BAKKERIK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAKKERIK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.685.567

Publication

25/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310592*

Neergelegd

23-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bredestraat 29

Ondernemingsnummer :

0632685567

Benaming (voluit) : BAKKERIK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Alexis BRUSSELMANS, te Leuven (Heverlee) op drieëntwintig juni tweeduizend vijftien, nog te registreren, dat de heer LIEKENS Erik Paul Remy en mevrouw FOSSAS COLOMER Montserrat, samenwonende te 3020 Herent, Frans Rochettestraat 13, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'BAKKERIK'.

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Putte, Bredestraat 29

3. De vennootschap heeft tot doel,

" het uitbaten, de vervaardiging, de verwerking, handel, in- en uitvoer van alle artikelen verband houdende met brood- en banketbakkerij, chocolaterie, charcuterie, zuivel- en voedingswaren, ijsbereiding en suikergoed, alsook het uitbaten van een verbruiksalon, de restauratie en het vervaardigen van bereide schotels;

" in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle soorten bakkerijproducten;

" huur, verhuur en ter beschikkingstelling van brood- en drankautomaten;

" het afsluiten op commissie van overeenkomsten voor rekening van om het even welke maatschappij;

" het uitvoeren van vertalingen in de meest ruime zin met alle aanverwante en nevenactiviteiten, zoals onder meer het uitvoeren en opstellen van mondelingen en schriftelijke vertalingen, het geven van taalonderwijs, het publiceren van vakliteratuur, het reviseren en corrigeren van teksten;

" het verstrekken van toeristische en culturele informatiediensten;

" het leveren van diensten als reisbegeleider en/of gids;

" het schrijven, ontwikkelen, verbeteren, assembleren, onderhouden, analyseren, kopen en verkopen van programma s, websites, besturingssystemen en dergelijke voor computers, databanken, beheerssystemen, mainframes en netwerken;

" groot- en kleinhandel in computers, hard- en software, kantoorbenodigdheden, telecommunicatieapparatuur, video- en audioapparatuur, domotica en bewakingssystemen;

" het nemen van participaties in andere ondernemingen;

" verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en -beheer;

" het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa;

" het waarnemen van de mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen;

" verstrekken van managementadviezen;

" organisatie van trainingen inzake voormelde activiteiten;

" alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

" haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden;

" verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

2580 Putte

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

" aangaan van leningen;

" verstrekken van waarborgen;

" het verwerven en beheren van handelszaken;

" deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen. 4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5.Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 ¬ en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld gedeeltelijk zijn volstort ten belope van 6.200,00 ¬ , als volgt:

1. De heer Erik Liekens, voornoemd, die inschrijft op 50 aandelen, volstort ten belope van 3.100,00 ¬ ;

2. Mevrouw Montserrat Fossas Colomer, voornoemd, die inschrijft op 50 aandeel, volstort ten belope van 3.100,00 ¬ ;

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder

nummer BE25 3300 7358 7082 bij ING geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BAKKERIK in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 22 juni 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

7.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de van de derde vrijdag van de maand mei om 20uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en loopt tot éénendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

SLOT - en OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 20uur van het

jaar 2017, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2015.

4. Benoeming van een zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit

voor onbepaalde duur:

- De heer LIEKENS Erik Paul Remy, voornoemd,

- Mevrouw FOSSAS COLOMER Montserrat, voornoemd.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verleent aan bvba Accounting & Tax Partners, vertegenwoordigd door de heer Gunther Eerdekens, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, of eenieder erkend ondernemingsloket alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Alexis BRUSSELMANS

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Coordonnées
BAKKERIK

Adresse
BREDESTRAAT 29 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande