BAIJENS-VAN ROSSUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAIJENS-VAN ROSSUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.457.303

Publication

23/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac







*131318







NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 AUG. 2013

KOQf'r tDEL TURNHOUT

De griffier

23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

lgisg

Ondernemingsnr: Q053y. Le5 ~ 303

Benaming (voluit) : BAIJENS-VAN ROSSUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aarle 1 i

2382 Poppel (Ravels)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 12 augustus 2013 blijkt dat:

1. De heer BAI3ENS Johannes Antonius Franciscus Cornelius, geboren te Baarle- Nassau (Nederland) op 14 februari 1969, wonende te 5111 PG Baarle-Nassau (Nederland), Groot Bedaf 10/A

En zijn echtgenote

2. Mevrouw SAN ROSSUM lise Maria Anton, geboren te Turnhout op 5 februari 1974,

wonende te 5111 PG Baarle-Nassau (Nederland), Groot Bedaf 10 A;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam:

"BAIJENS-VAN ROSSUM".

Zetel: 2382 Poppel, gemeente Ravels, Aarle 11.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitbaten van een akker- en tuinbouwbedrijf

Groothandel in akkerbouwproducten

Groothandel in akkerbouwproducten en veevoeders, algemeen assortiment

Teelt van zaai- en plantgoed voor de akkerbouw

Teelt van overige akkerbouwgewassen, niet eiders genoemd

Teelt van gewassen, veeteelt en diensten in verband met deze activiteiten

Teelt van eenjarige gewassen

Teelt van granen, peulgewassen en oliehoudende zaden

Aardappelteelt

Teelt van wortels en knollen

Teelt van vezelgewassen

Gemengd bedrijf

Teelt van gewassen in combinatie met het fokken van vee

Ondersteunende activiteiten in verband met de landbouw; activiteiten met betrekking

tot gewassen na de oogst

Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen

Voorbereiden van landbouwvelden

Opzetten van een teelt

Besproeien van gewassen ook vanuit de lucht

Ongediertebestrijding (ook konijnen) m.b.t. de landbouw

Exploitatie van irrigatiesystemen voor de landbouw

Ondersteunende activiteiten In verband met de veeteelt

De exploitatie van kalverstallen, de opfok en vetmesting van mestkalveren en andere

________ dieren;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De handel in, de import en de export van levende dieren;

De handel en het vervoer van dierlijke meststoffen.

Onderneming In onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen,

met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor

alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 484.000,00 euro, vertegenwoordigd door 48,400 aandelen met een fractiewaarde van 1/48.400ste

Het is volledig volstort.

-deels door inbreng in geld ten belope van 4.000,00 euro

-deels door een inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jos Vanhees", met zetel te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor, aangaande de inbreng in natura, luidt als volgt ."Ondergetekende, Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor, de Burg. BVBA Jos Vanhees vertegenwoordigend, na vervulling van zijn opdracht conform de wettelijke beschikkingen en de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, rekening houdend met het feit dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen onroerende goederen en voor de bepaling van het aantal uit te geven aandelen, is van oordeel:

-dat de beschrijving van de inbreng in natura, landbouwgronden gelegen te Poppel (navels), voor een totale waarde van vierhonderd tachtigduizend euro (C 480.000,00), beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de toegepaste schattingswijze bedrijfseconomisch verantwoord is

-dat als vergoeding van de inbreng in natura achtenveertigduizend (48.000) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baijens-van Rossum" worden toegekend aan de heer Johannes Baijens, ieder van de aandelen een fractiewaarde vertegenwoordigend van één/achtenveertigduizend vierhonderdste (1/48.400) van het geplande maatschappelijk kapitaal van vierhonderd vierentachtigduizend euro (C 484.000,00);

-dat de waardebepaling waartoe de methode van waardering heeft geleid tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De ondergetekende bedrijfsrevisor wil er ten slotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld te Hasselt,

8 augustus 2013

Burg. BVBA Jos Vanhees

Vertegenwoordigd door Jozef Vanhees, bedrijfsrevisor."

(volgt de handtekening).

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste maandag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatste daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de_ jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-st.tutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: de heer BAIJENS Johannes Antonius Franciscus Cornelius, voornoemd.

Bijzondere volmacht: er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONKERS & PARTNERS", met zetel te 2382 Poppel (Ravels), Mierdsedijk 5, en/of mevrouw Van Beek Monique, wonende te 2382 Poppel (Ravels), Aarle 2, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het handelsregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens.

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest, verslagen oprichters en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAIJENS-VAN ROSSUM

Adresse
AARLE 11 2382 POPPEL

Code postal : 2382
Localité : Poppel
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande