BACKMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BACKMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.768.621

Publication

08/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

als vertegenwoordiger.

- De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

- Het huren en verhuren van alle mogelijke materialen en/of goederen, zowel roerende als onroerende, dit alles in de ruimste zin van het woord. Deze verrichtingen betreffen enkel eigen goederen en dus niet handelingen die vallen onder de beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van" de uitoefening van vastgoedmakelaar.

- De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen die al dan niet actief zijn in dezelfde sector.

- De verwerving van eigen onroerend goed, of het verlenen dan wel verkrijgen van zakelijke rechten op eigen onroerend goed en het verhuren van onroerend goed, zowel in binnen  en buitenland. - De vennootschap heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel:

o op actieve wijze initiatieven te nemen en anderszins bij te dragen tot duurzaam ondernemen;

o zich in te zetten voor de opleiding en integratie van personen uit kansengroepen (langdurig werklozen, mensen met een fysieke of mentale beperking, enz.), het bieden van een zorgzame en professionele omkadering en begeleiding, en het opleiden en stimuleren van de andere medewerkers bij de realisatie van deze sociaal geïnspireerde doelstellingen.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN: Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd zesentachtig (186) aandelen à rato van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING :

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven, doch slechts volstort voor minimum twee/derde, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE06 0017 5815 6322 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK te Zoersel zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 1 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

D e algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDERS : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste vrijdag van de maand juni om 10u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 juni 2015 en wordt afgesloten op 31 december 2016.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 24: ONTBINDING: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDER:

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, heeft de oprichter, hier aanwezig of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vertegenwoordigd zoals voormeld, in zijn hoedanigheid van algemene vergadering besloten het

aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris

aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans

opgerichte vennootschap, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer HENDRICKX Kristof, voornoemd.

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere

beslissing zal nemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2015
ÿþ Had Wafd l tr

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v e-akte---

Teaar~niarrr7ea~,ry,~o`riffleynnn 1

i ~I IYIINIYIWIIIII i V~

" 15091122*

Ondernemingsnr : 0631.768.621

Benaming

(voluit) : BACKman

(verkort) :

ieenesesadee iErgenlita!iurP

XZí^wCF.iT13ANK VAN KOO:taYsAME.1

17 JUNI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT AN'f'IVIílRPMetttelilg TTJRNxüu2

1» %IMAM



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Groenstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING OPRICHTING - STATUTEN

Ter vervanging van publicatie dd. 8 juni 2015.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 4 juni 2015, dewelke binnen de wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt: OPRICHTERS;

De heer HENDRICKX Kristof, geboren te Herentals op 21 juni 1975, (NN 75.06.21 141-70), thans ongehuwd, en niet wettelijk samenwonend, wonende te 2200 Herentals, Groenstraat 15.

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming "BACKman".

ARTIKEL 2: ZETEL; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Groenstraat 15. ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van advies met betrekking tot optimalisatie van bedrijfsprocessen, operationeel beheer,, interne organisatie, efficiëntie, kosten-baten analyses, uitwerken van voorstellen naar kostenbeheersing en begeleiding bij de imple-mentatie van verbeteringsprojecten.

- Managementactiviteiten van holdings, het tussenkomen in het dagel bestuur, het vertegenwoordigen;

van bedrijven op grond van bezit of van controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van organisatie,. efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,. organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie.

- De uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

- Aile onderneming van vervoer, agentuur, bevrachtiging, expeditie," bookering, chartering, zowel te land als te water en in de lucht; aan- en verkoop, verhuring en aile vormen van handel in schepen, voertuigen, bedrijfsvoertuigen en vliegtuigen; aan- en verkoop, import en export, ook via postorder, vervoer en verzending, dit alles in groot- en kleinhandel.

- Verwerking en bewerking, vervaardiging van alle koopwaren, materialen, werktuigen, machines, toestellen,, afgewerkte en halfafgewerkte producten, grondstoffen, voedingswaren, huishoudelijke apparaten, meubelen, versierende voorwerpen, textiel, leder, plastiek en metalen producten, transportsystemen, verpakkingssystemen en goederenbehandelingssystemen, geneesmiddelen. Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend.

- Het ondernemen, het verlenen van bemiddeling, het promoveren, het controleren en coördineren van werken met hogervermelde en aanverwante producten, niets uitgezonderd of voorbehouden.

- Het optreden als tussenpersoon, makelaar, agent en commissionair, het verlenen van diensten op het vlak, van marketing, verkoopspromotie, design, advertising en marktonderzoek.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

Het huren en verhuren van alle mogelijke materialen en/of goederen, zowel roerende als onroerende, dit: alles in de ruimste zin van het woord. Deze verrichtingen betreffen enkel eigen goederen en dus niet handelingen die vallen onder de beroepswerkzaamheid van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk: Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van" de uitoefening van, vastgoed makelaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen die al dan niet actief zijn in dezelfde sector.

- De verwerving van eigen onroerend goed, of het verlenen dan wel verkrijgen van zakelijke rechten op eigen onroerend goed en het verhuren van onroerend goed, zowel in binnen  en buitenland.

- De vennootschap heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel:

o op actieve wijze initiatieven te nemen en anderszins bij te dragen tot duurzaam ondernemen;

o zich in te zetten voor de opleiding en integratie van personen uit kansengroepen (langdurig werklozen, mensen met een fysieke of mentale beperking, enz.), het bieden van een zorgzame en professionele omkadering en begeleiding, en het opleiden en stimuleren van de andere medewerkers bij de realisatie van deze sociaal geïnspireerde doelstellingen.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN: Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor honderd zesentachtig (186) aandelen à rato van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING :

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven, doch slechts volstort voor minimum twee/derde, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE06 0017 5815 6322 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK te Zoersel zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 1 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDERS : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren,

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen,

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17; ALGEMENE VERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de eerste vrijdag van de maand juni om 10u.

indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht,

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar,

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, doch omvat de verrichtingen gesteld voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 juni 2015 en wordt afgesloten op 31 december 2016.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het éaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: ARTIKEL 31: CONTROLE; Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is,

oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze

statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDER:

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, heeft de oprichter, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, in zijn hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op één, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer HENDRICKX Kristof, voornoemd.

Het mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

AANSTELLING VOLMACHTDRAGER

Werden aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, enerzijds om bij het ondememersloket aile formaliteiten te vervullen en aile documenten te ondertekenen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving en anderzijds ten einde voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiek-rechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen enz, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande, met de macht afzonderlijk op te treden:

- de heer DELRYCKE Joost wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16;

- de heer LEYSSEN Robert wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13;

- de handtekeningbevoegden van de CVBA A&B KMO PARTNERS, met zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21/41, BTW BE 0466.535.1548, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, met macht tot indeplaatsstelling.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

è'

' Voor-befiouden aan het Belgisch Staatsblad Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2015
ÿþf8u~~i~umwi1u1u~m

" 151,2

Med 2.1



Néergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 JULI 2015

ANTWERPEN 11afdeling TURNHOUT

DA~er

L0_~14 - -1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0631.768.621

Benaming

(voluit) : BACKman

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Groenstraat 15 - 2200 Herentals

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

De zaakvoerder laat weten dat de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar Groenstraat 17, 2200 Herentals en dit wegens hernummering vanaf 25 juni 2015,

Kristof Hendrickx

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BACKMAN

Adresse
GROENSTRAAT 15 2200 NOORDERWIJK

Code postal : 2200
Localité : Noorderwijk
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande