B.P.A.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B.P.A.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.459.301

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 10.06.2014 14166-0462-015
28/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

[ -,rl :ç : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.459.301

Benaming

(voluit) : B.P.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2500 LIER, HOOGVELDWEG 155 BUS 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 30 december 2013, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot toekenning, zonder effectieve uitbetaling maar boeking op een rekening courant, van een tussentijds dividend van netto 1.269.000,10 Euro voortkomende van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, onder de verplichting om dit dividend aan te wenden tot het doorvoeren van de kapitaalverhoging voorzien in het tweede agendapunt.

De vergadering verklaart te weten dat de vennootschap binnen de 15 dagen na heden een aangifte en betaling dient te doen van tien percent op het toegekende dividend en zij verklaren dat dit bedrag beschikbaar is gebleven in de vennootschap op de rekening beschikbare reserves.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met 1.269.000,10 Euro door inbreng in natura van de rekening courant ontstaan ten gevolge van het besluit genomen krachtens het eerste agendapunt om het te brengen van 111.552,09 Euro naar 1.380.552,19 Euro en uitgifte van 10.238 nieuwe aandelen tegen pari waarde, die de voordelen genieten voorzien in artikel 537 WIB 1992 en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

DERDE RESOLUTIE:

1f Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA GUY PARMENTIER, vertegenwoordigd door de heer Pannentier Guy, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602 § 1, W. Venn. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap B.P.A. door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat;

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 10.238 aandelen van de naamloze vennootschap B.P.A., zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Op de laatste DIz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGE NEERGELEGD

2014 08 -01- 2014

ïAATSBLA7 GRIFFIE RECHTAAN n 1

KOOPHAfEte MEC EL N

MONITEU

lIIIIIuij

21 -01 BI=LGISCH S

I111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

s

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



2/ In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar de aandeelhouders erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

VIERDE RESOLUTIE

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in natura van 4.440.000,00 Euro waarvan 1.380.552,19 Euro wordt geboekt op rekening kapitaal waarvoor 11.138 nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen pari waarde die deelnemen in de winst vanaf vandaag en waarbij 3.059.447,81 Euro wordt geboekt op een onbeschikbare uitgiftepremie, waardoor het kapitaal wordt gebracht van 1.380.552,19 Euro naar 2.761.104,38 Euro.

VIJFDE RESOLUTIE:

1/ Omtrent de hierboven omschreven inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA GUY PARMENTIER, vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 602 § 1, W, Venn. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap B.P,A. door middel van inbreng van twee rekening courants, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat;

4.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de in breng in natura;

5.De beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

6,Dat voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 11.138 aandelen van de naamloze vennootschap B.P.A., zonder vermelding van nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 3,059,447,81 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

2/ In een bijzonder verslag, krachtens zelfde artikel, heeft de raad van bestuur uiteen gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering besluit met eenparigheid de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van deze verslagen daar de aandeelhouders erkennen er een exemplaar van te hebben ontvangen, en de inhoud ervan wel te kennen.

ZESDE RESOLUTIE

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met 3.059.447,81 Euro om het te brengen van 2.761.104,38 Euro naar 5.820.552,19 Euro door inbreng van de agioreserve gecreëerd in het vierde agendapunt, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE RESOLUTIE

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoir'dineerde tekst van de statuten van de ven-'nootschap op te stelten, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ACHTSTE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Anacc Fiduciare met zetel te Schoten, Alfons Servaislei 94 Bus 2 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot

indeplaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek; verslagen raad van bestuur en bedrijfsrevisor;

Notaris Marc Van Nuffel







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.06.2013 13229-0168-015
29/08/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

in Ii L(U 01 11111 1111 (III liii Il I iI

*iaia~eez*

dl

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

20 -08- 2012

GRIFF1E RECHTBANK van KOOPHANDIi61ECHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.459.301

Benaming

(voluit) : BPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hoogveldweg 155 bus 3 te 2500 Lier

(volledig adres)

On e erwerp akte : Benoeming bestuurder + gedelegeerd bestuurder

Bij beslissing van de buitengewone vergadering der aandeelhouders van 2 augustus 2012 wordt benoemd

vanaf heden tot bestuurder:

- De heer Bouwen Patrick wonende te Grote Markt 61 bus 1, 2500 LIER.

Dit mandaat zal vervallen tijdens de jaarvergadering van 2098.

De Raad van Bestuur van 2 augustus 2012 beslist om vanaf heden de heer Bouwen Patrick wonende te Grote Markt 61 bus 1, 2500 LIER als gedelegeerd bestuurder te benoemen.Dit mandaat zal vervallen tijdens de jaarvergadering van 2018.

Get. Heungens Kim, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 12.06.2012 12169-0480-015
06/03/2012
ÿþ Mod Word 11.9

_» In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



I 11H 11111 llI 11111 11 1111 III 11I ll

>1105~ 1=

ber

a2

Be Sta

NEERGELEGD-1

2 2 FEB. 201211

GRIFFIE RECH ia\ K van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij iiét Bélgist h Staatsbrád = d6ü312Ûr2 - Annexes du-Moniteur tiëlgë

Ondernemingsnr : 0438.459.301

Benaming

(voluit) : B.P.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoogveldweg 155 bus 3 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte in datum van drieëntwintig december tweeduizend en elf, met volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 06 januari 2012, boek 293 blad 78 vak 6, twee bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro, de ontvanger (getekend) E. WOUTERS (e.a. inspecteur) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen der aandeelhouders van de naamloze vennootschap B.P.A. en volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit : voorstel tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De vergadering beslist om de bestaande negenhonderd (900) aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde om te zetten in negenhonderd (900) aandelen op naam, die ieder één/negenhonderdste (1/900ste) van het kapitaal verte-genwoordigen.

De raad van bestuur wordt gelast met het ongeldig maken van de aandelen aan toonder en de inschrijving van de aandelen op naam in een register der aandelen.

Tweede besluit: wijziging artikel 7 van de statuten

De vergadering beslist om artikel 7 van de statuten, conform het hiervoor geno-men besluit aan te passen door aanneming van volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

Derde besluit Machten aan de Raad van Bestuur.

De vergadering beslist om aan de Raad van Bestuur alle machten te verlenen om voormelde besluiten uit te' voeren en de statuten te coördineren.

Sofie Van Biervliet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte + kopie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.459.301

Benaming

(voluit) : B. P.A.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoogveldweg 155 bus 3 te 2500 Lier

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering - wijziging maatschappelijk doel - aanpassing statuten

Uit een akte verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte in datum van twaalf juli tweeduizend en elf, met volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op dertien juli tweeduizend en elf, boek 291 blad 72 vak 11, drie bladen, geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro, de ontvanger (getekend) E. WOUTERS (e.a. inspecteur)" blijkt dat:

de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "B.P.A." en volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerst besluit : verslag raad van bestuur wijziging doel.

Met eenparig goedvinden ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorle-zen van het verslag opgesteld door de dienstdoende raad van bestuur, de aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Dit verslag, de dato vierentwintig juni tweeduizend en elf wordt samen met de staat van activa en passiva, afgesloten op dertig april tweedui-zend en elf, aan deze akte gehecht.

Het doel van de vennootschap zal gewijzigd worden. Deze wijziging kadert in een heroriëntering van de" vennootschap.

Tweede besluit : wijziging artikel 3 van de statuten.

De vergadering beslist vervolgens tot wijziging en precisering van het doel en de tekst van artikel 3 van de statuten te laten luiden als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel :

Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking. In het algemeen het actief uitoefe-nen van de projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen. Al-gemene aannemingen in de breedste zin van het woord, en de coördinatie van deze aannemingswerken en andere bouwwerken door onderaannemers en dit zowel voor eigen rekening als voor derden.

Alle activiteiten als makelaar, bemiddelaar, agent of commissionairs, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer en zowel in het binnenland als in het buitenland en binnen het kader van de wettelijke bestuurlijke voorschriften terzake; het uitvoeren en laten uitvoeren van bouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in aile vennootschappen en ondernemingen, het beheren van eigen onroerende goederen.

De studie, schatting, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten. De bemiddeling van financieringen, kredieten, leningen, hypothe-ken, verkopingen en verzekeringen. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van aile adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlij-king ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardi-ge of verwant voorwerp of die een vennootschap of onderneming voor de hier-bij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschap-pen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i iiiiiiu1 II I II iii

*11118504*

Vg

behl aat Beti Staa

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL.:. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zijnde zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV van de wet van 04.12.1990 op de financiële trans-acties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogens-beheer en het beleggingsadvies van 05.08.1990.

Verder mag de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, roeren-de en onroerende bewerkingen mogen doen die de eigenschap hebben dit doel uit te voeren, te vergemakkelijken of te ontwikkelen. Zij zal belangstelling mogen hebben voor alle gelijkaardige zaken die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbinden. Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkwaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen verge-makkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het bui-tenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitge-breide zin.".

Derde besluit : machten aan de raad van bestuur.

De vergadering beslist aan de raad van bestuur alle machten te verlenen om voormelde besluiten uit te voeren.

Sofie Van Biervliet

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte + kopie van de akte en gecoördineerde statuten

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011
ÿþMod 2.11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438459301

Benaming

(voluit) : BPA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoogveldweg 155 bus 3 te 2500 Lier

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder+gedelegeerd bestuurder

Bij beslissing van de bijzondere vergadering der aandeelhouders van 3 december 2010 wordt het ontslag als bestuurder aanvaard van:

1) Meginvest NV met maatschappelijk zetel te 2500 Lier, Hoogveldweg 155 bus 3 (ondernemingsnummer' 0428.230.947) met vaste vertegenwoordiger de heer Bouwen Patrick wonende te Hoogveldweg 24 bus 14 te 2500 Lier

2) De heer Bouwen Patrick wonende te Hoogveldweg 24 bus 14 te 2500 Lier

3) Mevrouw Vereist Marie Josee wonende te Kleine Puttingbaan 90 te 2560 Nijien Volgende worden benoemd vanaf heden tot bestuurder:

1) Kimmo BVBA met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Markt 5 (ondernemingsnummer" 0862.664.451) met vaste vertegenwoordiger de heer Heungens Kim wonende te Maasfortbaan 177 te 2500 Lier,

2) Meginvest NV met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Hoogveldweg 155 bus 3 (ondernemingsnummer: 0428.230.947) met vaste vertegenwoordiger de heer Heungens Kim wonende te Maasfortbaan 177 te 2500 Lier

3) De heer Heungens Kim wonende te Maasfortbaan 177 te 2500 Lier.

Deze mandaten zullen vervallen tijdens de jaarvergadering van 2016.

De Raad van Bestuur van 3 december 2010 aanvaard het ontslag van de heer Bouwen Patrick wonende te: Hoogveldweg 155 bus 3 te 2500 Lier als gedelegeerd bestuurder. De heer Heungens Kim wonende te: Maasfortbaan 177 te 2500 Lier wordt vanaf heden benoemd tot gedelegeerd bestuurder tot de jaarvergadering' van 2016.

Get. Heungens Kim, gedelegeerd bestuurder

Il1 1I 1111 11 I1I I 111111 M iu

"11113853`

b

E

s~

NEEHCa`ELEiáD

1 0?- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAteLje MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011 : ME066999
08/07/2011 : ME066999
05/07/2010 : ME066999
07/07/2009 : ME066999
29/07/2008 : ME066999
02/07/2008 : ME066999
28/06/2007 : ME066999
01/08/2006 : ME066999
17/07/2006 : ME066999
04/07/2005 : ME066999
05/07/2004 : ME066999
06/08/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij iet Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SEERGELEGD

2 8 JULI 2015

G~iffio

¬ aFt;f-iTRANK vn. KOOPHANDEL

ANTWERPEN; afd: MECHELEN

Ondernemingsnr : 0438459301

Benaming

(voluit) : B.P.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoogveidweg 155-bus 3, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Bij beslissing van een buitengewone vergadering der aandeelhouders van 31 maart 2015 werd het ontslag'

als bestuurder van Meginvest NV, vertegenwoordigd door Kim Heungens aanvaard,

Getekend Patrick Bouwen, gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

flh1Iidie~si iuii

1 1 3662*

luIl

09/07/2003 : ME066999
30/09/2002 : ME066999
30/07/2002 : ME066999
06/10/2001 : ME066999
13/10/1999 : ME066999
01/01/1993 : ME66999
01/01/1992 : ME66999
25/10/1989 : ME66999

Coordonnées
B.P.A.

Adresse
HOOGVELDWEG 155, BUS 3 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande