BART MEYNENDONCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART MEYNENDONCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.839.648

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 10.06.2013 13167-0314-014
29/11/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

NEERGELEGD

2 0 NOV. 2012

~GRIFFIE

9gr TBAI~i{ van

KOO1'HANI?Eé MECHELEN

Ondernemingsnr : 0894.839.648

Benaming

(voluit) : BART MEYNENDONCKX

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIG1NG-KAPITAALVERMINDERING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op zeven november. tweeduizend en twaalf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 12 november 2012, twee bladen en geen verzending en, boek 985, blad 75, vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a)Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende' beslissingen:

a) De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen met vierhonderdduizend Euro om het te verlagen van één miljoen honderd dertienduizend tweehonderd negenendertig euro tachtig cent tot op zevenhonderd dertienduizend tweehonderd negenendertig euro tachtig cent door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van drieduizend honderd euro zeven zeven vijf twee cent (¬ 3.100,7752) of op een totaal van honderd negenentwintig aandelen, een totaal bedrag afgerond van vierhonderdduizend euro.

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 317 van het wetboek van vennootschappen, eerst plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat door eventuele schuldeisers van de vennootschap, binnen die termijn, geen zekerheid wordt geëist, zoals bedoeld in artikel 317 van voormeld wetboek.

Deze kapitaalvermindering is aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal.

b) Aan de zaakvoerder wordt machtiging verleend om voorgaande beslissing uit te voeren en inzonderheid - over te gaan tot het verrichten van de boekhoudkundige verrichtingen en het neerleggen van de coordinatie van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- over te gaan tot de terugbetaling van dit kapitaal na het verstrijken van de wettelijke termijn.

c) Als gevolg van de voorgaande beslissingen wordt het artikel 5 van de statuten betreffende de toestand van het kapitaal, vervangen door de volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd dertienduizend tweehonderd negenendertig euro, tachtig cent en wordt vertegenwoordigd door honderd negenentwintig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris I]irk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de

dato 07 november 2012 en tekst van de gecoördineerde statuten.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

*13193661*

IIII



Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 04.07.2012 12258-0486-015
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 14.06.2011 11161-0497-015
16/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 894.839.648

Benaming

(voluit) : BART MEYNENDONCKX

NEERGELEGD

0 3 -03- 2011

GRIFFIE RECHTBAtifif4evan JKOOPHANDFI te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Marcel LEEMANS, geassocieerd notaris ter standplaats Mechelen, vervangende Meester Dirk LUYTEN, notaris ter standplaats Mechelen, wettelijk belet, op veertien februari tweeduizend en elf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 16 februari 2011, drie bladen en geen verzendingen, boek 5/977, blad 22, vak 04. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) P. Stroobants. Blijkt wat volgt:

a) De enige vennoot is aanwezig, houder van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissing:

1. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd en dit met tweehonderd drieënnegentigduizend negenhonderd vijfenvijftig euro en tachtig cent en gebracht van achthonderd negentienduizend tweehonderd vierentachtig euro tot op één miljoen honderd dertienduizend tweehonderd negenendertig euro tachtig cent;

op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven en gestort door inbreng in natura van:

- duizend driehonderd veertig aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Opleiding en Dienstencentrum", in 't kort "O&D" met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40; ondernemingsnummer 0446.889.094; vennootschap opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op achttien maart negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad de dato zeven april daarna onder nummer 920407-226;

de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de statuten bijgevolg aangepast bij akte verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op negenentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato éénentwintig juli daarna onder nummer 20010721-831;

ten bedrage van tweehonderd drieënnegentigduizend negenhonderd vijfenvijftig euro tachtig cent welke toebehoren aan de huwgemeenschap Bart Meynendonckx-Karine Peeters, voornoemd;

en mits uitgifte van afgerond negenentwintig nieuwe aandelen, met een intrinsieke waarde van negenduizend negenhonderd zevenenzestig euro zevenendertig cent per aandeel, rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden.

De intrinsieke waardeberekening gebeurde op basis van een formeel uitdrukkelijk akkoord van alle vennoten en de tussenkomende partijen.

2. Ingevolge de goedkeuring van het bovenstaande, wordt het artikel 5 van de statuten gewijzigd teneinde het aan te passen aan de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal; dit artikel zal voortaan als volgt luiden : "Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd dertienduizend tweehonderd negenendertig euro tachtig cent en wordt vertegenwoordigd door honderd negenentwintig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".

3. Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging:

Zijn hier tussengekomen :

de heer MEYNENDONCKX Bart Filip Gerard, bedrijfsrevisor, geboren te Turnhout op éénendertig augustus negentienhonderd zevenenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw PEETERS Karine Margareta Jozefa, geboren te Duffel op achttien mart negentienhonderd negenenvijftig, rijksregistemummer 59.03.18-110.28,samen wonende te 2860 Sint Katelijne Waver, Bredeheide 40; gehuwd onder het wettelijk stelsel met huwelijkskontrakt, verleden voor Notaris Jules Roberti De Winghe, te Leuven, op eenentwintig oktober negentienhonderd tachtig, tot op heden ongewijzigd.

Deze comparanten hebben het volgende verklaard : zij hebben kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij schrijven als huwgemeenschap in op deze negenentwintig aandelen en verrichten tot storting van hun deel, de inbreng van :

- duizend driehonderd veertig aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijhkheid "Opleiging en Dienstencentrum", in 't kort "O&D", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40; ondememingsnummer 0446.889.094;

ten bedrage van tweehonderd drieënnegentigduizend negenhonderd vijfenvijftig euro tachtig cent;

De totale waarde van deze inbreng wordt door de inbrengers geschat op tweehonderd drieënnegentigduizend negenhonderd vijfenvijftig euro tachtig cent die volledig wordt toegewezen aan de kapitaalverhoging.

Ter vergoeding van deze inbreng worden aan de voornoemde inbrengers in totaal en afgerond negenentwintig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, toegekend, wat door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard.

De vergoeding van deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoten.

Voor de verdere detaillering met betrekking tot de waardering van de inbreng wordt uitdrukkelijk verwezen naar het hierna vermelde revisoraal verslag.

4. VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Door de zaakvoerder van de onderhavige Vennootschap werd Marc LUYTEN, Bedrijfsrevisor BVBA, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag, conform artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op acht februari tweeduizend en elf.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt :

"V. Besluit

Ondergetekende BVBA Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor, verklaart met het oog op de inbreng in natura conform de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig deze controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot lnbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en de substantiële waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie toegekende vergoeding bestaat uit negenentwintig.vÔIstorte aandelen van de BVBA Bart Meynendonckx, gevestigd te Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de vereisten van artikel. 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet ln bestaat een óitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Grobbendonk, acht februari tweeduizend en elf.

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door Marc Luyten Bedrijfsrevisor.".

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER, OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 313 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN:

De zaakvoerder heeft eveneens het bijzonder rapport opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, overhandigd.

Hierin zet de zaakvoerder uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van dit verslag en een exemplaar daarvan zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Marcel Leemans.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de

dato 14 februari 2011, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en tekst van de

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening

17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 14.06.2010 10174-0107-016
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 09.06.2009 09207-0322-014
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 04.07.2008 08341-0215-014
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 27.07.2015 15371-0031-013

Coordonnées
BART MEYNENDONCKX

Adresse
BREDEHEIDE 40 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande