.Voorafgaande uiteenzetting van de verrichting en van de motieven voor de verrichting

Het college van zaakvoerders van DECODIA BVBA, de te splitsen vennootschap, heeft het initiatief genomen om de vennootschap te splitsen conform de bepalingen van de artikelen 673 en 728 tot en met 741 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" " a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

In herhaalde vergaderingen van het college van zaakvoerders werd vastgesteld dat tussen de zaakvoerders ernstige meningsverschillen bestaan i.v.m. meerdere aspecten van het bestuur van de vennootschap. De zaakvoerders geraken het onder meer niet meer eens over de volgende aspecten:'

-de hoogte en de wijze van betaling van de vergoeding van de zaakvoerders

-de mate waarin elke aandeelhouder dient bij te dragen in de financieringsbehoefte van de vennootschap via een rekening courant of anderszins

-de investeringen en desinvesteringen die in de toekomst dienen te gebeuren

Bovendien heeft het college van zaakvoerders vastgesteld dat de algemene vergadering van aandeelhouders wegens haar paritaire (50-50) samenstelling niet bereid werd gevonden om bestaande zaakvoerders te ontslaan of om nieuwe zaakvoerders te benoemen.

Om deze redenen wenst het college van zaakvoerders DECODIA BVBA te splitsen, Aangezien geen van de aandeelhouders van plan is om zijn aandelen binnen de drie jaar na de splitsing over te dragen en aangezien de splitsing zelf evenmin leidt tot de verkrijging van een fiscaal voordeel noch in hoofde van de bij de splitsing betrokken vennootschappen noch in hoofde van de aandeelhouders van DECODIA BVBA, gaat het college van zaakvoerders ervan uit dat de splitsing niet als hoofddoel of een der hoofddoelen belastingfraude of belastingontwijking heeft in de zin van artikel 183bis van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

De voorgestelde splitsing zal ertoe leiden dat de hierna beschreven actiefbestanddelen en de daaraan verbonden rechten en verplichtingen van de te splitsen vennootschap, ingevolge ontbinding zonder vereffening, zullen overgaan op de twee voornoemde verkrijgende vennootschappen.

Deze aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van DECOD1A BVBA zoals hierna bepaalt

II.Voorstel tot splitsing

1. Doel van de bij de verrichting betrokken vennootschappen

DBCODIA BVBA heeft tot doel bewerken en doen bewerken, handel, in- en uitvoer van diamant en alle aanverwante artikelen; het in consignatie geven en nemen; het waarnemen van agentschappen en vertegenwoordigingen, met alle roerende en onroerende verhandelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten en alles wat met de handel in verband staat.

Het doel van de verkrijgende vennootschap B. VERREYKEN BVBA is het bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen, De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of op welke wijze dan ook, Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten, verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Het doel van de verkrijgende vennootschap NICOLE DECOMBES BVBA is het bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen. De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of op welke wijze dan ook, Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten, verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk doel van de bij de splitsing betrokken vennootschappen is aldus zeer gelijklopend.

2. Ruilverhouding

Het maatschappelijk kapitaal van DECODIA BVBA wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

50 nieuwe aandelen van B. VERREYKEN BVBA zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap DECODIA BVBA in ruil voor de overdracht van de vermogensbestanddelen van de vennootschap naar B. VERREYKEN BVBA en 50 nieuwe aandelen van NICOLE DECOMBES BVBA zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap DECODIA BVBA in ruil voor de overdracht van de vermogensbestanddelen van de venncotschap naar NICOLE DECOMBES BVBA.

Zij zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onder haar aandeelhouders onmiddellijk na het verlijden van de akte van splitsing.

3. Datum voor deelname in de winst

Vanaf 1 oktober 2014 geven de uitgereikte aandelen recht in de winst van de verkrijgende

vennootschappen.

4. Boekhouding

c e

~` ~ i

t s. J 1

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf dewelke de handelingen van de te splitsen vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen is vastgesteld op 1 oktober 2014.

5. Wijze van uitreiking

De nieuwe aandelen zullen verdeeld worden door het college van zaakvoerders van DECODIA BVBA onder de bestaande aandeelhouders van DECODIA BVBA volgens de hierna onder nummer 10 vermelde ruilverhouding door inschrijving in het aandelenregister van respectievelijk B. VERREYKEN BVBA en NICOLE DECOMBES BVBA.

6. Bijzondere bezoldiging

Vermits wordt verwacht dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zullen zijn op de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel dient te beraadslagen en dat zij allen zullen instemmen met het voorstel, wordt geen bedrijfsrevisor of externe accountant aangesteld om verslag uit te brengen over dit splitsingsvoorstel,

Van Herck & C° Bedrijfsrevisoren CVBA met maatschappelijke zetel te B-2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645 wordt aangesteld om verslag op te maken van de inbrengen in natura bij B. VERREYKEN BVBA en bij NICOL5 DECOMBES BVBA die het gevolg zullen zijn van deze splitsing.

De bezoldiging van de bedrijfsrevisor wordt vastgesteld op 1.500 euro per verkrijgende vennootschap.

7. Effecten met bijzondere rechten

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er zijn in de te splitsen vennootschap geen andere effecten dan aandelen.

8. Bijzondere voordelen aan de bestuursorganen

Aan de bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel

toegekend.

9, Beschrijving van de afgesplitste actiefbestanddelen

a)Aan de verkrijgende vennootschap B. VERREYKEN BVBA worden de volgende activa en passiva van de

te splitsen vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 september 2014 van DECODIA

BVBA. Het betreft de volgende activa en schulden:

ACTIVA in EUR

Financiële vaste activa: 529,83

- Borg safe: 61,98

- Borg beurs: 247,90

- Borg United Telecom: 157,96

- Borg safe Diamantclub: 62,00

Vorderingen op minder dan één jaar: 768.972,92

- Handelsvorderingen: 768.048,72

- Overige vorderingen: 924,21

Liquide middelen: 22.725,42

SCHULDEN in EUR

Schulden op ten hoogste één jaar: 149.245,84

- Handelsschulden: 38,90

- Overige schuld RIO Hubert Verreyken: 149.206,94

Overlopende rekeningen: 62.481,80

- Over te dragen opbrengsten: 62.481,80

b)Aan de verkrijgende vennootschap NICOLE DECOMBES BVBA worden de volgende activa en passiva

van de te splitsen vennootschap toebedeeld:

De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 september 2014 van DECODIA

BVBA.

Het betreft de volgende activa en schulden:

ACTIVA in EUR

Financiële vaste activa: 529,83

- Borg safe: 61,98

- Borg beurs: 247,90

- Borg United Telecom: 157,96

- Borg safe Diamantclub: 62,00

Vorderingen op minder dan één jaar: 768.972,92

- Handelsvorderingen: 768.048,72

- Overige vorderingen: 924,21

Liquide middelen: 22.725,42

SCHULDEN in EUR

Schulden op ten hoogste één jaar: 149.245,84

Handelsschulden: 38,90

Overige schuld RIC Nicole Decombes: 149.206,94

Overlopende rekeningen: 62.481,80

Over te dragen opbrengsten: 62.481,80

10. Verdeling onder de aandeelhouders

Elke houder van één aandeel van de te splitsen vennootschap DECODIA BVBA zal tegen afgifte van zijn aandeel recht hebben op één aandeel in de verkrijgende vennootschap B. VERREYKEN BVBA of op één aandeel in de verkrijgende vennootschap NICOLE DECOMBES BVBA. De verdeling van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen onder de bestaande aandeelhouders van de gesplitste vennootschap zal asymmetrisch gebeuren d.w.z. dat de 50 nieuwe aandelen in B. VERREYKEN BVBA zullen toekomen aan aandeelhouder Hubert Verreyken en dat de 50 nieuwe aandelen in NICOLE DECOMBES BVBA zullen toekomen aan aandeelhouder Nicole Decombes.

De toekenning van de nieuwe aandelen zal gebeuren door de inschrijving hiervan in de aandelenregisters van de verkrijgende vennootschappen.

11. Regeling m.b.t. niet opgenomen schulden en verbintenissen

De bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen komen overeen dat alle schulden en verbintenissen die bestonden op 30 september 2014 en die niet uitdrukkelijk in dit splitsingsvoorstel zijn verdeeld (bijvoorbeeld omdat deze schulden of verbintenissen niet gekend waren op het ogenblik van het opmaken van dit splitsingsvoorstel) en die pas bekend worden na de ondertekening van dit splitsingsvoorstel als gelijk (50-50) zullen worden verdeeld onder de verkrijgende vennootschappen.

12. Diverse bepalingen

De bestuursorganen van de bij deze splitsing verbonden vennootschappen verklaren dat zij dit , splitsingsvoorstel zullen neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en dit tenminste zes weken voor de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken.

Alle kosten die voortvloeien uit deze splitsing zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschappen in verhouding tot het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat zij ingevolge deze splitsing zullen verwerven.

Opgemaakt te Antwerpen op 16 oktober 2014

Hubert Verreyken

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor° beisoutlen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/02/2015
ÿþ Mod Word 17,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



911 *l136* II

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 FR8, 2015

afdelirbeiffeerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0543.951.650

Benaming

(voluit) : B. VERREYKEN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSING DOOR OVERNEMING  KAPITAALVERHOGING  AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 31 december 2014, dat de buitengewone algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen zijn bijeengekomen

1. De algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA", gevestigd te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, opgericht bij akte verleden voor notaris Antoine Smets te Antwerpen op 21 december 1976, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 januari daarna onder nummer 173-4, waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 8 februari 2008, bekendgemaakt in zelfde Bijlagen van 3 maart daarna onder nummer 08034240.

2. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B., VERREYKEN", gevestigd te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, opgericht bij akte verleden voorl ondergetekende notaris op 23 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad van: 20 januari daarna onder nummer 14019226.

3. De algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES", gevestigd te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 27 november 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 december daarna onder nummer 13185401.

Comparanten verzoeken mij, notaris, authentieke akte te verlenen voor de notulen van de algemene vergaderingen die zullen beslissen over de splitsing door overneming, waarbij het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOD1A", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, gedeeltelijk overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" en gedeeltelijk op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES", tegen uitreiking aan de vennoten van de gesplitste vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschappen.

Comparanten verzoeken mij tevens om, in aansluiting met de besluiten tot splitsing, authentieke akte te verlenen voor de wijzigingen in de statuten van de beide verkrijgende vennootschappen.

De vergaderingen worden geopend te tien uur in mijn kantoor te Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 20.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen besluiten met eenparigheid van stemmen tot voorzitter aan te stellen, de Heer BAKKOVENS Frank, wonende te 2560 Nijlen-Kessel, Nieuwe Bevelsesteenweg 4, en tot secretaris-stemopnemer, Mevrouw MEULYZER Elisabeth, wonende te Antwerpen, Wolstraat 45.

INLEIDENDE UITEENZETTING.

De voorzitter, deelt mee:

1. De vergadering heeft ais agenda:

1) Toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

2) Kennisneming en bespreking van de hierna vermelde stukken, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben bekomen, te weten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

a) het voorstel tot splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA", opgesteld door het college van zaakvoerders van "DECODIA", de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aasprakelijkheid "NICOLE DECOMBES" met toepassing van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 7 november 2014

b) het schriftelijk verslag over de inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgemaakt door "VAN HERCK & C° BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de Heer JORENS Bart, bedrijfsrevisor, voor ieder van de verkrijgende vennootschappen

3) - besluit tot splitsing, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, door inbreng van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA", gedeeltelijk in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" en gedeeltelijk in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES"

- verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "B. VERREYKEN" met vijfhonderd vijfenzeventig duizend vierhonderd negenennegentig euro negen cent (¬ 575.499,09) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd vierennegentig duizend negenennegentig euro negen cent (¬ 594.099,09), en verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "NICOLE DECOMBES" met vijfhonderd vijfenzeventigduizend vierhonderd negenennegentig euro negen cent (¬ 575.499,09) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd vierennegentig duizend negenennegentig euro negen cent (¬ 594.099,09), telkens met creatie van vijftig (50) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde

- wijziging van artikel 5 van de statuten met betrekking tot het kapitaal en het aantal aandelen van beide overnemende vennootschappen, om de tekst ervan in overeenstemming te brengen met de tengevolge van de splitsing tot stand gekomen kapitaalverhoging, alsmede met de ingevolge de splitsing besloten uitgifte van nieuwe aandelen

4) wijziging van de statuten van beide overnemende vennootschappen door deze aan te passen aan voorgaande besluiten en ze te coördineren

5) machtiging aan de zaakvoerder van de vennootschappen "B. VERREYKEN" en "NICOLE DECOMBES" om

- de formaliteiten van openbaarmaking van de splitsing te verrichten; het register van aandelen van de gesplitste vennootschap te vernietigen

- de aantekening in het register van aandelen te verrichten van de nieuw uitgegeven aandelen ten name van de vennoot van de overnemende vennootschappen

6) vaststelling van de verdwijning van de te splitsen vennootschap

2. Vermits de vergadering voltallig is, het niet nodig is het bewijs voor te leggen van de bijeenroeping.

3. De vennoten erkennen een kopie te hebben ontvangen van de tekst van het splitsingsvoorstel en de verslagen waarvan sprake in de agenda.

4. Zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in het vermogen van de te splitsen vennootschap, tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van de vergadering, en het college van zaakvoerders van de te splitsen vennootschap evenmin werd ingelicht over een zodanige wijziging in het vermogen van de andere aan de splitsing deelnemende vennootschappen,

5. De vennoten van de te splitsen vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschappen.

LEGITIMATIE VAN DE VERGADERING.

Ingevolge de voorgaande uiteenzetting en de overlegging van de genoemde bewijsstukken bevestigt de vergadering de legitimiteit van de bijeenkomst en verklaart zich bevoegd om tot de navolgende besluitvorming te komen met betrekking tot de vermelde agendapunten, nadat het college van zaakvoerders van de te splitsen vennootschap, op verzoek van ondergetekende notaris, heeft bevestigd dat de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen en dat geen obligaties werden uitgegeven.

1. TOEPASSING ARTIKEL 734 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN,

De vennoten van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, doen, bij uitdrukkelijke stemming, hierbij afstand van het recht op de toepassing van artikelen 730 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

Il. SPLITSING.

Na onderzoek nemen de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen volgende besluiten :

De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde splitsingsvoorstel. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOD1A", zowel de rechten als de

verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" en op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES".

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt :

 vijftig (50) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" worden uitgereikt aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA", hetzij vijftig (50) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte

ke,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" tegen vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA"

-- vijftig (50) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES" worden uitgereikt aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA", hetzij vijftig (50) nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES" tegen vijftig (50) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECODIA"

b. De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 oktober 2014.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de gesplitste vennootschap gedaan, komen voor rekening van de verkrijgende vennootschappen naar de verhouding vijftiglvijftig (50/50), en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekeningen van de verkrijgende vennootschappen gebracht worden.

c. De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschappen recht geven te delen in de winst is bepaald op 1 oktober 2014.

d. De nieuwe aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B. VERREYKEN" zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B, VERREYKEN" overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

e. De nieuwe aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES" zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van deze vennootschap ingeschreven worden in het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES" overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

f. De verdeling van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen onder de bestaande vennoten van de gesplitste vennootschap zal asymmetrisch gebeuren, dit wil zeggen dat de vijftig (50) nieuwe aandelen in de vennootschap "B. VERREYKEN" zullen toekomen aan de Heer VERREYKEN Hubert, wonende te 2980 Zoersel, Voorste Hoeven 16, enige vennoot, en dat de vijftig (50) nieuwe aandelen in de vennootschap "NICOLE DECOMBES" zullen toekomen aan Mevrouw DECOMBES Nicole, wonende te 2520 Emblem, Handboogweg 7, enige vennoot.

III. OVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP KAPITAALVERHOGINGEN.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen nemen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen volgende besluiten :

1, Het geplaatst kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B. VERREYKEN" wordt verhoogd met vijfhonderd vijfenzeventig duizend vierhonderd negenennegentig euro negen cent (¬ 575.499,09) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd vierennegentig duizend negenennegentig euro negen cent (¬ 594.099,09) door uitgifte van vijftig (50) nieuwe aandelen, elk met een fractiewaarde van ëén/honderdvijftigste (11150ste), en het geplaatst kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NICOLE DECOMBES" wordt verhoogd met vijfhonderd vijfenzeventig duizend vierhonderd negenennegentig euro negen cent (¬ 575.499,09) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd vierennegentig duizend negenennegentig euro negen cent (¬ 594.099,09), door uitgifte van vijftig (50) nieuwe aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdvijftigste (11150ste),

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zij zullen delen in de winst zoals hiervoor gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de vennoten van de vennootschap "DECODIA" op de wijze zoals hiervoor gezegd.

Deze kapitaalverhogingen in de vennootschappen 'B. VERREYKEN" en "NICOLE DECOMBES" worden verwezenlijkt door de inbreng van volgende activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "D ECOD IA":

IN TE BRENGEN ACTIVA:

- Financiële vaste activa: 529,83

- Vorderingen: 768.972,92

- Liquide middelen: 22.725,42

TOTAAL ACTIVA: 792.228,17

OVER TE NEMEN SCHULDEN:

- Handelsschulden: 38,90

- Overige schulden: 149.206,94

- Overlopende rekeningen: 62.481,80

TOTAAL PASSIVA: 211.727,64

SALDO NETTO VERMOGEN: 580.500,53

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor.

Deze inbreng zal leiden tot een verhoging van het eigen vermogen van de vennootschappen "B. VERREYKEN" en "NICOLE DECOMBES" met ieder vijfhonderd tachtig duizend vijfhonderd euro drieënvijftig cent (¬ 580.500,53)

"

"

r Voorbehouden

` . aan het Belgisch Staatsblad

De verhoging van de eigen vermogensbestanddelen van de vennootschappen "B. VERREYKEN" en' "NICOLE DECOMBES" is als volgt verdeeld:

- Geplaatst kapitaal: 575.499,09

- Wettelijke reserve: 930,00

- Beschikbare reserve: 30.587,52

- Overgedragen verlies: zesentwintig duizend vijfhonderd zestien euro acht cent (26.516,08)

TOTAAL: 580.500,53

2. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap "DECODIA" op de verkrijgende vennootschappen "B. VERREYKEN" en "NICOLE DECOMBES", geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden :

1° Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2° De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezweren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3° De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen,

4° Het personeel, tot op heden in dienst bij de gesplitste vennootschap, zal volledig overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door de verkrijgende vennootschappen.

5° Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste vennootschap niet in het splitsingsvoorstel werd toebedeeld, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toebedeeld.

Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel werd toebedeeld zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, door ieder van de verkrijgende vennootschappen gedragen worden evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toebedeeld. Tegenover derden zullen alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

6° De archieven en boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan de vennootschap "NICOLE DECOMBES", die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van de vennootschap "B. VERREYKEN" telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

7° Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen door de verkrijgende vennootschappen gedragen warden ieder voor een gelijk deel. 1V. WIJZIGINGEN IN DE STATUTEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN.

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen, in aansluiting met voormelde splitsing, artikel 5 van de statuten van de verkrijgende vennootschappen als volgt te wijzigen :

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfhonderd en vierennegentig duizend negenennegentig euro negen cent (¬ 594.099,09) en is verdeeld in honderd vijftig (150) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van éénlhonderdvijftigste (11150ste) "

V. WIJZIGINGEN 1N DE STATUTEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN.

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen de statuten van de verkrijgende vennootschappen aan te passen aan de genomen besluiten en ze te coördineren.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neeregelegd : expeditie, volmacht en revisoraal verslag,











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 29.07.2016 16398-0511-011

Coordonnées
B. VERREYKEN

Adresse
PELIKAANSTRAAT 62 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande