BDG REAL ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BDG REAL ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.649.240

Publication

19/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301760*

Neergelegd

17-02-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546649240

Benaming (voluit): BDG REAL ESTATE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op zeventien februari tweeduizend veertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDG REAL ESTATE", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2018 Antwerpen, Peter Benoitstraat 7

2.Oprichters: 1/ de heer DE GEYTER, Werner Yvonne Arthur, geboren te Antwerpen, op zeven augustus duizend negenhonderdachtenzeventig, met rijksregisternummer 780807-147-76, wonende te 2610 Antwerpen, Groenstraat, 53.

2/ de heer BOON, Kristof, geboren te Antwerpen, op veertien oktober duizend negenhonderdzevenenzeventig, met rijksregisternummer 771014-091-12, wonende te 2980 Zoersel, Paardenmarkt, 5 bus B.

a) 3. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijk rekening met derden :

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en

onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten alsook

alle onroerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en valorisatie van alle verhandelbare

waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en

ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

b) De vennootschap heeft tot doel de verhuur en handel in onroerende goederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening; de verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt veertigduizend euro (40.000 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort. De voornoemde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze aandelen werd volledig volgestort.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE16 3631 3078 8574 geopend bij de ING op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 14 februari laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 juli tot dertig juni. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend vijftien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd zonder enige beperking van duur:

- de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DG Retail , met zetel te 2610 Antwerpen, Groenstraat, 53, BTW BE 0871.532.132 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE GEYTER, Werner, voornoemd. Opgericht onder de benaming  2assist blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 26 januari 2005, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 februari daarna, onder nummer 20050210-25591.

- de Eenmans Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorheen genoemd  De Buck , thans  KRISTOF BOON, voorheen met zetel te 2600 Antwerpen, Deken De Winterstraat, 64, en thans te 2980 Zoersel, Paardenmarkt 5 bus B, BTW BE 0446.605.222 RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOON, Kristof, voornoemd. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Romain Coppin te Antwerpen op 17 februari 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 maart daarna onder nummer 920303-28.

Deze mandaten zijn onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de eerste vrijdag van december om 15.00 uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BDG REAL ESTATE

Adresse
PETER BENOITSTRAAT 7 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande