BAVICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAVICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.807.372

Publication

12/03/2014
ÿþ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te AntWerpent of)

0 3 MAAI 2014

Griffie

[IV7119

N bel

ai

BE Sta

i i



11I

Ondernemingsnr : 0841.807.372

Benaming

(voluit) : Bavico

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Broechemlei 93 - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van mandaat zaakvoerder

PROCES VERBAAL VAN DE Bijzondere ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 09/10/2013 TE 18 U 00:

De bijzondere algemene vergadering op 09/10/2013 bevestigt het mandaat van zaakvoerder Peeters Tim, met ingang vanaf 01/01/2014 voor onbepaalde duur,

Hendrickx Bart

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

4_ Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13290-0428-017
04/04/2012
ÿþ Mod Woid 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Broechemlei 93 - 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG inzake het verkrijgen van vermogensbestanddelen

bij de quasi-inbreng in de vennootschap op 5januari 2012

door De Roover & C° Bedrijfsrevisorenkantoor BVBA.

Bart Hendrickx

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie von de Rechtbani van Koophandel te Antwerpen, op

2 3 MARI 2012

Griffie

" iaoeeosi*

111

Ondernemingsnr : 0841.807.372

Benaming

(voluit) : BAVICO

(verkort) :

v

bah.

aai

Bai Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2011
ÿþ Motl t0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ib fVgVA~IVtlRll~lllll b

" 11199066*

IG:; ' . ~~;,f'1f(...:. '

._.. .....17erpe11, op

1 4 OEC. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0841.807.372

Ondernemingsnr

Benaming w r (voluit) : BAVICO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2520 RANST, BROECHEMLEI 93

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op twaalf december tweeduizend elf, dat door de heer HENDRICKX Bart Eduard Agnes, wonende te 2547 Lint, Koning Albertstraat 13 bus 2, volstortend ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,-), een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BAVICO", met maatschappelijke zetel te 2520 Ranst, Broechemlei 93, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel:

o De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie (zonder verwarming), elektrische verwarmingsinstallaties.

o Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen.

o De handelsbemiddeling in loodgietermateriaal, elektrische installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties.

O De groot- en kleinhandel in installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming.

o De groot- en kleinhandel in apparaten voor centrale verwarming, in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming: buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken en rubbelsslangen.

o Het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen.

o Het uitvoeren van dakwerkzaamheden; de bouw van daken; het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen.

o De handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

O De groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

o De handelsbemiddeling in sanitaire artikelen; de groot- en kleinhandel in sanitair.

o De groot- en kleinhandel in sanitair: baden, wasbakken en toiletten.

o De detailhandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal in gespecialiseerde winkels. o

Lood g ieterwerk.

o Reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties.

o De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van loodgieterswerk en sanitaire apparaten, gasleidingen en aansluitingen voor verwarmingssystemen, waterleidingen en brandblusinstallaties.

o De installatie, plaatsing en onderhoud van stookolie- en mazoutketels.

o De installatie, plaatsing en onderhoud van klimaatregeling en ventilatie.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig; analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden, aan h t Belgisch Staatsblad gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van twaalfduizend vieronderd euro (E" 12.400,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er meerdere zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij de vennootschap gezamenlijk optredend.

De jaarveroaderinq moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde maandag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekiaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eénendertig december van ieder jaar.

Het batin saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Wordt benoemd als eerste zaakvoerder: comparant-oprichter. De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria is de oprichter vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met eenendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonliikheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap, vanaf het ogenblik van verkrijging van rechtspersoonlijkheid, alle verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één november tweeduizend elf. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode (tussen oprichting en neerlegging van het vennootschapsdossier waardoor de rechtspersoonlijkheid verkregen wordt), zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid verworven heeft, ook te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de geldige vertegenwoordigers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accountancy & Tax Luc Van Poucke", gevestigd te 9112 Sinaai, Stenenmuurstraat 32, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondernemingsloketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0027-016

Coordonnées
BAVICO

Adresse
BROECHEMLEI 93 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande