BEGELEIDINGSCENTRUM DENNENHOF, AFGEKORT : BC DENNENHOF

Association sans but lucratif


Dénomination : BEGELEIDINGSCENTRUM DENNENHOF, AFGEKORT : BC DENNENHOF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.252.590

Publication

04/08/2014
ÿþ_I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii111,1,1.1tteJ

--fi~~fagiº%~ic Împ~h d

Antwerpen

2 4 JUL! 2014 aFdelinrgewerpen

Benaming : Begeleidingscentrum Dennenhof VZW Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Van Praetlei 173

2170 Antwerpen (Merksein)

Ondernemingsnr : 49 0.252.590

Voorwerp akte : FUSIEVOORSTEL FUSIE DOOR OVERNEMING I INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op dertig juni tweeduizendveertien, ter registratie aangeboden

ENIG BESLISSING: Voorstel tot fusie

De bestuursorganen van de vereniging zonder winstoogmerk 'TRIODE VZW", en "BEGELEIDlNSCENTRUM DENNENHOF VZW" hierboven voornoemd en vertegenwoordigd ais gezegd, verklaren het intitatief genomen te hebben om over te gaan tot een inbreng om niet van de algemeenheid en alle eraan verbonden activa en passiva van de vereniging zonder winstoogmerk 'TRIODE VZW", ten voordele van de vereniging zonder winstoogmerk "BEGELEIDiNSCENTRUM DENNENHOF VZW" en dit overeenkomstig de regeling omschreven in artikel 58 van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig op de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, juncto de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen, zoals voorzien door artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen zodanig dat de inbreng de gevolgen heeft zoals voorzien in artikel 763 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg verbinden de bestuursorganen van de genoemde verenigingen zonder winstoogmerk zich jegens elkaar ertoe te doen wat in hun macht ligt om deze inbreng tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en met inachtneming van de wettelijke voorschriften onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering.

T. Identificatie van de betrokken verenigingen zonder winstoogmerk

Voor de indentifactie van de betrokken verenigingen wordt verwezen naar de hierboven omschreven verenigingen zonder winstoogmerk sub i en 2, te weten de inbrengende vereniging "TRIODE VZW" en de verkrjgende vereniging "BEGELEIDINGSCENTRUM DENNENHOF VZW".

2. Boekhoudkundige datum

De verrichtingen verbonden aan de inbreng van algemeenheid om niet door de inbrengende vereniging ten voordele van de verkijgende vereniging worden boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkijgende vereniging vanaf één januari tweeduizend veertien.

3. Overgang van de vermogens

De door de inbrengende vereniging 'TRIODE VZW" in te brengen algemeenheid om niet omvat alle eraan verbonden activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente of niet-gekende schuld of verplichting. In deze inbreng van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derdcn te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Luik B - Vervolg

algemeenheid om niet is tevens gans het personeelsbestand van de inbrengende vereniging begrepen, met inbegrip van alle rechten en plichten. Het omvat eveneens alle immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De inbrengende vereniging is eigenaar van het hierna omschreven onroerend goed: GEMEENTE SCHILDE, tweede afdeling:

Een perceel grond met opgerichte gebouwen, belast met een erfpachtrecht in het voordeel van de verkrijgende VZW, gestaan en gelegen te 2970 Schilde, De Renfort 15, ten kadaster bekend sectie C nummer 211/Z, groot drieduizend honderdzevenenzestig vierkante meter (3. i 67 m2). Het kadastraal inkomen bedraagt vjfduizend vierhonderdennegen euro (E 5.409,00).

De overdracht van algemeenheid omvat bijgevolg tevens de overdracht aan de verkrijgende vereniging van het hierboven vermelde onroerend goed.

De ondergetekenden verklaren dat:

- bij hun weten op het hierbij verkochte goed nooit een inrichting werd gevestigd of een activiteit werd uitgevoerd waardoor het goed, overeenkomstig de bepalingen van het bodemdecreet, als een "risico-grond" dient te worden beschouwd;

zij tot op heden, vanwege de OVAM geen registratie-attest hebben ontvangen noch een betekening om over te gaan tot een oriënterend of beschrjvend bodemonderzoek. De ondergetekend verklaren op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van het meest recent afgeleverde bodemattest, afgeleverd door de OVAM onder de referte A:20140253276-8:20140252383 en luidend ais volgt "... De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten ..." .

Ondergetekenden verklaren op de hoogte te zijn dat het recht van erpacht op voormeld goed, gevestigd bij akte verleden voor notaris Jos De Roeck, destijds te Antwerpen-Deurne, op zestien december negentienhonderd vierennegentig, voor een periode van vjfendertig jaren te rekenen vanaf één september negentienhonderd vierennegentig, aan de verkrijgende VZW in deze, van rechtswege een einde neemt door vereniging in één hand.

De in te brengen algemeenheid omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de inbrengende vereniging titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De bestuursorganen ontslaan ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de inbrengende vereniging partij is als huurder of verhuurder;

- Het archief van de inbrengende vereniging omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de verkrjgende vereniging bewaard.

- De schuldvorderingen in voordeel van de inbrengende vereniging en deze bestaande ten laste van de inbrengende vereniging, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de verkijgende vereniging, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de inbrengende vereniging opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de inbrengende vereniging tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden. 4. Kosten van de inbreng van algemeenheid om niet

De kosten van deze inbreng van een algemeenheid zullen gedragen worden als volgt:

- ln de veronderstelling dat onderhavig voorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de

Op de laatste bijt. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-tJoor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



I.e-Noor-

6.) ilehoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

luik B - Vervolg

hieraan verbonden kosten worden gedragen door de inbrengende vereniging/verkrijgende vereniging;

In de veronderstelling dat onderhavig voorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten die voortspruiten uit de inbreng van een algemeenheid om niet gedragen worden door de verkrjgende vereniging.

5. Neeriegging van het voorstel

De bestuursorganen van de inbrengende en de verkrjgende verenigingen verklaren op de hoogte te zijn dat onderhavig voorstel dient neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel en dit ten minste zes weken vóór de inbreng en de algemene vergadering van de inbrengende vereniging die over het voorstel moet beslissen.

De verenigingen geven alhier volmacht aan notaris Bert Haeck te 9120 Beveren (Melsele), Kerkplein 24, met de mogelijkheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten.

6. B jkomende vermeldingen

ª% Wijziging van de statuten van de verkrijgende vereniging

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, zal aan de statuten van de verkrjgende vereniging geen wjziging worden aangebracht. Het doel van de inbrengende vereniging is identiek en/of gelijkluidend met het doel van de verkrjgende vereniging, zodat de verkrjgende vereniging niet dient over te gaan tot een doeluitbreiding.

 % Omstandig verslag door de raad van bestuur

De raad van bestuur van de inbrengende vereniging dient in toepassing van artikel 761 § 2 van het Wetboek van vennootschappen een omstandig schriftelijk verslag op te stellen waarin de stand van het vermogen van de beide VZW's wordt uiteengezet. ln dit verslag moet de inbrengende vereniging tevens de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan toelichten en verantwoorden vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken verenigingen. Dit verslag dient samen met onderhavig voorstel aan de leden ten minste één maand voor de algemene vergadering die over de inbreng van de algemeenheid een beslissing moet nemen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: expeditie akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2011
ÿþOndernemingsnr : 410.252.590

Benaming

(voluit) : Begeleidingscentrum Dennenhof

(verkort): BC Dennenhof

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Van Praetlei 173 - 2170 Merksem

Onderwerp akte : wijziging leden raad van bestuur

Onderwerp akte : nieuw lid + ontslag lid raad van bestuur

De algemene vergadering van Begeleidingscentrum Dennenhof vzw heeft in haar vergadering van 6 juni 2011 een nieuwe bestuurder aangesteld : Janssens Hilde, Nieuwstraat 18, 2547 Lint. Louis Leysen, Kalmthoutsesteenweg 40 bus 1, 2990 Wuustwezel, heeft zijn ontslag gegeven.

Samenstelling raad van bestuur (vanaf 6 juni 2011)

Voorzitter : Hendrickx Herman, L. Stampelaan 74, 2100 Deurne

Secretaris : Huysmans Emiel, Vremderhoeven 1, 2520 Broechem

Penningmeester : Van Rossem Patrick, Dongelstraat 44, 2560 Kessel

Leden: Bruneel Ivan, Prins Albertlei 5, 2600 Berchem

Reijniers Pieter, Hendrick Consciencelaan 47, 2640 Mortsel

De Roeck Pieter, Joos Robijnslei 36, 2140 Borgerhout I

Janssens Hilde, Nieuwstraat 18, 2547 Lint `' sc.4ot Ç 3 'i801 4944

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

b

E St

NIINInIn~~V IWII IIIIVV

*11150]69"

RECHTBANK KOOPHANDEL

2 3 SEP. 2011.:

ANT~~~F#~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staats irád - i5[Ij12OI1- Annexes du Moniteur belge

02/03/2015
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





i IIuu~iuiii~iiu Rechtbank van Koophandel

*150331 0 Antwerpen

18 FEB. 2015

afdeligr,ueerpen

E IN

St







Benaming : Begeleidingscentrum Dennenhof VZW

Rechtsvorm : V.Z.W,

Zetel : Van Praetlei 173

2170 Antwerpen (Merksem)

Ondernemingsnr : 410252590

Voorwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING 1 INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op zestien december tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene vergadering van voornoemde VZW de volgende beslissingen heeft genomen:

1) De vergadering verklaart in te stemmen met het door de bestuursraden van de inbrengende en overnemende vereniging goedgekeurde voorstel tot fusie, vastgelegd b1 akte verleden voor notaris Bert Haeck te Melsele op twintig juni tweeduizend veertien en neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antweroen op vierentwintig juni tweeduizend veertien. Over het voormelde fusievoorstel werd vervolgens door de raad van bestuur van de inbrengende vereniging overeenkomstig artikel 761 § 2 van het Wetboek Vennootschappen een omstandig verslag opgesteld. De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij instemt met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2) De vergadering beslist akkoord te gaan met de en over te gaan tot de fusie door inbreng om niet van een algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk 'TRIODE VZW" in de vereniging zonder winstoogmerk "BEGELEIDINGSCENTRUM DENNENHOF". Dit overeenkomstig de regeling omschreven in artikel 58 van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig op de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, juncto artikel 770 van het wetboek van vennootschappen dat de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 wetboek vennootschappen van toepassing verklaart, zodanig dat de inbreng de gevolgen heeft zoals voorzien door artikel 763 van het wetboek van vennootschappen.

De verrichtingen verbonden aan de inbreng van algemeenheid om niet door de inbrengende vereniging ten voordele van de verkijgende vereniging worden boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkijgende vereniging vanaf één januari tweeduizend veertien.

3) De door de inbrengende vereniging "TRIODE VZW" in te brengen algemeenheid om niet omvat alle eraan verbonden activa en passiva, rechten en verplichtingen, hierin begrepen elke latente of niet-gekende schuld of verplichting. ln deze inbreng van algemeenheid om niet is tevens gans het personeelsbestand van de inbrengende vereniging begrepen, met inbegrip van aile rechten en plichten. Het omvat eveneens aile immateriele bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 Voor-b joide. aan het Belgisch Staatsblad

 k4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De overdracht van algemeenheid omvat bijgevolg tevens de overdracht aan de verkrijgende vereniging van het hierna omschreven onroerend goed:

GEMEENTE SCHILDE, tweede afdeling:

Een perceel grond met opgerichte gebouwen, belast met een erfpachtrecht in het voordeel van de verkrijgende VZW, gestaan en gelegen te 2970 Schilde, De Renfort 15, ten kadaster bekend sectie C nummer 211/Z, groot drieduizend honderdzevenenzestig vierkante meter (3.167 m2). Het kadastraal inkomen bedraagt vijfduizend vierhonderdennegen euro (E 5.409,00).

4) De vergaderingen beslist tot de ontbinding van de inbrengende vereniging en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf voormelde datum van 16 december 2014.

De vergadering stelt onmiddellijk vast dat ingevolge de voormelde overdracht van algemeenheid bevattende alle goederen aan de vereniging zonder winstoogmerk "BEGELEIDINGSCENTRUM DENNENHOF", de vereninging noch activa noch passiva bevat.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de vereniging dan ook wordt afgesloten aangezien er niets te vereffenen is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: expeditie akte

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/04/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd tergri~;á vrn Rechtbank

~r1(roophann`" -1 f ~ " ,~

Griffie 5 APR 2011





" uossiaa"





Ondernemingsar : 410.252.590

"

Benaming

(voluit) : Begeleidingscentrum Dennenhof

(verkort) : BC Dennenhof

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Van Praetlei 173 - 2170 Merksem

Onderwerp akte : RECHTZETTING.

RECHTZETTING AAN DE PUBLICATIE NEERGELEGD OP 1/12/2010, DE DATUM VAN DE ALGEMENE VERGADERING DIENT GELEZEN : 20/04/2010 i.p.v. 29/11/2010

Onderwerp akte : Nieuw lid raad van bestuur

De algemene vergadering van Begeleidingscentrum Dennenhof vzw heeft in haar vergadering van 29 november 2010 een nieuwe bestuurder aangesteld : De Roeck Pieter, Joos Robijnslel 36, 2140 Borgerhout.°Antwerpen 19/02/1948

Samenstelling raad van bestuur ( vanaf 29 november 2010)

Voorzitter : Hendrickx Herman, L. Stampelaan 74, 2100 Deurne

Secretaris : Huysmans Emiel, Vremderhoeven 1, 2520 Broechem

Penningmeester : Van Rossem Patrick, Dongelstraat 44,2560 Kessel

Leden : Bruneel Ivan, Prins Albertlei 5, 2600 Berchem

Leysen Louis, Kalmthousesteenweg 40 bus 1, 2990 Wuustwezei

Reijniers Pieter, Hendrick Consciencelaan 47, 2640 Mortsel

De Roeck Pieter, Joos Robijnslel 36, 2140 Borgerhout.

(Get.)Hendrickx Herman, voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoo)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

(Get.) Huysmans, Emiel,

secretaris.

11/03/2015
ÿþ MOD 22



= Lui ri.B`: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad" bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



14



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1I1LIMI1I II~I~~MI

5 38174VN~VI~*

2 7 FEB. 2015

afdeling Antwerpen Griffie









Ondernemingsar : Benaming 410.252.590

(voluit) : Begeleidingscentrum Dennenhof

(verkort) : BC Dennenhof

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Van Praetiei 173, 2170 Merksem

Onderwerp akte : De herbenoeming van de leden van de raad van bestuur

De algemene vergadering van begeleidingscentrum Dennenhof heeft in haar vergadering van 24 november 2014 onderstaande bestuursleden herbenoemd voor de volgende 5 jaar.





Voorzitter : Herman Hendrickx, Roofbos 27, 2160 Wommelgem

Secretaris : Huysmans Emiel, Deliestraat 52, 2490 Balen

Penningmeester : Van Rossem Patrick, Dongelsstraat 44, 2550 Kessel

Leden : Bruneel Ivan, Albertlei 5, 2600 Berchem

De Roeck Pieter, Joos Robijnslei 36, 2140 Borgerhout. Janssens Hilde, Nieuwstraat 18, 2547 Lint

Post Helena, Pieter Schroonsstraat 84, 1830 Machelen

Pieter Reijniers, Hendrick Consiencelaan 47, 2640 Mortsel heeft op 21 november 2013 zijn ontslag gegeven, dit werd bevestigd door de algemene vergadering van 25 november 2013.

Ondertekenaars

Voorzitter : Hendrickx Herman, Rooibos 27, Wommelgem

Secretaris : Huysmans Emiel, Vremderhoeven 1, 2520 Broechem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BEGELEIDINGSCENTRUM DENNENHOF, AFGEKORT : BC…

Adresse
VAN PRAETLEI 173 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande