BALLTRAVELS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BALLTRAVELS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 830.825.685

Publication

31/08/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

IMMNI~~INIW~I~II~VWVN

sch

Staatsblad " iaiaassa*

Ondernerningsnr : 0830.825.685

Benaming

(voluit) ; Bailtravels

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Boomgaardstraat 9, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Vereffening en ontbinding

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap onder firma

"Balltravels" met zetel te Boomgaardstraat 9, 2800 Mechelen, ondememingsnummer 0830.825.685, gehouden op18 juli 2012 blijkt dat de aanwezige vennoten de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen hebben genomen:

1, Gezien er geen activiteit meer is in de vennootschap, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap over te gaan.

2. De algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen omdat er geen vereffeningsactiviteiten te vervullen zijn, met uitzondering van de vereffening van de bestaande rekening-courant. Overeenkomstig artikel 185 WB. Vennootschappen wordt, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar, de vennootschap-zaakvoerder ais vereffenaar beschouwd.

3. De algemene vergadering stelt vast dat er geen onroerende goederen en geen schulden aan derden zijn. Derhalve geeft de algemene vergadering éénparig de opdracht aan de vennootschap-zaakvoerder om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de vereffening van de vennootschap. De algemene vergadering beslist eenparig dat het resterende actief/passief toebedeeld wordt aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit. De algemene vergadering keurt het voorgaande goed en beslist tot onmiddelijke sluiting van de vereffening over te gaan.

4, Er wordt aan de vennoten-zaakvoerders: Dhr. Cootjans Jan-Pieter, Boomgaardstraat 9 , 2800 Mechelen en Dhr. Boeckxstaens Hans, Ganzendries 1, bus 002, 2800 Mechelen, décharge verleend voor het door hun gevoerde beleid.

5. De boeken en bescheiden zullen gedurende de wettelijk verplichte termijn van vijf jaar bewaard worden op volgend adres: Boomgaardstraat 9, 2800 Mechelen

Hans Boeckxstaens

Vennoot - Zaakvoerder

Jan-Pieter Cootjans

Vennoot- Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2 2 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPFíANCIpifelECi-IEI.t~N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BALLTRAVELS

Adresse
BOOMGAARDSTRAAT 9 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande