BEDRIJFSADVISEUR WERNER SOONS

Divers


Dénomination : BEDRIJFSADVISEUR WERNER SOONS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.566.726

Publication

22/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

.E l_,~~' ~. r-

o 4 JULI 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN ©~;ffie-

I IIII 11111111111111111111 IIII 11111 QuI 1111(111

*14191323`

BE

MONITEUR

1 4 -or-

LGISCH STMTSBLAD

2014

Ondememingsnr : 0456.566.726

Benaming (voluit) : BEDRIJFSADVISEUR WERNER SOONS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Hogeweg 116

2800 Mechelen)

Onderwerp akte :Ontbinding t vereffening

Tekst

"BEDRIJFSADVISEUR WERNER SOONS"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

gewone commanditaire vennootschap

2800 Mechelen, Hogeweg 116

Ondernemingsnummer 0456.566,726

ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Er blijkt uit een akte verleden op achttien juni tweeduizend veertien voor Kris Ducatteeuw, notaris te Edegem, ten kantare, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "BEDRIJFSADVISEUR WERNER SOONS", met zetel te 2800 Mechelen, Hogeweg 116, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0456.566.726.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen: Eerste besluit - Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

Gezien de ontbinding een gewone commanditaire vennootschap betreft, dient er, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, geen verslag van het bestuursorgaan, noch een daarbij gevoegde staat van activa en passiva; noch een verslag van een bedrijfsrevisor aanwezig te zijn.

Notariële wettigheidsverklaring.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de Vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Tweede besluit - Ontbinding en invereffeningstelllnq van de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1

Voor-

behouden aan het E3elgisch

Staatsblad

Vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 5 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan :

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na verklaring van de vennoten dat zij vastgesteld hebben dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de voornoemde vennoten zal worden teruggenomen.

Derde besluit - Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De vennoten, aanwezig, beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vierde besluit - Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist daarenbovén dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd:en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 2800 Mechelen, Hogeweg 116.

De vergadering stelt vast dat `ér_geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van géJden=en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden.;wordén afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op. de bankrekening(en) van de Vennootschap aan mevrouw PERMENTIER..Ingrid, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

Vijfde besluit - Volmacht formaliteitién.

De vergadering verleent bijzoi dt re volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Acco Accountantskantoor", te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, met ondernemingsnummer 0423.338.286, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Onroerend goed.

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van 99 % in volle eigendom van het hierna vermeld onroerend goed: Beschrijving van het onroerend goed

Stad MECHELEN - vierde afdeling

Een WOONHUIS, op en met grond, met aanhorigheden, gelegen aan de







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

g

mod 11.1



Hoge Weg 116, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel wijk G nummer 599/A/2 voor een oppervlakte van tweeduizend vijfendertig vierkante meter (2.035 m2).

Kadastraal inkomen, niet geïndexeerd: 892 euro.

Oorsprong van eigendom

Voormeld goed hoort de vennootschap voor 99 % in volle eigendom tot om het verkregen te hebben jegens de heer SOONS Werner Jan Livina, geboren te Antwerpen op eenentwintig april negentienhonderd achtenvijftig en zijn echtgenote mevrouw PERMENTIER Ingrid Christine, geboren te Sint-Gillis-Waas op eenendertig juli negentienhonderd zestig, ingevolge akte van verkoop verleden voor notaris jan Anthonis te Antwerpen op twaalf juni negentienhonderd achtennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op vijfentwintig juni daarna, boek 13.531 nummer 28.

Afpiffe

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van het voormeld onroerend goed aan de voormelde vennoten.

De afgifte van voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Het onroerend goed wordt toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van alle inschrijvingen.

2. Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van oppervlakte, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

3. De vennoten zijn gehouden van heden de lasten betreffende het voormeld onroerend goed te voldoen.

II. Het resterend actief wordt eveneens, ingevolge de vereffening, door

de vennoten teruggenomen. .

Pro fisco

De comparanten verklaren dat de afgifte voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, derde lid, 2° van het Registratiewetboek:

Deze afgifte, die het lot.fter gevolg is van een juridisch feit, is overeenkomstig artikel 129, derde lid onderworpen aan het algemeen vast registratierecht.

De vennootschap heeft het hierboven vermeld onroerend goed verkregen ingevolge akte van verkoop verleden voor notaris jan Anthonis te Antwerpen op twaalf juni negentienhonderd achtennegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op vijfentwintig juni daarna, boek 13.531 nummer 28, met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht.

De vennoot, mevrouw PERMENTIER, voornoemd was vennoot van de vennootschap toen deze voormeld onroerend goed verkreeg.

De vennoten, de heer SOONS Wim en de heer SOONS Erik, beiden voornoemd, zijn erfgenamen-verkrijgers van de participatie van wijlen de heer SOONS Werner, overleden te Mechelen op 7 september 2013, ingevolge een bijzonder legaat aan ieder van hen voor een gelijk deel van 0,5 % in volle eigendom van de vermogensrechten van deze vennootschap. Wijten de heer SOONS Werner was vennoot van de vennootschap toen deze voormeld onroerend goed verkreeg.

Ontslag van inschrijvinq

De bevoegde Heer Hypotheekbewaarder wordt voor zoveel als nodig, uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen bij het overschrijven van deze akte.

Keuze van woonplaats

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vporf behouden aan het 13elglach Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor de uitvoering dezer doen de vennootschap en haar vennoten keuze van woonplaats op hun respectievelijke zetel en voornoemde woonplaats. Informatie  raadgevina

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hun op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Bevestiging identiteit

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

De ondergetekende notaris waarmerkt de naam, de rechtsvorm, de zetel, de datum van de oprichting en het ondernemingsnummer van de vennootschap.

Stemming.

Aile voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om zestien uur dertig minuten.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op tweeduizend vierhonderddrieënzestig euro achtenzeventig cent (¬ 2.463,78).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: - afschrift.



1~

r Voor-" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BEDRIJFSADVISEUR WERNER SOONS

Adresse
2800 Mechelen)

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande