BALLON MEDIA SALES, AFGEKORT BMS

ESV


Dénomination : BALLON MEDIA SALES, AFGEKORT BMS
Forme juridique : ESV
N° entreprise : 846.651.038

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 24.07.2014 14351-0126-020
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 23.07.2013 13343-0555-019
27/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer prie. van h Imbibai van Koophandel to Aniverpes, te

1 8 JUNI 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0/)4~ 6ç- . 038

Benaming

(voluit) . Ballon Media Sales

{verirart) . BMS

Rechtsvorm : Economisch samenwerkingsverband

Zetel : Franklin Rooseveltplaats 12

2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp ante ; oprichting economisch samenwerkingsverband

Ut een onderhandse akte d.d. 14132/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "economisch" samenwerkingsverband" met:

De N.V. Ballon Media met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats, 12, KBO 0425.148. 327, vertegenwoordigd door de heer Alexis Dragonetti, afgevaardigd bestuurder.

Waarvan het maatschappelijk doel luidt als volgt: "De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, het ontwikkelen, vervaardigen en exploiteren van informatie producten, bestemd voor het groot publiek.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijke voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of. afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van alle aanverwante vennootschappen borgstellen, haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp".

EN:

de N.V. SDLCaravelle met maatschappelijke zetel te 1130 BRUSSEL, Ganzeweidestraat 303, KBO 0401.831.804 vertegenwoordigd door Dominique Leblan, afgevaardigd bestuurder.

Waarvan het maatschappelijk doel luidt als volgt [vrije vertaling): "De vennootschap heeft tot doel al te maken heeft met boekhandel, uitgeverij, reclame, concept, fabricage, productie, distributie en verspreiding van volgende producten en diensten, zijnde papierwaren, boeken, strips, magazines, kranten en videocassettes, Cd's, stripobjecten, decoratievoorwerpen, goederen die al dan niet betrekking hebben op strips, die van dicht of van ver met beeldcommunicatie, audio en video, computer en multimedia te maken hebben, zonder dat deze. lijst beperkend kan zijn.

De vennootschap heeft tevens de in- en uitvoer van goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, tot doel. Ze zal bijgevolg alle industriële, commerciële, financiële of burgerlijke handelingen kunnen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kan bijdragen tot de verwezenlijking ervan et meer bepaald, zonder beperkend te' zijn: onroerende goederen en handelszaken kopen, verkopen, huren of verhuren, zowel in België als in het buitenland belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die voor haar een nieuwe afzetmarkt zouden kunnen betekenen."

Up de laatste blr._ van Luik 3 varmeldcn : Recto . Naam en hoerlançhi id van de instrumenterende notaris, heizij van de persoro}n(On)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordi41en

Verso : Naam en handtekening.

*izii3sao*

I -,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Die met deze overeenkomst en met het huishoudelijk reglement dat de leden kunnen onderschrijven samen een economisch samenwerkingsverband vormen (hierna genoemd "het samenwerkingsverband"), zoals bepaald in de artikels 839 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL I - NAAM - DOEL- ZETEL - DUURARTIKEL 1. NAAM

Het samenwerkingsverband heeft ais naam "Ballon Media Sales", met afkorting BMS.

ARTIKEL 2. DOEL

Het samenwerkingsverband heeft tot doel de leden bijkomend bij te staan door de verkoopactiviteiten en alle vormen van dienstverlening van de leden, die in het verlengde liggen van het commerciele aspect van de leden, en met in acht neming van de regels die de activiteit van de leden beheersen, gemeenschappelijk te organiseren. Elk van de leden behoudt evenwel de volle eigendom van deze verworven rechten in het kader van de verspreidings-distributieovereenkomsten die ze in eigen naam hebben getekend.

ARTIKEL 3. ZETEL

De zetel van het samenwerkingsverband is gelegen te 2060 Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats, 12.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is voor onbepaalde tijd opgericht.

TITEL II - KAPITAAL  AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het samenwerkingsverband is opgericht met een kapitaal van E 10.000,00 en is vertegenwoordigd door 100 aandeien verspreid naargelang van de respectievelijke activiteiten van zijn leden, gemeten op basis van het gemiddelde van de laatste drie (3) jaar omzet consumentenprijs exclusief btw netto return van de verkoop van Nederlandstalige producten op de Belgische en Nederlandse markt. Deze verdeelsleutel heeft als resultaat: 70% van de aandelen voor de N.V. Ballon Media en 30% van de aandelen voor de N.V. SDLCaravelle.

ARTIKEL 6. OVERDRACHT EN INPANDGEVING VAN DE AANDELEN

6.1. Overdracht

Elk lid van het samenwerkingsverband kan het geheel of een gedeelte van zijn aandelen aan een ander lid overdragen mits alle andere leden hiermee eenparig hebben ingestemd.

De overdracht van aandelen is slechts tegenstelbaar aan derden na wijziging van onderhavige overeenkomst en na neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

6.2. Inpandgeving

Een lid van het samenwerkingsverband kan geen zekerheid stellen op zijn deelneming in het

samenwerkingsverband.

TITEL III - LEDEN

ARTIKEL 7. RECHTEN EN PLICHTEN

7.1. Rechten

De leden van het samenwerkingsverband genieten van alle rechten die de wet, onderhavige overeenkomst

en het huishoudelijk reglement hen toekennen.

Elk lid heeft meer bepaald het recht om:

-gebruik te maken van de diensten van het samenwerkingsverband;

-aan de zaakvoerders te vragen om een vergadering op te roepen;

-aan de vergadering deel te nemen en er zijn stem uit te brengen;

-van de zaakvoerders inlichtingen te krijgen over de zaken van het samenwerkingsverband en kennis te

nemen van de boeken en zakelijke papieren;

-het ontslag van een zaakvoerder om geldige redenen voor de rechtbank te vorderen;

-de terugbetaling te bekomen van de schulden die voor het samenwerkingsverband zijn betaald, de totaliteit

door het samenwerkingsverband of door de leden in verhouding tot hun aandelen;

-deel te hebben aan de winsten van het samenwerkingsverband in verhouding tot het aantal aandelen in zijn

bezit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

7.2. Plichten

De leden van het samenwerkingsverband komen al hun plichten na, die zij krachtens de wet, onderhavige overeenkomst of een huishoudelijk reglement dat ze overeenkomstig artikel 8 van onderhavige overeenkomst kunnen aannemen.

Elk lid zal meer bepaald onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk zijn van de schulden van alle aard van het samenwerkingsverband en de plicht hebben om:

-in te schrijven op zijn deel in het kapitaal van het samenwerkingsverband en dit ook vol te storten, alsook binnen de acht dagen na het verzoek van de zaakvoerder per aangetekend schrijven de bijdragen te storten tot betaling waarvan de leden zouden hebben beslist. Bij gebrek aan betaling binnen deze termijn zullen de opgevraagde bedragen, onverminderd elke andere maatregel, van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling interest opleveren aan de wettelijke interestvoet, berekend naar rato van het aantal dagen vertraging.

-de schulden die door een van de leden voor het samenwerkingsverband zijn betaald terugbetalen naar rato van het aantal aandelen in zijn bezit;

-bijdragen tot de schulden naar rato van het aantal aandelen in zijn bezit;

-geen concurrentie aan het samenwerkingsverband te doen zolang hij er lid van is;

-de nodige discretie aan de dag te leggen met betrekking tot de vertrouwelijke informatie in verband met het samenwerkingsverband en zijn leden.

Wat hun onderlinge verhoudingen betreft, zijn de leden van het samenwerkingsverband slechts tot elkaar gehouden voor het aantal aandelen in hun bezit.

ARTIKEL 8. HUISHOUDELIJK REGLEMENT

De leden leggen hun rechten en plichten, hun werkwijze (facturatie, lonen, kosten ...) en alle sancties mochten de leden hun plichten niet nakomen in een huishoudelijk reglement vast, die eenparig zal moeten worden goedgekeurd en die niet zal mogen afwijken van de bepalingen van onderhavige overeenkomst.

ARTIKEL 9. TOELATING

Het samenwerkingsverband kan nieuwe leden toelaten die een activiteit uitoefenen die aansluiting heeft bij

de activiteit van het samenwerkingsverband en voor wie de activiteit van het samenwerkingsverband een

bijkomende bijdrage kan betekenen.

De beslissing om nieuwe leden toe te laten moet eenparig door alle leden worden genomen.

De beslissing tot toelating of weigering hoeft niet gemotiveerd te zijn.

ARTIKEL 10. ONTSLAG

Elk lid van het samenwerkingsverband kan ontslag nemen op eenendertig december van elk jaar, voor zover hij alle verplichtingen tegenover het samenwerkingsverband is nagekomen, mits betekening van een opzeg van minstens zes maanden per aangetekende brief gericht aan de zaakvoerders. De opzeg kan worden ingekort als alle leden hiermee instemmen,

In geval van ontslag van een lid blijft het samenwerkingsverband tussen de andere leden onverminderd bestaan.

ARTIKEL 11. VERLIES VAN DE HOEDANIGHEID ALS LID

Elk lid van het samenwerkingsverband houdt van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling op

deel uit te maken van het samenwerkingsverband:

1° als het gaat om een natuurlijke persoon:

-als hij gerechtelijk onbekwaam wordt verklaard:

- bij overlijden;

2° ais het gaat om een rechtspersoon: bij de ontbinding gevolgd van een vereffening.

3° in beide gevallen:

-na een, zelfs niet definitief, faillissementsvonnis;

-als hij niet langer een activiteit uitoefent waarmee de activiteit van het samenwerkingsverband verband

houdt en ten opzichte waarvan de activiteit van het samenwerkingsverband van bijkomstige aard.

Zodra een lid niet langer deel uitmaakt va het samenwerkingsverband, moet de zaakvoerder of moeten de zaakvoerder dit feit vaststellen en overgaan tot de formaliteiten met betrekking tot neerlegging en bekendmaking.

Het samenwerkingsverband blijft tussen de andere leden bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12. SCHORSING

Elk lid dat zijn verplichtingen ten opzichte van het samenwerkingsverband of van de anderen niet nakomt zal

door de zaakvoerders per aangetekende brief in gebreke worden gesteld.

Bij gebreke door de leden van een regularisatie binnen de vijftien dagen na deze ingebrekestelling, zal het lid dat in gebreke is gebleven kunnen worden geschorst door een beslissing van de zaakvoerders en zal hem de uitoefening van ai zijn rechten binnen het samenwerkingsverband worden ontzegd.

De zaakvoerders zullen onverwijld een overleg met alle leden beleggen om uitspraak te doen over de uitsluiting van dit lid.

ARTIKEL 13. UITSLUITING

Elk lid van het samenwerkingsverband kan om een van volgende redenen worden uitgesloten:

-als hij zijn verplichtingen ernstig overtreedt en, meer bepaald, als hij het nalaat de bedragen die hij

verschuldigd is aan het samenwerkingsverband of aan de andere leden die schulden voor het

samenwerkingsverband hebben betaald terug te betalen binnen de maand na de ingebrekestelling die de

zaakvoerders of de andere leden hem hebben gestuurd;

-als hij de werking van het samenwerkingsverband ernstig ontregelt of dreigt te ontregelen;

-als hij een activiteit uitoefent die tegenstrijdig is of in concurrentie met het belang van het

samenwerkingsverband of die het zouden kunnen schaden;

-als hij een zware inbreuk pleegt tegen het huishoudelijk reglement.

De uitsluiting kan eenparig, de stemmen van het lid over wiens uitsluiting wordt gestemd niet meegerekend,

door de vergadering worden genomen.

Het samenwerkingsverband blijft tussen de andere leden bestaan voor zover er minstens twee leden zijn,

zoniet wordt het samenwerkingsverband ontbonden.

ARTIKEL 14. RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE LEDEN DIE ZICH TERUGTREKKEN

Het lid dat zich terugtrekt zal een opzegtermijn van B maanden voor zijn effectieve terugtrekking in acht nemen. Deze termijn begint te lopen vanaf de verzending van de aangetekende brief naar de maatschappelijke zetel van het samenwerkingsverband. Het lid dat zich terugtrekt blijft solidair en onbeperkt aansprakelijk ten opzichte van derden voor alle schulden die voor de bekendmaking van de opzeg zijn gemaakt, behoudens zijn recht, overeenkomstig de bepaling van artikel 7,1, op de terugbetaling, door de andere leden, van de bedragen die hij voor deze bekendmaking, maar na zijn ontslag zou hebben betaald.

Het lid dat zich terugtrekt heeft recht op terugbetaling van zijn aandeel zoals blijkt uit de rekeningen op 31 december van het jaar van zijn terugtrekking.

De storting van de eventueel door het zich terugtrekkende lid verschuldigde bedragen moet gebeuren binnen de maand na de datum van vaststelling van zijn rechten of plichten door de commissaris. Bij rietbetaling binnen deze termijn zullen de opgevraagde bedragen, onverminderd andere maatregelen, interesten opleveren aan de wettelijke interestvoet, berekend naar rato van het aantal dagen vertraging.

De storting van de eventueel door het samenwerkingsverband aan een lid dat zich terugtrekt verschuldigde bedragen zal in een of meerdere keren kunnen gebeuren volgens de voorwaarden bepaald door de zaakvoerders, met dien verstande dat minstens een derde van deze bedragen uiterlijk op elke verjaardag van het ontslag, van het verlies van de hoedanigheid van lid of van de uitsluiting van het lid dat zich terugtrekt zal moeten betaald zijn, zodat het totaal van de hem verschuldigde bedragen binnen de drie jaar terugbetaald moet zijn.

Het bedrag van de eventueel door het uitgesloten lid aan het samenwerkingsverband verschuldigde schadevergoeding zal worden verrekend met de bedragen die het samenwerkingsverband eventueel aan dit lid verschuldigd is.

TITEL IV  VERGADERING VAN DE LEDEN

ARTIKEL 15. BEVOEGDHEDEN

De vergadering van de leden heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle besluiten ten nemen of elke handeling te verrichten die nodig is of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van het samenwerkingsverband. Algemeen heeft ze alle bevoegdheden die de wet of onderhavige overeenkomst niet uitdrukkelijk aan een ander orgaan toekent.

Tevens is de vergadering de enige die bevoegd is om een beslissing te nemen met betrekking tot de wijziging van onderhavige overeenkomst, de opvraging van de bijdragen, de toelating van nieuwe leden, de uitsluiting van leden, het verzaken aan de formaliteiten voor de oproeping van de vergadering, de vervroegde ontbinding of de verlenging van het samenwerkingsverband en de goedkeuring van de jaarrekeningen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 16. OPROEPING EN VERGADERING.

16.1 Oproeping

De oproepingen bevatten de agenda en worden minstens vijftien dagen voor de vergadering per aangetekende brief naar de leden gestuurd. Bij de agenda dienen alle documenten te worden gevoegd zodat de leden met kennis van zaken kunnen beslissen, waaronder het verslag van de zaakvoerders, de jaarrekeningen en hun bijlagen, de lijst van de overeenkomsten gestoten tussen het samenwerkingsverband en de leden of de zaakvoerders.

Zowel een zaakvoerder als een lid kan onderwerpen op de agenda laten opnemen.

16.2. De eigenlijke vergadering

De vergadering dient verplicht minstens een keer per jaar op de zetel van het samenwerkingsverband samen te komen om de jaarrekeningen goed te keuren, alsook telkens als een zaakvoerder of een lid van het samenwerkingsverband erom verzoekt. De datum van de algemene vergadering zal plaats hebben de eerste dinsdag van de maand maart en de vergadering zal zowel in het Nederlands als in het Frans worden gehouden.

16.3. Verloop van de vergadering

De leden mogen verzaken aan de formaliteiten bepaald in artikel 16.1 en aan de bijeenkomst van de vergadering op de zetel van het samenwerkingsverband mits eenparig een besluit in die zin te hebben genomen bij de opening van de zitting van de vergadering.

De leden mogen mandatarissen afvaardigen, die niet noodzakelijk lid hoeven te zijn van het samenwerkingsverband om aan de vergadering van de leden deel te nemen mogen de leden per brief stemmen door op de zetel van het samenwerkingsverband, ten laatste de dag voor de vergadering aan de voorzitter van de vergadering een gesloten envelop te laten geworden waarin een door hem gedagtekend en ondertekend biljet steekt en waarin hij zijn standpunt meedeelt met betrekking tot elk van de besluiten die op de agenda zijn opgenomen ("ja", "neen", "onthouding").

De vergadering wordt voorgezeten door het lid dat het meeste aandelen bezit of, als alle leden even veel aandelen bezitten, door het oudste natuurlijke persoon of, bij ontstentenis, door de vennootschap die de grootste anciënniteit heeft (volgens de haar inschrijving in het register van vennootschappen).

ARTIKEL 17  AANTAL STEMMEN

Elk lid bezit het aantal stemmen dat overeenstemt met zijn kapitaalsinbreng.

ARTIKEL 18  VOORWAARDEN VOOR MEERDERHEID EN EENPARIGHEID

Om aangenomen te zijn, dient een besluit met een drie vierde meerderheid van de stemmen van alle leden

van het samenwerkingsverband te zijn goedgekeurd.

Volgende besluiten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van stemmen worden genomen:

-de wijziging van elke bepaling van onderhavige overeenkomst, met uitzondering van de adreswijziging van

een lid van het samenwerkingsverband die geldig met meerderheid van stemmen zal kunnen worden

vastgesteld;

-de kapitaalsvermeerdering of -vermindering;

-het aanvaarden of wijzigen van het huishoudelijk reglement;

-de vervroegde ontbinding van het samenwerkingsverband;

-de toelating van nieuwe leden;

-de uitsluiting van een lid, waarvoor de eenparigheid slechts voor de andere leden is vereist;

-de fusie of splitsing van het samenwerkingsverband;

-de verkoop van het geheel of een gedeelte van de activiteiten van het samenwerkingsverband;

Daarenboven zal een vergadering slechts geldig kunnen beraadslagen als drie vierden van de stemmen aanwezig zijn. Indien dit quorum niet bereikt is, zal de vergadering automatisch worden uitgesteld tot dezelfde dag en hetzelfde uur van de week die daarop volgt, behalve indien die dag samenvalt met een feestdag, met dien verstande dat de zaterdag als een feestdag wordt beschouwd, waarbij in dit geval de vergadering zal worden uitgesteld tot de eerste werkdag die volgt op deze feestdag, en geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige leden.

ARTIKEL 19. NOTULEN

De besluiten van de vergadering worden vastgelegd in notulen, opgemaakt en getekend door een

zaakvoerder of door de voorzitter van de vergadering.

De notulen worden in een register op de zetel van het samenwerkingsverband bewaard en zijn het voorwerp

van een ononderbroken nummering. Elk lid ontvangt er een kopie van.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V  BEHEER

ARTIKEL 20. KEUZE EN BENOEMINGEN

Het samenwerkingsverband wordt door twee zaakvoerders beheerd, die elk door de twee leden zijn

aangeduid, met dien verstande dat het voorzitterschap voorbehouden is voor het lid van Ballon Media N.V.

De zaakvoerders waar-van sprake in artikel 20 worden met de meerderheid van stemmen door een besluit

van de vergadering benoemd.

ARTIKEL 21. STEMMEN EN MEERDERHEDEN

De besluiten worden collegiaal genomen. De stemming gebeurt bij gewone meerderheid, behalve voor

materies die voorbehouden zijn voor de algemene vergadering.

ARTIKEL 22. DUUR

De zaakvoerder is aangesteld voor een mandaat van zes jaar.

ARTIKEL 23. VERGOEDING

Behoudens andersluidend besluit van de vergadering is het mandaat van zaakvoerder kosteloos.

ARTIKEL 24. ONTSLAG

De zaakvoerders kunnen tijdens hun functie ontslag nemen mits een opzegtermijn van zes (6) maanden in

acht te nemen.

ARTIKEL 25. GEDWONGEN ONTSLAG

De zaakvoerders kunnen ad nutum met meerderheid van stemmen door de vergadering worden afgezet.

De beslissing tot gedwongen ontslag dient niet gemotiveerd te zijn en de zaakvoerder kan geen aanspraak maken op een vergoeding wegens afzetting of op grond van de omstandigheden van zijn afzetting.

ARTIKEL 26. BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerders maken de rekeningen van samenwerkingsverband op en leggen ze voor aan de

vergadering.

De zaakvoerders vertegenwoordigen het samenwerkingsverband ten overstaan van derden en in rechte.

Elke akte die uitgaat van het samenwerkingsverband moet worden getekend door een zaakvoerder van elk

lid zodat het samenwerkingsverband ten overstaan van derden voor meer dan E 5.000 gebonden is.

De zaakvoerders kunnen evenwel, zonder voorafgaande toestemming van de algemene vergadering:

-geen leningen aangaan;

-geen zekerheden op goederen van het samenwerkingsverband stellen;

-niet gratis beschikken over de goederen van het samenwerkingsverband, behalve voor kleine bijdragen

voor werken die volgens de gewoonten toegestaan zijn;

-de onroerende goederen van het samenwerkingsverband verkopen;

De zaakvoerders zullen een speciale mandataris kunnen benoemen om de jaarlijkse kortingsvoorwaarden op de klantenovereenkomsten te ondertekenen.

TITEL V1  NAZICHT VAN DE REKENINGEN

ARTIKEL 27. COMMISSARIS

Het nazicht van de rekenen wordt verzekerd overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van

vennootschappen.

ARTIKEL 28. LEDEN

Bij ontstentenis van een commissaris, heeft elk lid het recht om van de zaakvoerders inlichtingen te krijgen met betrekking tot de boekhouding van het samenwerkingsverband en om zonder verplaatsing kennis te nemen van de boeken en boekhoudkundige bescheiden,

TITEL VII - REKENINGEN

ARTIKEL 29. BOEKJAAR

Het boekjaar duurt twaalf maanden en vangt aan op een januari om te eindigen op eenendertig december. Het eerste boekjaar zal bij wijze van uitzondering aanvangen op de datum van de ondertekening van onderhavige overeenkomst en eindigen op eenendertig december 2012.

Voor-bmh4udcI

aan net Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 30. RESULTATEN

Het resultaat van het samenwerkingsverband wordt geacht aan de leden te zijn toegekend op de dag dat het is vastgelegd en dit, naar rato van het aantal aandelen dat elk van hen bezit.

Toch zullen, bij een positief resultaat, de in vergadering samengekomen leden mogen besluiten om reserves aan te leggen in de strikte mate van de noodwendigheden voor een goed beheer, en elk lid zal alsdan aan het " samenwerkingsverband de totaliteit of een gedeelte van de winsten die hem toekomen terugstorten, zoals door de vergadering was bepaald. Deze winsten zullen geen interest opleveren voor de leden.

TITEL VIIi  VERPLAATSING VAN DE ZETEL

ARTIKEL 31, VERPLAATSING VAN DE ZETEL

De zetel van het samenwerkingsverband kan op eender welk andere plaats in België of in het buitenland

worden verplaatst door een eenparig genomen besluit van de vergadering.

TITEL IX  ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 32. ONTBINDING

De vervroegde ontbinding van het samenwerkingsverband moet eenparig door de vergadering worden beslist. Zolang het samenwerkingsverband slechts uit 2 leden bestaat, zal het terugtreden van een lid de ontbinding van het samenwerkingsverband overeenkomstig de bepalingen van artikel 14 tot gevolg hebben.

ARTIKEL 33. VEREFFENING

Tijdens dezelfde vergadering als deze die de ontbinding van het samenwerkingsverband vaststelt, benoemen de leden de vereffenaars en bepalen ze de wijze van vereffening met de meerderheid van stemmen.

Na betaling van de schulden van het samenwerkingsverband, teruggave van de inbreng in natura en terugbetaling van de door het samenwerkingsverband aan de leden verschuldigde bedragen, zal het overschot . van de activa onder de leden worden verdeeld naar rato van hun aandelen.

Als er niet voldoende activa zijn, zullen de vereffenaars een bijdrage van de leden kunnen eisen naar rato

" van hun aandelen.

TITEL X  TOEPASSELIJK RECHT - ARBITRAGE

ARTIKEL 34. TOEPASSELIJK RECHT

Onderhavige overeenkomst wordt geheerst door het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 35. GESCHILLEN

In geval van geschil tussen partijen met betrekking tot de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering van deze overeenkomst, die niet in der minne zou kunnen worden opgelost, zullen partijen het geschil door bemiddeling trachten op te lossen, overeenkomstig het bemiddelingsreglement van het Brussels Business Mediation Center, met afkorting BBMC, Louizalaan 500 te 1050 Brussel.

De bemiddeling zal ten laatste [15] dagen na het bemiddelingsverzoek door de ene partij aan de andere partij[en] worden betekend en de duur van de bemiddeling zal, behoudens uitdrukkelijk akkoord van de partijen, niet langer dan [15] dagen kunnen duren.

Als de bemiddeling faalt, zullen alleen de rechtbanken van Brussel bevoegd zijn om kennis te nemen van het geschil.

Onmiddellijk na de oprichting werd een eerste Algemene vergadering gehouden waarop de zaakvoerders ' werden aangesteld.

De Algemene vergadering van 14 december 2011 heeft volgend personen als zaakvoerder aangesteld:

De heer Dragonetti Alexis, wonende te Koning Leopold II laan 92; 9000 Gent

Rijksregisternummer 68.09.09-049.08

De heer Leblan Dominique, wonende te Chemin du Jardinet Opont 19; 6852 Paliseul Rijksregisternummer: 55.08.03-485.54

" Dragonetti Alexis

Zaakvoerder

Samen hierbij neergelegd de geregistreerde statuten

Op de laatste blz. van Le vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoilo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
BALLON MEDIA SALES, AFGEKORT BMS

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande