BAKKERIJ TRUYERS - GEYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIJ TRUYERS - GEYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.987.177

Publication

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.09.2014 14594-0298-011
16/10/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1uur,! III I1I II UI

*14189336*

Neergelegd ter griffie van be

RECHTBANK vAN KOOPHANDEL

O? OKT. mit

ANTWERPEN afaetIn9 TURNHOUT

De Mite

nnexes du Moniteur belge

16/10/2014

Ondernemingsnr 0479,987.177

Benaming (voluit) : Bakkerij Truyers Geys

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Meerhoutsebaan 101

2491 Balen (Olmen)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Errnengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 24 september 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAKKERIJ TRUYERS-GBYS" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van "Bakkerij Truyers  Geys" naar;

"Omnivlam".

d

Tweede besluit: Wijziging van het doel. (1) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van h« verslag van het bestuursorgaan aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten op datum ais voormeld. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passive te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen. (2) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat het thans zef bestaan zoals opgenomen in nagemeld besluit.

Derde besluit: Coördinatie van de statuten. (1) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de; beslissing van de zaakvoerder de dato 11 maart 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2013-03-27 / 0049025 tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel, beslist de vergadering artikel 2 lid 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te: 2491 Balen (Olmen), Meerhoutsebaan 101." (2) OM de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissing tot naamswijziging, beslist de vergadering artikel 1, lid 1 van de statuten te vervangen: door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Omnivlam"." (3) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot doelwijziging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor: rekening van derden:

 De groot- en kleinhandel, alsmede de import en export van allerhande beveiligingsapparatuur voor brandpreventie, blusmaterialen en brandblustoestellen, veiligheidsproducten ten behoeve van branddetectie; en brandpreventie, aile producten en apparaten ten behoeven van brandpreventie of die daarmee verband kunnen houden.

 De groot- en kleinhandel, alsmede de import en export van allerhande brandladders en brandvertragende: toebehoren.

 Reparatie en onderhoud van apparatuur voor brandbeveiliging, plaatsen en installeren, onderhoud monteren van aile brandwerende installaties; installatie van brandwerende deuren, elektrische en elektronische installaties ten behoeven van branddetectie en brandpreventie, sprinklerinstallaties incl.; leidingwerk en toebehoren. De vennootschap zal handelingen stellen die betrekking hebben op het: plaatsen, vervangen en controleren van brandblusapparaten in alle mogelijke vormen, brandhaspels brandladders en branddetectiesystemen met inbegrip van rook- en warmteafvoersystemen. Tevens zal zij: zich bezighouden met brandbeveiligingswerken in ruime zin, aankoop en verkoop van brandbeveiligingssystemen en aanverwante producten.

Adviesbureau, alsmede uitwerken van studies voor brandwerende Installaties ten behoeve van privatieve woningbouw en industriële gebouwen; begeleiding van studies ten behoeve van brandwerende installaties: r.

voor industriebouw alsmede coördinatie van aanneming voor brandwerende installaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Fabricatie en installatie van pijpleidingen voor brandbeveiligingssystemen met sprinklers, alsook de installatie van sprinklers; vervaardigen van spuittoestellen inclusief blusapparaten alsmede de vervaardiging van toestellen voor het spuiten, verspreiden of verstuiven van vloeistoffen of van poeder zoals spuitpistolen, stroomstraaltoestellen, enzovoort.

- De verkoop van bakkenj en banketbakkerij, peperkoek, beschuiten, biscuits, chocolade, suikergoed, deegwaren, De kleinhandel in brood- en banketbakkenjproducten, producten van de suikerbakkerij, zuivelproducten, kolonialewaren en voedingswaren, room- en consumptie-ijs en aile aanverwante producten alsook de verkoop van belegde broodjes.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle financiële, commerciële en industriële handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

- De vennootschap kan personen aannemen of samenwerken met anderen die bovenvennelde diensten kunnen leveren aan de vennootschap, andere bedniven, instellingen of particulieren. Deze personen kunnen ook ingeschakeld worden bij het assisteren van deze diensten.

- De vennootschap kan al het materieel en aanverwante goederen/diensten zoals eigen licenties en rechten verhuren, leasen aan derden.

-De onderneming kan optreden als managementvennootschap en tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pend stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening. De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening" (4) De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde besluit: Volmacht.

De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan Xerius ondernemingsloket & Xerius sociaal verzekeringsfonds, voor het vervullen van formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en het sociaal verzekeringsfonds alsmede aan Dhr. Roels Willy, zaakvoerder van Fiscaal & Boekhoudkantoor Roels bvba (afgekort Fiboro), Roosterputstraat 1 te 2450 Meerhout om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen voor de BTW-administratie en de directe belastingen.

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staablad

Bijlagen bij het géïgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.05.2013 13118-0098-019
27/03/2013
ÿþ Mod ADF 11.1

LI_Ur ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111111 INIIIIIfIIfIIN i D D

" 13099025*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -03- 2013

Grïfft¬ SELT

Ondernemingsnr : 0479.987.177

Benaming (voluit) BAKKERIJ TRUYERS - GEYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Everselkiezel 89, 3550 Heusden-Zolder, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Bij beslissing van de zaakvoerder worden de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap met ingang van 11 maart 2011 verplaatst naar

Meerhoutsebaan 101

2491 Balen - Olmen

De zaakvoerder

Truyers Davy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui& B vermelden : Recto : Naam en hoedariigl'ïaid van de instrumenterende notaris; hètzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.05.2012 12142-0563-018
19/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 10.11.2010 10607-0085-019
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 19.10.2009 09822-0058-019
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 07.10.2008 08780-0002-019
23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 14.01.2008 08017-0321-019
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 19.12.2006 06913-2633-017
09/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 07.06.2005 05214-2817-016
08/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 04.06.2004, NGL 05.10.2004 04711-2204-015
17/04/2003 : HAA021004

Coordonnées
BAKKERIJ TRUYERS - GEYS

Adresse
MEERHOUTSEBAAN 101 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande