BAOBAB EVENTS

Société en commandite simple


Dénomination : BAOBAB EVENTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 549.814.014

Publication

10/04/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NFERGELEGD

GRWFIE RECHTBANK V-A-N

lii 31

MAART 2011f

11111,1 1.11!1111



KOOPHANDEL TURNHOUT

griffier









Onclernemingsnr : Q5L 9 I Q cjr.4

Benaming

(voluit) BAOBAB Events

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Watermolen 7, 2470 Retie

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - STATUTEN

Uittreksel uit de akte van oprichting dd 25 maart 2014.

Oprichters:Mevrouw Elisabeth Haidermans, geboren te Mol op 24 december 1976, woonachtig te Watermolen 7 te 2470 Retie, en Dhr. Mathieu Haldermans geboren te Antwerpen op 16 juni 1949, woonachtig te Hofstraat 64, 2400 Mol.

1. De vennootschap draagt de naam "Baobab Events" en heeft als rechtsvorm een gewone commanditaire vennootschap.

2. De maatschappelijke zetel is thans gevestigd te Watermolen 7, 2470 Relie.

3. De vennootschap bestaat met ingang van 1 april 2014 voor onbeperkte duur binnen de wettelijke beperkingen.

4. De vennootschap heeft als doel:

- Adviesverlening, expertise, consultancy, administratie, beheer, studie en organisatie van diensten inzake productie, verkoop, communicatie, telecom, informatisering, publiciteit, welzijn, administratie, organisatie en handelsaangelegenheden.

- Management van bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren en vennootschappen, zowel inzake operationele aangelegenheden als inzake algemene strategie.

Het organiseren, promoten, adviseren, geven en/of bijwonen van concerten, evenementen en festivals, vertoningen en voorstellingen;

- Groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel, de verhuur en de promotie van alle roerende goederen, producten en diensten.

Creëren, organiseren en verspreiden van culturele manifestaties;

- Het bevorderen van aile vormen van creativiteit en de organisatie van activiteiten en evenementen, rally's, incentives, persreizen, promotionele en recreactionele evenementen en andere.

- De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland samenwerkingsverbanden aangaan met natuurlijke personen, rechtspersonen of groeperingen uit aile mogelijke sectoren teneinde een beroep te doen op hun ideeën, creaties, producten of prestaties, deze te vertegenwoordigen en te verdedigen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

- De verzorging en levering van kant- en klaarvoedsel en dranken op feesten, evenementen, happenings en dergelijke, kortom aile activiteiten verbonden aan catering in de ruimste zin van het woord.

- De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en

organisaties, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze toestaan of borgstellingen verstrekken. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een participatie nemen in aile bestaande of op

Op de laatste bie. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

e

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

te richten vennootschap -pen of becirijven, in Beigië of in het buitenland, W-e-anian het maatschappelijk deel ' identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

5. De vennootschap werd aangegaan tussen de beherende vennoot, zijnde mevrouw Elisabeth Haldermans en de stille vennoot zijnde de heer Mathieu Haldermans,

S. Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeshonderd euro (¬ 600,00), waarvan E 574 gestort door mevrouw Elisabeth Haldermans en ¬ 30 door de heer Mathieu Haldermans. Het kapitaal is volstort.

7. Het kapitaal is vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

8. Het boekjaar begint op 01 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

9. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden loten met dertig juni tweeduizendvijftien.

10. De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de laatste zaterdag van december om 19 uur om te beraadslagen en te beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening en over de winstverdeling. Zij komt in buitengewone zitting bijeen telkens de beherende vennoten het nodig oordelen of telkens de stille vennoten met tenminste een vierde van het maatschappelijk kapitaal erom vragen.

11. De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot mevrouw Elisabeth Haldermans, die optreedt als zaakvoerder en die de meest uitgebreide bevoegdheid heeft om alleen de handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Aan de beherende vennoot komt de bevoegdheid toe om de vennootschap te verbinden in alle zaken die haar aanbelangen.

De beherende vennoot is tevens belast met het dagelijks bestuur.

Gelijktijdig werd het volledig verslag van oprichting neergelegd.

Elisabeth Haldermans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Beo: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAOBAB EVENTS

Adresse
WATERMOLEN 7 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande