BASF PHARMA BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BASF PHARMA BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.445.466

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.04.2014, NGL 15.05.2014 14125-0289-029
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 17.05.2013 13125-0157-027
04/05/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergecgd tcr griffie van a

Rechtbank van Kooph ntl&4 to Antwerpen

op

De Griffier,

Griffie

NIIIIIII1111111111

*12084434*

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) ; BASF PHARMA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Scheldelaan 600 Haven 725

2040 Antwerpen

Onderwerp akte ;Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen toegestaan kapitaal

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 23 april' 2012, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de,;

naam "BASF Pharma Belgium".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2040 Antwerpen, Scheldelaan 600 Haven 725.

3, Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Aandeelhouders

1. De naamloze vennootschap "BASF Antwerpen N.V." met maatschappelijke; zetel te 2040 Antwerpen, Scheldelaan 600, Haven 725, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0404.754.472 RPR Antwerpen, die' heeft ingeschreven op zevenenveertig miljoen negenhonderd negenennegentig;, duizend negenhonderd negenennegentig (47.999) aandelen;

2. De gewone commanditaire vennootschap "BASE Belgium Coordination: Center", met maatschappelijke zetel te 2040 Antwerpen, Scheldelaan 600, Haven?, ' 725, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE; 0862.390.376 RPR Antwerpen, die heeft ingeschreven op één (1) aandeel;

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op achtenveertig miljoen euro (¬ ,°

48.000.000,00) en wordt vertegenwoordigd door achtenveertig miljoen'' (48.000.000) aandelen zonder nomiriale waarde, die elk een gelijk deel van he( kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig volgestort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk

kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

' Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

8'4)5. lilf, . 466

mod 11.1

+'! Voor-

gebehouden aan het r Belgisch Staatsblad

vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen aile aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte ' inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap rechtsgeldig tegenover derden vertegenwoordigd, zowel voor wat de handelingen van dagelijks bestuur betreft als voor deze die daar buiten vallen, met inbegrip van elk optreden in en buiten rechte en alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaár tussenkomt, hetzij door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend. De raad van bestuur kan een directiecomité samenstellen, waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad, en kan zijn bevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

Het directiecomité vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden binnen de'

perken van zijn bevoegdheden. Onverminderd deze algemene

vertegenwoordigingsmacht van het directiecomité als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap rechtsgeldig tegenover derden vertegenwoordigd, binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van het directiecomité gezamenlijk handelend.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere van zijn leden of aan één of meer derden. In de eerste hypothese wordt de betrokken persoon afgevaardigd of , gedelegeerd bestuurder genoemd, in de tweede hypothese wordt hij algemeen directeur genoemd.

Indien het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan meer dan één persoon, dan wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, wat het dagelijks bestuur betreft, door elke zodanige persoon alleen handelend, indien hij bestuurder is, en door twee zodanige personen gezamenlijk handelend, indien zij geen bestuurder zijn.

10. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel het verrichten van alle activiteiten van onderzoek,

ontwikkeling, ontginning, productie, marketing, aankoop en verkoop die rechtstreeks

of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met:

- chemie en aanverwante sectoren, zoals farmaceutische activiteiten,

biotechnologische activiteiten, etc.;.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad landbouw en voeding;

aardolie, aardgas, aardolieproducten en andere energieën;

milieutechnologie, en

de exploitatie van alle met deze doelstelling samenhangende zaken evenals exploitatie van alle industriële ondernemingen.

De vennootschap mag tevens algemeen optreden ais tussenpersoon op het gebied "

van het goederenvervoer en alle handelingen stellen in verband met opslag en

overslag. - "

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle handelingen stellen in de ruimste zin, inzonderheid alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

De vennootschap mag eveneens administratieve- en exploitatiezetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren vestigen en belangen verwerven door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan de bedrijvigheid op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze een tak van het doel van de vennootschap bevordert of ontwikkelt.

Zij mag zich tevens voor ondernemingen, vennootschappen en verenigingen die, geheel of gedeeltelijk, een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan de bedrijvigheid op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze een tak van het doel van de vennootschap bevordert of ontwikkelt, borg stellen of hun aval " verlenen, hun voorschotten en kredieten toestaan, en hun hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

;11. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste donderdag van april om elf uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag váár de vergadering. De raad van bestuur kan evenwel in de ; oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag váór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. 12. Benoemingen en overgangsbepalingen

' a) De volgende personen werden aangesteld als bestuurder :

de heer Wouter Joseph Marie Oscar DE GEEST, wonende te 2950 Kapellen,

Rozenlaan 1, die aanvaardt.

de heer Jürgen BARW1CH, wonende te Miksebaan 252 (appartement A), ,

2930 Brasschaat, die aanvaardt.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd en zal eindigen na de

jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar tweeduizend achttien.

b) Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

d) Commissaris

Het aantal commissarissen wordt vastgesteld op één en de volgende persoon wordt benoemd tot commissaris: "KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER  BEDRIJFSREVISOREN" CVBA, afgekort "KPMG-Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan .40,.vertegenwoordigd__door_de heer, .H. Van_.Donink,

biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

.r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

bedrijfsrevisor. Het mandaat van de .. commissaris zal eindigen na de

jaarvergadering die zal worden gehouden in tweeduizend vijftien.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : de NV' BASF Antwerpen met zetel te 2040 Antwerpen, Scheldelaan 600 en haar aangestelden, de heer Guido Rennissen, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Wapenstilstandlaan 23, mevrouw Ellen De Beuckelaer, wonende te 9150 Kruibeke, Moortelstraat 67, de heer Hans Matthysen, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 16, de heer Wim Gorieer, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Herdersstraat 4 B002 en de heer Raf Naudts, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Van Vaerenberghstraat 83.

Professionele bekwaamheid bedriifsbeheer

Overeenkomstig de programmawet van tien februari negentienhonderd ' achtennegentig tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap verklaren de comparanten dat de op te richten vennootschap niet als een KMO kan aanzien worden aangezien meer dan vijfentwintig procent (25 %) van de aandelen in handen is van vennootschappen die geen KMO zijn.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 23 april 2012.

Billage : volledig afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/05/2015
ÿþ Had word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef

az Be Sta

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

4 g K4 20t5

afdelineefflPen

II)w1 yII1I I 1Il Iii' l)(I'Il(I IlI('II(

*15071923*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0845.445.466

Benaming

(voluit) : BASE Pharma Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Scheldelaan 600 - Haven 725, 2040 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De volgende beslissingen werden genomen tijdens de Algemene Vergadering van 23 april 2015: Benoeming commissaris

De Algemene Vergadering benoemt de burgerlijke codperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (8001), Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen onmiddellijk na de Algemene Vergadering der aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2017 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Harry Van Donink (IBR Nr A01748), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan als vaste vertegenwoordiger.

Volmacht

De Algemene Vergadering besluit volmacht te verlenen aan Wim Gorleer, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (o.a. ondertekening van alle publicatieformulieren, alsook de neerlegging van het uittreksel bestemd ter publicatie) en de wijziging van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Wim Gorleer

Lasthebber

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze) van de per;o(o)i1(rii) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegrnvmoid!geu

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BASF PHARMA BELGIUM

Adresse
SCHELDELAAN 600 HAVEN 725 2040 ANTWERPEN 4

Code postal : 2040
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande