BEHEER-CONSULT 'WF

Société en commandite simple


Dénomination : BEHEER-CONSULT 'WF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.904.133

Publication

16/05/2013
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grii;fe van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

© lti (tipi 9n+n

~,

Voor-behoude

aan het

Belgisci

Staatsbh

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) ; Beheer-Consult'WF' (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Viooltjesstraat 1 Bus 0.5 - 2850 Boom

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

In het jaar twee duizend en dertien

op 22/04/2013 te Boom

zijn samengekomen:

1.De Heer Willy Frans, geboren op 05.12.1959, rijksregisternctmmer 59.12.05-255.45, woonachtig te 2850 Boom, Viooitjesstraat 1 Bus 0.5 ;

2.De Heer Wouter Frans geboren op 25.10.1990, rijksregistemummer 90.10.25-137.06, woonachtig te 2850 Boom, Kerselaarlaan 18

om bij ONDERHANDSE AKTE de oplichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

TITEL 1.  OPRICHTING

RECHTSVORM  NAAM

Er wordt een handelsvennootschap opgericht die de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comm. V., en met de naam BEHEER  CONSULT 1/1/F%

KAPITAAL  AANDELEN -- VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 500 (vijfhonderd) en Is volledig geplaatst. Het is vertegenwoordigd door 10 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/10 (één/tiende) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt als volgt in kontanten ingeschreven:

-door de Heer Willy Frans, ten belope van 5 (vijf) aandelen, hetzij voor een bedrag van EUR 250

(tweehonderdvijftig);

-door de Heer Wouter Frans, ten belope van 5 (vijf) aandelen, hetzij voor een bedrag van EUR 250

(tweehonderdvijftig)

Samen op 10 aandelen, hetzij voor een bedrag van EUR 500 (vijfhonderd), welk bedrag volgens verklaring van de comparant/oprichter volledig volstort zijn,

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De comparant sub 1 is beherend vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De comparant sub 2 is stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

TITEL 2  STATUTEN

Comparant verklaart de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen;

HOOFSTUK I. RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 : RECHTSVORM -- NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam: BEHEER  CONSULT WF'. Deze naam moet altijd onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of "Comm. V".

Artikel 2 : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2850 Boom, Viooltjesstraat 1 Bus 0.5. De zaakvoerder kan de zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits naleving van de taalwetgeving en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerder kan zowel in België als in het buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

.In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening `advies & consultancy' en dit in de ruimste zijn van het woord;

«In België en in het buitenland de verkijging, vervreemding, bemiddeling en beheer van onroerende goederen in de meest ruime zijn;

'Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

" De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie,

de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is indicatief, niet limitatief.

Artikel 4 DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFSTUK II. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 500 (vijfhonderd) en is volledig volstort. Het wordt vertegenwoordigd door 10 (tien) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/10 (één/tiende) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd of verlaagd bij beslissing van de algemene vergadering met in acht name van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten zoals hierna bepaald in artikel 15.

Artikel 6 : AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelenregister. Dit register vermeldt per vennoot minstens volgende gegevens: het aantal aandelen dat hij bezit, zijn inbreng en eventuele overdrachten van aandelen.

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het aandelenregister van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen,

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 7 : VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, doch enkel op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in de zaken van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften.

Artikel 8 : RECHTVERKRIJGENDEN

De erfgenamen en legatarissen van aandelen van een overleden vennoot of de schuldeisers van een vennoot, minderjarigen en onbekwamen inbegrepen, zullen, onder geen enkel vcorwendsel het leggen van zegels kunnen eisen op de goederen en waarden van de vennootschap of om inventaris kunnen verzoeken, noch er de verdeling of liquidatie van vorderen, noch zich op enige wijze mengen in het bestuur van de vennootschap.

Artikel 9 : OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een beherende of stille vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden, tenzij met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste 2f3de (tweefderden) van de stille vennoten.

De aandelen van een stille vennoot moeten daarenboven eerst worden aangeboden aan de beherende vennoten (desgevallend in verhouding tot hun participatie), die gedurende een termijn van ten minste één maand van een vcorkooprecht genieten. Oefenen zij dit recht niet of niet volledig uit, dan kan het volledige aandelenpakket vrij overgedragen worden of overgaan, mits de goedkeuring wordt bekomen zoals hiervoor bepaald.

De verkoopprijs van een aandeel is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming omtrent de aanstelling van een deskundige, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen enkel rechtsmiddel open, De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

HOOFDSTUK 111. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10 : ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoten moeten zijn. De benoeming gebeurt door de algemene vergadering van vennoten met in acht name van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten zoals hierna bepaald in artikel 15. Een stille vennoot die tot zaakvoerder wordt benoemd, wordt automatisch onbeperkt aansprakelijk.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij een besluit van de algemene vergadering genomen met in acht name van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten zoals hierna bepaald in artikel 15.

Aan de beherende vennoten en zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bij de oprichting van de vennootschap wordt Willy Frans, voornoemd, aangesteld tot zaakvoerder voor de ganse duur van de vennootschap. Hij is slechts afzetbaar om een wettige reden en mits rechterlijke beslissing.

Bij ontslag, wettelijke onbekwaamheid of overlijden van de zaakvoerder wordt Wouter Frans aangesteld als zaakvoerder, voor zover hij deze functie aanvaardt. Hij wordt automatisch hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap gesteld vanaf zijn aanvaarding.

,,,

., .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 : BEVOEGDHEID

De zaakvoerders vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten volgens de wet of deze statuten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, op voorwaarde dat deze laatsten geen stille vennoten zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12 ; DATUM  PLAATS  BEVOEGDHEID

De jaarvergadering heeft plaats op 25 mei om 18 uur. Indien deze dag een zondag of feestdag is, wordt de jaarvergadering verplaatst naar de eerstvolgende werkdag.

Behoudens andersluidende bijeenroeping, worden alle jaarvergaderingen gehouden op de zetel van de vennootschap.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodiging.

De algemene vergadering der vennoten is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over.

-de vaststelling van de jaarrekening;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de wijziging van statuten;

-de benoeming, het ontslag, de décharge van de niet-statutaire zaakvoerders;

-de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerders evenals het instellen van de

vennootschapsvordering tegen hen;

-de vrijwillige ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

Artikel 13 : BIJEENROEPING

De beherende vennoten of de zaakvoerder(s) zullen de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel of in elk andere plaats bepaald bij gemeenschappelijk akkoord, kunnen bijeenroepen telkens zij het nuttig oordelen voor de vennootschap. Daarbij moet hij/zij alle vennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten minste veertien dagen voor de vergadering moet zijn verzonden naar hun adres zoals vermeld in het vennootschapsregister. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De beherende vennoten en de zaakvoerder(s) zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een vennoot (of vennoten) die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt(en). Dergelijk verzoek dient te gebeuren bij aangetekend schrijven met opgave van de te behandelen onderwerpen gericht aan één van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste veertien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres zoals vermeld in het vennootschapsregister. De oproeping vermeldt de agenda van de vergadering.

Artikel 14 : SAMENSTELLING - - NOTULEN

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de statutair zaakvoerder. De voorzitter duidt de secretaris aan. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt. Deze notulen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken.

Artikel 15 ; BERAADSLAGING -- AANWEZIGHEIDSQUORUM

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten dan wanneer alle beherende vennoten en minstens de meerderheid der stille vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 16 : STEMRECHT

"

" ,

" r "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 17 : MEERDERHEID

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen van de beherende vennoten en met gewone meerderheid van de stille vennoten. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwt.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR  JAARREKENINGEN  DIVIDENDEN  WINSTVERDELING

Artikel 18 : BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 19 : JAARREKENING

Ieder jaar zal er een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening opgemaakt worden.

Artikel 20 : BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijving zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap ult. De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van de winst,

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 21 : ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheidverklaring, het faillissement, de ontbinding of de verhindering van één of meerdere vennoten, op voorwaarde dat er minstens één vennoot overblijft. De afstammelingen, de echtgenoot of andere rechthebbenden van een overleden vennoot vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap, zoals bepaald in artikel 9.

De vennootschap kan worden ontbonden, voor om het even welke reden en op welk moment ook, door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten zoals hiervoor bepaald in artikel 15.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de machten en de bezoldiging vaststelt.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 22 : KEUZE VAN WOONPLAATS

Iedere vennoot die in het buitenland woont of wiens woonplaats onbekend is, wordt geacht voor gans de duur hiervan woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

HOOFDSTUK Viil. SLOTBEPALING

Artikel 23 : NIET-STATUTAIR GEREGELDE AANGELEGHEDEN

Voor wat niet uitdrukkelijk geregeld is in onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL 3  SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMINGEN

De Heer Willy Frans voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op datum van verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 25 mei 2015 om 18 uur.

COMMISSARIS

Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de comparanten naar aanleiding van onderhavige oprichting dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt en overneemt door één der comparanten aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

"

VOLMACHT

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld de vennootschap "Boehme&Anthoon bvba" te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht verleend wordt om bij alle administraties, en onder meer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de B.T.W.-administratie, de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en de ondernemingsloketten, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen.

" WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Boom in 4 exemplaren.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten deze akte ondertekend.

Willy Frans,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor`-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BEHEER-CONSULT 'WF

Adresse
VIOOLTJESSTRAAT 1, BUS 05 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande