BDS SERVICE & ENGINEERING

Divers


Dénomination : BDS SERVICE & ENGINEERING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.136.371

Publication

22/08/2012
ÿþ Mad Warc111.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

in *iaiaa,7ss*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 0 AU. 2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : 2110 Wijnegem, Vuurkruisenlaan 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : IN VEREFFENING STELLING EN SLUITING VEREFFENING VENNOOTSCHAP

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BDS SERVICE & ENGINEERING GEHOUDEN OP 31 MAART 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE 2110, WIJNEGEN, VUURKRUISENLAAN 52

Volgende beslissingen werden genomen:

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoerder voor te lezen waarin het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd vastgesteld op 31 januari 2012. Het verslag blijft aangehecht aan onderhavig proces verbaal,

Er wordt tevens opgemerkt dat er geen verslag van een erkend accountant of revisor nodig is. overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek Vennootschappen en dat alle wettelijke verplichtingen hieromtrent worden vervult.

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld op 31 januari 2012 goed en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en in vereffening gesteld.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen en verklaart dat de voorwaarden die daartoe door de omzendbrief nummer 71CH131001A/004 van 14 november 2006 van de Minister van Justitie opgelegd worden, vervuld zijn.

In dit kader verklaart de vergadering uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorzit dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een gewone commanditaire vennootschap ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zijn bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheid zullen dragen.

Ter herinnering, de huidige zaakvoerder is de heer Marc Mertens, voornoemd. Zijn ontslag wordt aanvaard met onmiddellijke ingang.

De vergadering verklaart dat aile schulden van de vennootschap, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 31 januari 2012 enige door de vennootschap te dragen schulden vermeld, volledig betaald zijn of dat deze geprovisioneerd werden tegenover de zaakvoerder.

De vergadering stelt vast dat het enige passief dat de vennootschap nog bezit een schuld tegenover de vennoten is. De vennoten zijn akkoord om deze vordering te laten vallen en de vennootschap te ontlasten, en' dat het hele vermogen van de vennootschap toegekend wordt aan de vennoten, in onderling akkoord.

De zaakvoerder, vennoot, verklaart dat voor zover de vennootschap heden nog onbekende schulden zou hebben, hij ongeacht hun bedrag, zal instaan voor de betaling ervan.

Bijgevolg stelt de voorzitter voor de vereffening te sluiten.

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigd de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden die door voormelde omzendbrief opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

Ondernemingsnr : 0455.136.371

Benaming

(voluit) : BDS SERVICE & ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Oor!

behouden aan het Belgisch,

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

+' De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennootschap " BDS Service &

Engineering " definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat aile boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk

voorgeschreven termijn van ten minste vijf jaar zullen worden bewaard te 2110 Wijnegem, Vuurkruisenfaan 52.

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (KBO), bij het rechtspersonenregister, bij het ondememingsioket, bij de BTW administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, voor de publicatie en neerlegging bij de Rechtbank van Koophandel, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering : Bv Accountantskantoor C Schaffers Bvba, met zetel te 2980 Zoersel, Achterstraat 140, ondernemingsnummer 0457,184.259, vertegenwoordigd door Christiane Schaffers, haar zaakveoder, rijksregisternummer 580314.10-18.

STEMMING

De beslissingen die voorafgaan werden achtereenvolgens genomen met éénparigheid van stemmen.

Vervolgens wordt de vergadering opgeheven.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Gelijktijdig neergelegd: notulen buitengewone algemene vergadering en verslag zaakvoerder aan de

buitengewone algemene vergadering

getekend

Bv Accountantskantoor C Schaffers Bvba

Christiane Schaffers -zaakvoerder

accountant - bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/1995 : AN309919

Coordonnées
BDS SERVICE & ENGINEERING

Adresse
VUURKRUISENLAAN 52 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande