BAVELLA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAVELLA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.945.769

Publication

10/04/2014
ÿþ4.

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111,1M111111111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

31 MARI 2014

KOOPHANINWU RNHOUT

De griffier

Ondernenningsnr : 0472.945.769

:j Benaming (voie) : Bloemen F&C° Bedrijfsrevisoren

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zavelstraat 38

2400 Mol

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Moi op zesentwintig maart tweeduizend veertien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "BLOEMEN F&C° BEDRIJFSREVISOREN" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Derdin Rudy te Mol op 29 september 2000, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2000 onder nummer 20001020-322.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Zavelstraat 38, BTW nummer BE ; 0472,945,769, rechtspersonenregister Turnhout 0472.945.769.

Inhoudende de volgende besluiten:

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de benaming van de vennootschap te wijzigen in BAVELLA.

Artikel 1 van de statuten wordt hieraan aangepast en zal voortaan luiden als volgt

"Artikel 1,

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming:Bavella,"

- De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van "

activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijhorende staat van activa en passiva worden bewaard in de archieven van de instrumenterende notaris,

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen en beslist bijgevolg om de volledige tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel

De vennootschap heeft als doel:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile , verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het

Op de laatste blz. van Luik 18 vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

' verwerven door inschnjving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te :richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag aile handelingen stellen, met inbegrip van roerende, onroerende en financiële handelingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zen voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel."

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen in artikel 5 van de statuten de laatste volgende alinea te schrappen; zodat dit artikel 5 voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5.

Het geplaatste maatschappelijke kapitaal bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00). Het is verdeeld in honderd negentig (190) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van de waarde."

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, te weten de heer Frank Bloemen, wonende te 2400 Mol, Zavelstraat 38 " en dit met ingang vanaf 26 maart 2012k

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de heer Frank Bloemen aan te stellen als gewone niet-statutaire zaakvoerder en dit vanaf 26 maart 2014.

De heer Bloemen, voornoemd, verklaart enerzijds zijn ontslag als statutaire zaakvoerder te aanvaarden en anderzijds de opdracht van gewone niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden, - De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 12 van de statuten aan te passen aan de hierboven onder besluit 5 genomen beslissingen.

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen om de tweede, derde en vierde alinea van dit artikel 12 te schrappen.

Zodat dit artikel 12 voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 12,

De vennootschap wordt beheerd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd voor onbepaalde duur en door de algemene vergadering.".

- De vergadering beslist met eenparigheld van stemmen om de laatste alinea van artikel 13 te schrappen.

Artikel 13 zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 13,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.". - De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 14 en 14bis van de statuten volledig te schrappen.

In de statuten zal bijgevolg voortaan worden vermeld onder artikel 14:

; "Artikel 14.

Geschrapt.".

- De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het lopend boekjaar te verlengen tot 31 december 2014, en vanaf dan het boekjaar telkens te laten lopen van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

Bijgevolg beslist de vergadering ook om artikel 20 van de statuten hieraan aan te passen, en dit artikel luidt vervolgens:

"Artikel 20.

; Net boekjaar eindigend op 31 maart 2014 werd verlengd tot 31 december 2014, waarna elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

" Op het einde van ieder maatschappelijk jaar za/de zaakvoerder, de inventaris, en de jaarrekening opmaken. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de belichting en vormt één geheel."

- De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de datum van de jaarvergadering te wijzigen en af te stemmen op het boekjaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

mod 11.1

De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op 1 juni van ieder jaar om 19.00 uur.

Bijgevolg wordt artikel 16 van de statuten hieraan aangepast en de voorlaatste alinea van dit artikel zal bijgevolg luiden ais volgt

"Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente van de zetel van de vennootschap, in de maatschappelijke zetel of ln gelijk welk lokaal in de bijeenroepingsbrief aangeduid, en dit op 1 juni om 19.00 uur."

- De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2013, te verlengen en af te sluiten op 31 december 2014.

De vergadering beslist bijgevolg dat de eerstvolgende jaarvergadering, die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 december 2014, zal gehouden worden op 1 juni 2015 om 19,00 uur,

- De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGft

- expeditie van de akte

verslag van de zaakvoerder

staat van activa en passive

- tekst van de gecoördineerde statuten

ª% Voorbehouden aan net Belgisch Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.09.2013, NGL 24.09.2013 13595-0456-010
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 29.09.2012 12596-0187-010
03/02/2012 : TUT000725
07/10/2011 : TUT000725
01/10/2010 : TUT000725
30/09/2009 : TUT000725
25/09/2008 : TUT000725
30/04/2008 : TUT000725
08/04/2008 : TUT000725
02/07/2007 : TUT000725
01/07/2005 : TUT000725
07/07/2004 : TUT000725
11/07/2003 : TUT000725
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0029-008

Coordonnées
BAVELLA

Adresse
ZAVELSTRAAT 38 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande