BEAU-DELI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAU-DELI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.650.660

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 18.08.2014 14434-0531-014
12/11/2012
ÿþ"

Mod Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 fl OKT. 2012

*iaie3sos~

Voor- behoude

aan het Belgisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.650.660

Benaming

(voluit) : BEAU-DE LI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 131- 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerpakte : benoeming zaakvoerder

UittreKsel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 2/10/2012 :

Eerste en enige besluit

De vergadering beslist om met ingang van heden twee oktober tweeduizend en twaalf, en voor onbepaalde duur, tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder te benoemen de heer SEBREGHTS Wim, wonende te 2520 Oelegem, Rundvoortstraat 411, die aanvaardt. Aan de uitoefening van zijn mandaat kan een bezoldiging worden toegekend dat ten laste vast van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

Leemans Wendy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ai

2 3 liMe 20U

Griffie

i I III 11111 II I III I

*iaosaiaz"

ICI

OndernemingsnO 8 4 4. 6 5 0 Benaming (voluit) : Beau-Deli

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 131

2970 Schilde

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op 20 maart 2012 en

welke eerstdaags zal geregistreerd worden

BLIJKT DAT

1. VENNOOT

De enige vennoot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

Mevrouw LEEMANS, Wendy, zelfstandige, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op tien mei

negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2520 Ranst, de Fraulalaan 56.

2. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Beau-Deli".

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 131.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening! ;i van derden of in deelneming met derden:

!! - aan-en verkoop van algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, met uitzondering van vleeswareni die aan een speciale vergunning zijn onderworpen;

- aan- en verkoop van dranken en deegwaren en kleine snacks;

- de groot- en kleinhandel, import en export van voedingsmiddelen; - de groot-en kleinhandel, import en export van handelsgoederen;

,; - de groot- en kleinhandel, import en export van textielwaren in de meest uitgebreide zin van het woord, onder !! meer van confectie voor heren, dames, jeugd en kinderen, allerlei accessoires in de uitgebreide zin van het

woord en dit op de openbare markten, jaarmarkten en handelsbeurzen, de uitbating van een winkel in,

textielwaren, demonstraties van dezelfde goederen;

- het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en ;! het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector, zoals onder meer de verhuring van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van eetmalen en feesten, de uitbating van café/taverne, tearoom,, snackbar, restaurant, dancing, of enig ander etablissement ressorterend onder de horeca-sector, de aan en; verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten;

- de verwezenlijking hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelneming met anderen,; de aan- en verkoop, uit ter hand of openbaar, van alle roerende en onroerende goederen, ruilen van zelfde; goederen, beleggingen, het bestuur van immobiliën, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en; ;, verhuren, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële werkingen, de uitbating, en alles wat hiermede in verband staat; - Groot- en kleinhandel van bouwmaterialen en aanverwante artikelen;

;; - Groot- en kleinhandel van meubels en alle aanverwante artikelen;

- Groot- en kleinhandel in keukens en badkamermeubelen en alle aanverwante artikelen;

- Aankoop en verkoop van "doe het zelf' materiaal;

-verkoop en productie van alle mogelijke toestellen, bruin- en witgoed, betreffende communicatiemiddelen,? multimedia, electronica, audio en video, verlichting, verwarmingstoestellen, huishoud- en keukentoestellen,! alarminstallaties en het plaatsen en onderhouden van dergelijke toestellen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

6 6 0

mod 11.1

Y

1

- het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle roerende en onroerende goederen alsook de promotie, al het voorgaande in de meest ruime zin genomen;

- het aanleggen, beheren, onderhouden oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium.

Handelingen onderworpen aan vergunningen, erkenningen of reglementeringen zullen slechts mogen gesteld worden voor zover voldaan is aan de wettelijke of reglementaire voorwaarden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële, zowel roerende als onroerende, verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

5 MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) en is volledig geplaatst. Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort in speciën overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, op een geblokkeerde rekening bij KBC Bank, hetgeen door ondergetekende notaris werd bevestigd.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde.

6. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7. BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één en maximum drie zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere Iasthebbers aanstellen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De enige vennoot of de algemene vergadering kan ook beslissen dat het mandaat kosteloos is.

Benoeming en bezoldiging zaakvoerder

Door de oprichter wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur mevrouw Leemans Wendy, enige oprichter voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, totdat de algemene vergadering of enige vennoot hierover anders besluit, overeenkomstig de statuten.

8. PLAATS  DAG EN UUR JAARVERGADERING

Jaarlijks op één juni om achttien uur beslist de enige vennoot over de punten waarover de jaarvergadering dient

te beslissen.

Hij kan op dat ogenblik of ook op andere tijdstippen beslissingen nemen die tot de bevoegdheden van de

algemene vergadering van vennoten behoren.

Zijn beslissingen worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op één juni om achttien uur de gewone algemene vergadering

van vennoten, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een zondag, een wettelijke feestdag of een zaterdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar zetel heeft.

De bijzondere of de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in. de zetel van de vennootschap of

in een andere plaats aangewezen in de oproeping,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. biet eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend dertien.

10. A) WINSTVERDELING

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven deze, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt bepaald bij de uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

B)ONTBINDING  VEREFFENING

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering, behoudens andersluidende bepalingen in onderhavige statuten.

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel, gelegen in het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Zolang de vereffenaars niet in functie zijn getreden, word(t)(en) de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de enige vennoot of de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht. Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

11. COMMISSARIS

De oprichter verklaart dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap de drempelcriteria opgelegd door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen niet zal overschrijden voor het eerste boekjaar, en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

12. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparant verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen van 1 februari 2012 onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover handelingen worden gesteld na de ondertekening van onderhavige akte doch voor de neerlegging van de oprichtingsakte, worden deze handelingen bij deze bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het stellen van de betrokken handelingen en onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen,

13. VOLMACHT

r3iizondere volmacht

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

vennootschap "Acts Accountants & Belastingconsulenten", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap een inschrijving te nemen in het handelsregister, en in dat'

verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen. Bovendien wordt aan

gemelde persoon een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle

openbare diensten zoals post, telegraaf, telefoon, handelsregister, BTW, douane, alsook tegenover alle

mogelijke private ondernemingen zoals verzekeringsmaatschappijen, vervoerondernemingen, banken,

beroepsorganisaties om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Louis Dierckx

Notaris

Bijgevoegde stukken

De expeditie van de akte van oprichting, dd 20 maart 2012

; Voor-

I behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 15.06.2015 15186-0008-015
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 23.08.2016 16464-0085-015

Coordonnées
BEAU-DELI

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 131 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande