BEGUCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEGUCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.195.410

Publication

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.08.2013 13487-0077-010
10/08/2011
ÿþ4111: Mod 2.1

A ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,gsef geJegd ter gras ean de M'btba* 11911fS Xoeyboodd emirerpoo, op

19 JULI 2011



IIIEI I~ 11s1 IIN III

" iiiaaaa"











Ondernemingsnr : * 3

~ 1 ~ t ~~

Benaming : O ` '~ Li

,to

BEGUCO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2990 Wuustwezel, Kochdreef 42

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uit akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op negentien juli tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen ter registratie, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1.Rechtsvorm-naam: Een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, BEGUCO.

2.Zetel: 2290 Wuustwezel, Kochdreef 42

3.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4.Identiteit oprichter:

de heer BEVERS Guy, wonende te 2990 Wuustwezel, Kochdreef 42.

5. Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)volledig volstort;

De heer BEYERS schrijft in voor achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en hem worden honderd zesentachtig (186) aandelen toebedeeld.

6. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

7.Boekjaar: 01/01 - 31/12

8. Verdeling van de winst: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk! reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke

reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. 1

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het; geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na dei toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Cà.? 4_ I a`st nl .. +;rat' r, ,.+, ri Ftcÿív i`1,., a~r. ~, ?tr }ndreauhw,..'t ir. , .., ,+t, .,ir.: i.. ~ : i" ,. r , , :" : r

tirEï4 i:,iJrn ['n n~~'" J!~~,!-~,III;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

19. Bestuur:

1De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde i

roerende goederen en door inschrijving of obligaties, kasbons, van welke vorm ook,

personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig' zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en inj rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door del handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

In geval er meer dan één zaakvoerder is heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen. lO.Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, afgeleide producten of andere roerende waarden,

uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest mime zin; alle handelsoperaties, en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk]

houders van deposito's op kortei

en!

II

DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien,

voorbehouden zijn aan depositobanken,

termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen

kapitalisatieondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

-,s Voor-

beh<tudrn

aan hs2

q±:t-é$.-it1 r.1

Luik B - vervolg

r- knowhow en aanverwante immateriële vasteactiva;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen. IIII BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou! achten De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, :financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haat maatschappelijk doel jof welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan` bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en hast bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meet door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of watt Ivan aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

11.De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste werkdag van de maand juni om 19 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien de gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de

;eerstvolgende werkdag.

112. De oprichter BEYERS Guy benoemt zichzelf tot zaakvoerder van de

(vennootschap en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen

jverzet.

:Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering, en de duur is onbepaald.

13. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op op het ogenblik dat

de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT

:Als bijzonder mandataris met recht van substitutie, wordt aangesteld:: :Mevrouw Annemie Ballinckx, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Pieter IVerbertstraat 7, handelend als gevolmachtigde van Accountskantoor Jacks 'Masure BVBA, met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 118 met; :macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam; :en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen:

ten ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot: J



























































Luik B - vervotg

- inschrijving en

vennootschap in

Ondernemingsloket; I- neerlegging bij

alle latere wijzigingen en schrappingen van deze' de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het

de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle

bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze

;vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen

lop de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe

(Belastingen;

I- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor

zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

1

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

' vo-cf

~------------

e?" 3 ht5a,13 J

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15489-0341-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16518-0198-011

Coordonnées
BEGUCO

Adresse
KOCHDREEF 42 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande