BAKKER INDUSTRIAL ACCESS SERVICES, AFGEKORT : BIAS

Société en commandite simple


Dénomination : BAKKER INDUSTRIAL ACCESS SERVICES, AFGEKORT : BIAS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.888.381

Publication

17/08/2012
ÿþ Mal wad 11.1

ILr_fjt,, ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1.11111AII9IA111 0

Voo 11

behou

aan t

Belgi;

Staats





Neergelegd tee prîffie'ván efeTieditbe

van Koophandel te Antwerpen, op~~~ 7.M.7.M.Griffie Ï

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ' j 4 7 " 8 8 0 " 3 8 1 Benaming

(voluit) : Bakker Industrial Pº% Ce_

(verkort) : BIAS

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wilgendreef 17: 2910 ESSEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 1 juli 2012 werd te Essen de gewone commanditaire vennootschap onder de benaming Bakker Industrial Access Services opgericht, wat afgekort kan worden als BIAS. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur door volgende oprichters:

De Heer Mick Bakker, woonachtig te Wilgendreef 17, 2910 Essen, geboren te Alkmaar (Nederland) op 09 september 1980.

Mevrouw Chantal Melchers, woonachtig te Wilgendreef 17,2910 Essen, geboren te 's Hertogenbosch (Nederland) op 31 maart 1974.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2910 Essen, Wilgendreef 17. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500 Euro, is onmiddellijk volstort en wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen op naam van gelijke waarde en zonder vermelding van nominale waarde en verdeeld als volgt:

-De heer Mick Bakker treedt op als werkend of beherend vennoot, zijnde met hoofdelijke aansprakelijkheid in de zin van artikel 202 W. Venn. Hij heeft 999 aandelen waarvoor deze 499,5 Euro in speciën stortte.

-Mevrouw Chantal Melchers treedt hierbij op als stille vennoot in de zin van artikel 206 W.Venn. Dit impliceert dat deze enerzijds enkel gehouden is tot het bedrag van zijn beloofde inbreng maar dat hij anderzijds geen enkele daad van bestuur (zelfs niet onder volmacht) zal verrichten. Zij heeft 1 aandeel waarvoor zij 0,5 Euro in speciën stortte.

De heer Mick Bakker wordt als zaakvoerder benoemd, statutair, voor onbepaalde duur en onbezoldigd voor zover geen andersluidende beslissing door de algemene vergadering,

De vennootschap heeft tot doel:

Reiniging van gebouwen; industriële reiniging

Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk

Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g.

Het inspecteren van lasnaden op scheuren

Het testen van metaal op dikte

Het uitvoeren van industriële touwwerken

Het uitvoeren van voegwerken

Het uitvoeren van kleine klusjes en werken, zoals het vervangen van lampen, plaatsen van reclameborden,

wassen van ramen

Het uitvoeren van klusjes en werken op grote hoogtes

Werken waarbij gebruik wordt gemaakt van industriële touwtechnieken

Eventuele technische testen en toetsen

Roerende en onroerende verrichtingen

Landschapsverzorging

Bouw van autowegen en andere wegen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Starjsblad

\F.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Isolatiewerkzaamheden

Overige zakelijke dienstverlening

Deze opsomming is niet limitatief opgevat. Bijkomend zal de vennootschap het eigen onroerend patrimonium mogen ontwikkelen en behartigen en de opstart en uitbating van logies bewerkstelligen. De vennootschap kan alle en om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borgstellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden, De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op aile wijzen die zij het best geschikt zal aohten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar diensten kunnen leveren, of de afzet van haar diensten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

In principe is er geen overdracht van aandelen onder de levenden of als gevolg van overlijden mogelijk. Indien een vennoot zijn aandelen wenst over te dragen dan kan dit enkel plaatsvinden op een wijze zoals deze statuten bepalen en volgens de regels die gelden van het burgerlijk recht en meerbepaald artikel 1690 B.W, inzake overdracht van schuldvordering. Een vennoot mag zonder toestemming van de andere vennoten wel een persoon deelgenoot maken van zijn aandeel doch hij mag deze persoon niet opnemen als lid van de vennootschap zonder de toestemming van de andere vennoten, zelfs niet indien hij de vennootschap beheert. De andere vennoten hebben steeds een voorkooprecht om het deel van de overdragende vennoot op te nemen. Een overdracht van aandelen moet worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad. Indien 1 vennoot alle aandelen in handen krijgt zal de vennootschap van rechtswege ontbonden zijn,

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van heden tot 31 december 2013.

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden: - vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt; - op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. Enige winstverdeling kan enkel geschieden uit netto en werkelijke winst. De netto winst is de winst die na verdeling het kapitaal ongemoeid laat. De werkelijke winst is de winst die effectief tot het maatschappelijk vermogen behoort op 31/12 van het boekjaar. Een winstverdeling kan niet plaatsvinden dan na unanieme goedkeuring van de werkende vennoten. Zodra deze besluiten over te gaan tot een winstverdeling dan zal deze gebeuren naar verhouding tot het aandeel der vennoten, behoudens uitdrukkelijke afwijking,

De oprichters stellen de heer Tom Verachtert, gevestigd te Antwerpseweg 153, 2340 Vlimmeren aan als volmachtdrager om de nodige formaliteiten van oprichting inzake BTW, KBO, griffie, SVF en fiscale verplichtingen te verzorgen.

De zaakvoerder 1 werkend vennoot

Mick Bakker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BAKKER INDUSTRIAL ACCESS SERVICES, AFGEKORT …

Adresse
WILGENDREEF 17 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande