B.U

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B.U
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.086.127

Publication

19/09/2011
ÿþ mod 2.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIII11111I1111111111j1m3* 111

Vc behc

aar Beli Staa

NE;=RG~~.EGD

0l -09- 2011

GRIFFE HECitiiiiie3ANK van  LKOOPHMIDEI jia..uit"C`.HFI EN

Ondernemingsnr :

Benaming : B.0

(voluit)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Scheldelaan 40 bus 2

2830 Willebroek

Onderwerp akte : Oprichting- Benoeming

Er blijkt uit akte verleden voor ondergetekende notaris Ludo Lamot te Niel op dertig augustus tweeduizend en

elf dat een Vennootschap Onder Firma werd opgericht:

Oprichters:

1. Mevrouw VAN DE VOORDE Lynn Georgette Jozef, kapster, ongehuwd, geboren te Rumst op zeven mei negentienhonderd negentig, wonend te 2840 Rumst, Ernest Claeslaan 32.

2. Mevrouw GEBRUERS Britt, kapster, ongehuwd, geboren te Wilrijk op negen november negentienhonderd negenentachtig, wonend te 2050 Antwerpen, Meeuwstraat 4.

Naam: B.0

Zetel: 2830 Willebroek, Scheldelaan 40 bus 2

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het exploiteren van een haar kapperssalon, zowel dames en heren, het aanbieden van alle diensten die hiermee gewoonlijk gepaard gaan, klein- en groothandel in schoonheidsprodukten en toiletartikelen, produkten :; voor lichaamsverzorging alsmede fantasie- en textielartikelen, uitbaten van een schoonheidsinstituut, manicure en pedicure, het ter beschikking stellen van zonnebanken.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Inbreng:

Mevrouw Van de Voorde, voornoemd, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) euro in, alsmede haar volle arbeid, vlijt en kennis.

Mevrouw Gebruers, voornoemd, sub 2 brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) euro in, alsmede haar volle arbeid, vlijt en kennis.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van dertigduizend euro (C 30.000,00) welk bedrag zal worden overgemaakt op de rekening courant van de vennootschap. Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Duur: onbepaald.

Algemene vergadering: op de eerste vrijdag van de maand juni op achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Iedere vennoot heeft recht op een stem.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat

Bestuur/vertegenwoordiging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar zal er enkel gebruik mogen van ma-

ken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven

vijfduizend euro (¬ 5.000,00) enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

Beherende vennoten:

Werden aangesteld als beherende vennoten:

1. Mevrouw VAN DE VOORDE Lynn, voornoemd

2. Mevrouw GEBRUERS Britt, voornoemd.

Boekjaar: Het boekjaar begint één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld bij helften. De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen:

-een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten

-dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zai worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst

-aan één of meerdere vennoten, bovenop zijn aandeel in de winst, een primaire arbeidsbeloning toe te kennen en dit volgens de werkelijk gepresteerde arbeid. De vennoot die aanspraak maakt op deze arbeidsbeloning is bevoegd om deze in maandelijkse termijnen op te nemen. Deze arbeidsbeloning zal als wedden bij de algemene kosten gerekend worden. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Ontbinding en vereffening:

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van drie maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig ten honderd van het kapitaal belopen. in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten bij helften.

Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweed uizendentwaalf. Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 15 juli 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de vennootschap bij beslissing van de vennoten die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien Volmacht: Mevrouw Myriam Wyn, wonend te Rumst, Ernest Claeslaan 32, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris, Ludo Lamot

Neergelegd voor registratie

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
B.U

Adresse
SCHELDELAAN 40, BUS 2 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande