BART VAN DE VEN VLOER- EN TEGELWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART VAN DE VEN VLOER- EN TEGELWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.545.911

Publication

05/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- plafoneer-, cementeer- en andere pleisterwerken aan de binnen- en/of buitenkant van gebouwen en andere bouwwerken;

- kelderdichting en in het algemeen waterdichtingswerken van muren;

- isolatiewerkzaamheden;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- aanvullende werkzaamheden betreffende bovenstaande werken;

- alle verbouwingen en karweiwerken, evenals alles wat daar in het algemeen bij hoort;

- het doen van alle verrichtingen voor eigen rekening die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het kopen, verkopen, ruilen, verhuren en huren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, verkavelen, verwezenlijken van alle onroerende goederen, en het nemen en afstaan van

optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappij en de activiteiten van patrimoniumvennootschap;

- de activiteiten van bouwpromotor, algemene bouwonderneming; het beheer van onroerende goederen;

- het uitvoeren van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen;

- adviesbureau op het gebied van de bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan een bedrijf in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht;

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, of vereffenaar;

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen, etc. Het bovenstaande is een opsomming en geenszins beperkend.

De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren door inbreng, fusie of participatie in andere of op te richten vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan, of samenhangend met dit van deze vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden, met inbegrip van alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is, rechtstreeks of onrechtstreeks, de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 30 oktober 2014.

TITEL II. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op zeshonderd euro (600,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zestig (60) gelijke aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en volgestort ten belope van minimaal één euro (1,00 EUR).

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE

Artikel 15. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot beslist aan te stellen als statutair zaakvoerder der vennootschap voor onbepaalde duur en met een bezoldigd mandaat:

- De heer Van de Ven, Bart Louis Veronica, geboren te Turnhout op 28 september 1976, rijksregisternummer 76.09.28 029-14, wonende te 2300 Turnhout, Schobbaard 17.

Artikel 16. Intern bestuur

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is. Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De handtekening van de zaakvoerder of zaakvoerders alsook van deze van agenten van de vennootschap andere dan de zaakvoerder en eventueel zaakvoerders bij volmacht, moet worden voorafgegaan of gevolgd door de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerder of de zaakvoerders zullen evenwel voor alle akten van het dagelijks bestuur bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerders verleende machten.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21. Beraadslagingen

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar beslissingen zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is. Voor de minderjarigen en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op, zelfs indien deze geen vennoten zijn.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen. De vergadering beslist met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, onverminderd de strengere bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de algemene vergadering vormen, en oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de algemene vergadering, gevormd door de enige vennoot, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 23. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand september om 19.00 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door één der zaakvoerders of een commissaris.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 25. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan de zaakvoerder(s), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet. Voor zoverre de wet hen daartoe verplicht stelt (stellen) de zaakvoerder(s) tevens een jaarverslag op waarin deze laatste rekenschap geeft (geven) over het beleid.

Artikel 26. Bestemming van de winst - reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt, overeenkomstig artikel 319bis van het Wetboek van Vennootschappen, minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van

Vennootschappen.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 27. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Artikel 28. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN :

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 maart 2016.

Op 31 maart 2016 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris opgemaakt, alsook een jaarrekening.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Overname verbintenissen

De enige vennoot verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, en deze voor zoveel als nodig bij deze bekrachtigt en bevestigt. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmachten

Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Peter Theys te 2300 Turnhout, Oude Dijk 31, en haar aangestelden werd volmacht verleend om voor en in naam van de vennootschap:

- bij de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Aanstelling commissaris:

Vaststelling dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria voor de controle op de jaarrekening en dienvolgens thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Mia Willemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

Afschrift van de oprichtingsakte dd. 30 oktober 2014.

Coordonnées
BART VAN DE VEN VLOER- EN TEGELWERKEN

Adresse
SCHOBBAARD 17 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande