BARK TERMINAL PUURS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARK TERMINAL PUURS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.752.815

Publication

09/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-10-2014

Griffie

*14309127*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563752815

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BARK TERMINAL PUURS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Nijverheidstraat 5

OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op zes oktober

tweeduizend veertien, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. De naamloze vennootschap "GERTOP", met maatschappelijke zetel te 2250 Olen, Hagelberg 8, ondernemingsnummer 0458.490.591 rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Turnhout. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris De Backer Louis te Herenthout op 28 juni 1996, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 juli 1996 onder nummer 960725-537.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KALLOVEEN", met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Nijverheidstraat 7A, ondernemingsnummer 0472.419.395 rechtspersonenregister Mechelen.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VERBIST Nicolas te Antwerpen op 5 juli 2000, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli 2000 onder nummer 20000728-437.

3. De naamloze vennootschap "BHG AG", met maatschappelijke zetel te 4760 Büllingen, Lanzerath 108, ondernemingsnummer 0878.951.840 rechtspersonenregister Kanzlei.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris SPROTEN Bernard te Sankt-Vith op 25 januari 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari 2006 onder nummer 06029343. RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BARK TERMINAL PUURS". ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Nijverheidstraat 5.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd duizend euro, en is verdeeld in drieduizend gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

Alle aandelen worden in geld onderschreven :

*door de naamloze vennootschap  Gertop , voornoemd onder 1. voor een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), volledig volstort, waarvoor haar duizend (1.000) aandelen worden toegekend.

*door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Kalloveen , voornoemd onder 2. voor een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), volledig volstort, waarvoor haar duizend (1.000) aandelen worden toegekend.

*door de naamloze vennootschap  BHG AG , voornoemd onder 3. voor een bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), volledig volstort, waarvoor haar duizend (1.000) aandelen worden toegekend.

~~"BARK TERMINAL PUURS"

Onderwerp akte :

Nijverheidstraat 5 2870 Puurs

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geld van de stortingen ter vertegenwoordiging van het maatschappelijk kapitaal in totaal negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) beloopt is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE69 3631 3964 5078 bij ING Bank geopend ten name van de vennootschap in oprichting. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Groothandel in land- en tuinbouwproducten:

schors, teelaarde, humus, turf, compost, organische meststoffen,...

granen, zaden, grondverbeteringsmiddelen, stro, hooi,...

groenafval

- Groothandel in hout

schorsen, pallets, boomstammen,...

- bewerken en verwerken van land- en tuinbouwproducten

- bewerken en verwerken van houtproducten

- uitvoeren van land- en tuinbouwwerken voor eigen rekening en voor rekening van derden

- het aanleggen, het oordeelkundig beheren en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; - alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel of die de uitbreiding of ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Het doel mag verwezenlijkt worden in België of in het buitenland, op alle wijzen en manieren die de vennootschap het meest geschikt acht. Zij mag ondermeer een aandeel nemen bij wijze van inbreng, afstand, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig doel of van aard de verwezenlijking van haar doel te begunstigen. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen en mag borg verstrekken voor derden in het raam van haar doel. Bovenstaande opsomming is indicatief en niet beperkend.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en behoudens alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro, met uitzondering van de aankoop van handelsgoederen, overschrijdt en de contracten met een duur van meer dan één (1) jaar, ook voor de aankoop van handelsgoederen, in welke gevallen alle zaakvoerder samen dienen op te treden. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro, met uitzondering van de aankoop van handelsgoederen, overschrijdt, zal de vennootschap moeten worden vertegenwoordigd door drie (3) zaakvoerders.

Contracten met een duur van meer dan één (1) jaar, ook voor de aankoop van handelsgoederen, dienen steeds te worden ondertekend door drie (3) zaakvoerders.

Deze beperkingen van bevoegdheid kunnen in beginsel niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen¬geroepen op de vierde donderdag van mei om veertien uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 28 mei 2016.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle las¬ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering bij eenparigheid van stemmen.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

De oprichters verklaren dat zij voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerders benoemen:

-  KALLOVEEN , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Nijverheidstraat 7A, ondernemingsnummer 0472.419.395 rechtspersonenregister Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer HERMANS Leo Augustinus Constantia Maria, geboren te Turnhout op 17 januari 1959, ongehuwd, wonende te 2350 Vosselaar, Eglantierstraat 13.

- "GERTOP", naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2250 Olen, Hagelberg 8, ondernemingsnummer 0458.490.591 rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger, de heer OP DE BEECK Geert Jan Maria (rijksregister nummer: 67.05.16365.15), geboren te Lier op 16 mei 1967, wonende te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Droomland 21.

- "BHG AG", naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 4760

Büllingen, Lanzerath 108,

ondernemingsnummer 0878.951.840 rechtspersonenregister Kanzlei, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer HAAS Thomas Aloys, geboren te Sankt Vith op 3 juni 1968, wonende te

4760 Büllingen, Lanzerath 108.

Het mandaat van de zaakvoerders is al dan niet bezoldigd.

Krachtens artikel veertien van de statuten verte¬genwoordigen zij de vennootschap in en buiten

rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie

van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: de coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Schets a. & Partners , kantoorhoudende te 1651 Lot,

Bergensesteenweg 163, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige

te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van

de inschrijving- van de vennootschap in het register van burgerlijke vennootschappen,

ondernemingsloket en kruispuntbank voor ondernemingen en de vennootschap te

vertegenwoordigen bij de diensten van de B.T.W. voor het uitvoeren van alle administratieve

verrichtingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BARK TERMINAL PUURS

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 5 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande