BCW TRADING BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BCW TRADING BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.902.401

Publication

11/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het BeIgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pprhthank van koopit'andel Antwerpen

1111hill.w1111,111,1j11111111

..----- .--7-7--

Grtffte

\-- afdeling Arltwor111 0 2 SEP, 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr SCCI gde.1-q

Benaming

(voluit) BCW TRADING BELGIUM (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62 bureel 410/411

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zevenentwintig augustus tweeduizend veertien, dat er door *, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "BCW TRADING" gevestigd te 9, rue Schiller, L-2519 Luxemburg (Groot Hertogdom Luxemburg), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "BCW TRADING BELGIUM", met zetel te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 62 bureef 410/411, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel bewerken en doen bewerken, de handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van : ruwe en geslepen diamant, edelstenen, juwelen, edele metalen en aile aanverwante artikelen.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, of welke wijze dan ook.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht: De Heer DANEELS Frans Jules, wonende te 2222 Helst-op-den-Berg (Itegem), Nieuwstraat 8.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden op zesentwintig juni te elf uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

VOLMACHT

Om bij aile administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. en bij he Bestuur Economisch Potentieel, aile formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, werd volmach gegeven aan

Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus 2,2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

....... - " ........ .......... ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 29.07.2016 16398-0492-009

Coordonnées
BCW TRADING BELGIUM

Adresse
PELIKAANSTRAAT 62, BUREEL 410/411 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande