BARBUSS EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARBUSS EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.828.365

Publication

10/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111119111111#11a1118

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Rh231 In111

Griffie

Ondernemingsnr: 57tg e21 .36s

Benaming (voluit) : BARBUSS EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Uitbreidingstraat 84/3

2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op zevenentwintig maart tweeduizend veertien ter registratie neergelegd, blijkt dat de naamloze vennootschap naar Uruguayaans recht "ZASS Recupero Internacional Sociedad Anbnima" met zetel te Trienta y Tres 1271, 11.000 Montevideo (Uruguay), opgericht op tweeëntwintig maart tweeduizend en zeven, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0548.923.295, vertegenwoordigd door de heer Gods David, geboren te Merksem om drie mei negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2550 Kontich, Eekhoven 15, ' een vennootschap heeft opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten', vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschaPPelijke zetej te 2600 Antwerpen (Berchem), Ultbreldingstraat 84/3 en' met maatschappeke naam "BARBUSS EUROPE".

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

a) Diensten: de vergoeding van ongevallen veroorzaakt in het kader van het maritiem en niet- maritiem: verzekeringsgebied; de handeling van ongevallen afkomstig van maritiem lucht en land-vervoer, alsmede in maritieme en niet-maritieme verzekering; de regeling van maritieme en niet- maritieme ongevallen; het voorkomen van maritieme en niet-maritieme ongevallen; het onderzoek van maritieme en niet-maritieme: ongevallen; de raadgeving inzake de verzekering en herverzekering wat betreft de maritieme en niet- maritieme'" ongevallen; de raadgeving en training inzake de klachtenbehandeling en de preventie van verliezen ten gevolge, van het transport van goederen, alsmede schade aan vaartuigen en/of haventerminals;

b) Financieel: door de uitbetaling van kapitaál aan vennootschappen die zijn opgericht of die binnenkort, opgericht zullen zijn, of aan personen voor operaties die reeds verricht zijn of te verrichten zijn, de financiering in het algemeen, leningen uit eigen middelen, activiteiten met eigendommen, titels en aandelen, met haar eigen middelen en/of door derden, evenals de aan- en verkoop van aandelen, obligaties, krediet van even welke systeem of modaliteit reeds gecreëerd of die zal gecreëerd worden, of even welke andere systeem die een open veiling vereist,

c) Bevoegdheden: het verrichten van alle soorten van werkzaamheden inzake de vertegenwoordiging, de. commissie en volmacht van natuurlijke personen of nationale/buitenlandse vennootschappen, voor eigen rekening of voor derden, zowel in het binnen als in het buitenland, van alle voornoemde activiteiten, met de grootste amplitude en volgens de door de wet toegestane voorwaarden.

d) Het verrichten van alle andere activiteit, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband zijn met de voornoemde activiteiten, bekwaam zijn om aile daden te voltrekken of overeenkomsten te sluiten die door haar maatschappelijk doel geëist zijn, alsmede op rechtstreekse wijze als door de tussenkomst van een derde persoon.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om alle daden van burgerlijke, commerciële,, roerende, onroerende, industriële of financiële aard te stellen en handelingen alsook verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, in België et in het buitenland, hierin expliciet begrepen het verwerven en beheren van, onroerende goederen nodig of nuttig voor het realiseren van haar maatschappelijk doel.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Op de laatste blz. van LUik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In het gavai de verrichting van bepaalde-handelingen zou onderw orpen zijn aan voorafgaande voorw- aarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Het kaoitaai van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijihonderdetig euro (¬ 16.550,00) euro en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in achttienduizend vijfhonderdvijftig (18.550) aandelen van een euro (¬ 1,00) elk,

De inschrijving in geld werd volledig volgestort

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene . vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderlzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14,

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten,

Toezicht De oprichter verklaart dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering:

Jaarlijks op dertig juni om tien uur beslist enige vennoot over

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging; -De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst

Hij kan ook op andere tijdstippen beslissingen nemen die tot de bevoegdheden van de algemene

vergadering van vennoten behoren.

Zijn beslissingen worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de dertig juni om tien uur de gewone algemene vergadering

van vennoten, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdelincr

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provistes zijn afgetrokken

maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste

voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het

saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld,

naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enigefl

vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar. van de vennootschap gaat in telkens op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op éénendertig december tweeduizend

veertien.

Benoemingen.

Worden door de oprichter tot niet-statutaire zaakvoeders benoemd voor onbepaalde duur,

1. De heer Arcucci Mauro, geboren te Buenos Aires (Argentinië) op 16 oktober 1975, wonende te 11 000 Martinéz  Buenos Aires (Argentinië), Vicente F. Lopez 320, Floor 10 "A",

2. De heer Goris David, voornoemd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van -veîlriodsChappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van op de datum van de oprichting..

Deze verbintenissen worden geacht van de datum van de oprichting af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze ' openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

M - ^ " _ y - + ^ -

Op de laatste blz. van Lulk B vermeiden Recto 1 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

" - Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BARBUSS EUROPE

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84, BUS 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande