BA CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : BA CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.993.543

Publication

11/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111



iN i *ld 3949







Pieergelegd ter grlf?e von de Re

chibank

bQ Koophanotel te Amrielpo ,

Griffie 9.'1>

Ondernemingsar : 0508.993.543

Benaming

(voluit) : BA Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Maarschalk Gérardstraat 9

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 13/01/2014 blijkt:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel gelegen te Maarschalk Gérardstraat 9 te 2000 Antwerpen te wijzigen naar de Dendermondestraat 33 te 2018 Antwerpen. Dit vanaf 08/02/2014.

Aerts Bert

Zaakvoerder

18/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

li liii Ili 1lIl Q1I 11111111111111 III 11I

*13011092"

Y3c,wr-'f 51$:;teffiievande

Rechtbank van W.4i'ear.:ï1 t % Ai#'tWOfpen

b>p

De Griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 508 9' 3 5-(1,

Benaming

(voluit) : BA Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Maarschalk Gérardstraat 9

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar tweeduizend dertien, op 02 januari zijn samengekomen:

1. De heer Aerts Bert, geboren te Antwerpen op 13.04.1983, wonende te 2000 Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 9.

2. Mevrouw Beerts Kim, geboren te Wilrijk op 24.10.1983, wonende te 2000 Antwerpen, Maarschalk Gérardstraat 9,



De verschijners richten op, bij onderhandse akte, een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een gewone Commanditaire vennootschap met als naam BA Consulting.

De verschijner onder 1 neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De verschijner onder 2 treedt op ais stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng zoals hierna wordt vastgesteld.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 400,00 ¬ en is verdeeld in 40 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

- de verschijner onder 1 heeft ingetekend op 20 aandelen en betaalde hierop 200,00 ¬ ;

- de verschijner onder 2 heeft ingetekend op 20 aandelen en betaalde hierop 200,00 E.

Samen 40 aandelen, hetzij de totaliteit van alle uitgegeven en onderschreven aandelen die in geld worden

volgestort. Zodoende is het maatschappelijk kapitaal thans volledig volgestort.

De zetel van de vennootschap is gevestigd Maarschalk Gérardstraat 9 te 2000 Antwerpen. Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.



De vennootschap heeft tot doel:

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer;

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het . verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, marketing & communicatie, grafische vormgeving, Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden niet inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden (inbegrepen verzorgen van drukwerk), het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Als zelfstandig makelaar of agent bemiddeling verlenen inzake beleggingen, kredietverlening en financiering. Aile activiteiten van verzekeringsmakelaars en verzekeringsagenten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend dient te worden begrepen als makelaar of agent alle contracten van verzekeringen opmaken, bemiddelen en afsluiten, alsmede alle bemiddeling verlenen tussen verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsnemers. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meeste ruime zin

geïnterpreteerd te worden.

3. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting ere uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle Leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting zijn de volgende beherende vennoten aangesteld als statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap ; de heer Aerts Bert, voornoemd. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal deze functie bezoldigd worden uitgeoefend.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de 3e woensdag van de maand mei om 19.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van het resultaat. De winst wordt onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid van hun aandelenbezit. Ook de verliezen worden onder de vennoten in dezelfde verhouding verdeeld, met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen nooit hun inbreng in het kapitaal mag overtreffen.

e

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer tengevolge van gereden verlies het netto-actief van de vennootschap gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal van de vennootschap, kan de vennootschap, onverminderd het hierna vernielde, bovendien worden ontbonden op verzoek van een beherende vennoot, in welk geval de ontbinding plaatsvindt indien zij wordt goedgekeurd door de meerderheid van de beherende vennoten die aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de daartoe bijeengeroepen algemene vergadering.. De beherende vennoten die, In het hiervoor beschreven geval, de vennootschap toch willen voortzetten, bezitten evenwel steeds de mogelijkheid om de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop van de aandelen van de beherende vennoot die de ontbinding vraagt, dit niet inachtneming van de bepalingen van artikel 7 van deze statuten. In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, maar worden voortgezet door de overlevende vennoten of vennoot, in voorkomend geval, samen met de rechtsopvolgers van de overleden vennoot. Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Stille versnoten kunnen niet tot vereffenaar worden aangesteld tenzij zij bereid zijn de hoedanigheid van

beherende vennoot aan te nemen.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akten

Bert Aerts

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BA CONSULTING

Adresse
MAARSCHALK GERARDSTRAAT 9 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande