BEJU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEJU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 839.170.358

Publication

17/09/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 12.09.2013 13579-0079-012
15/05/2012
ÿþmod 11.1

i; o3nderneningsnr : 0839.170.388

'._

Benaming (voluit) : BEJU

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Roskam 31

2970 Schilde

Onderwerp akte :NV: omvorming

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 26 april 2012 dat is bijeengekomen de

' buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "BEJU", met zetel te 2970 Schilde, De Roskam 31 - RPR Antwerpen 0839.170.358

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen zijn volgende beslissingen genomen: 1. a) Afschaffing nominale waarde

De algemene vergadering schaft de nominale waarde van de aandelen af;Il '

zodat ze voortaan enkel nog een fractiewaarde hebben.

b) Kapitaalverhoging.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van

zeventienduizend vijfhonderd vijftig EURO (¬ 17.550,00) om het kapitaal aldus te brengen van duizend EURO (¬ 1.000,00) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig EURO (¬ 18.550,00). Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist eenparig om geen nieuwe aandelen te creëren omdat de onderschrijving van de kapitaalverhoging geen invloed heeft op bestaande aandelenverhouding.

De aandeelhouders hebben op deze kapitaalverhoging inschreven in verhouding tot hun aandelen.

c) inbreng in speciën.

De heer Spooren Luc en mevrouw Vanlooveren Nathalie, wonend te 2970 Schilde, De Roskam 31, verklaren deze kapitaalverhoging volledig te onderschrijven door inbreng in speciën, waarvan op heden een bedrag van i; twaalfdduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) is volstort.

DEPONERING VAN DE FONDSEN OP EEN BIJZONDERE BANKREKENING.

Dit alles blijkt uit het door Argenta Bank afgeleverd attest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

GEEN CREATIE VAN NIEUWE AANDELEN

De inbrengers verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan dat er geen, nieuwe aandelen ingevolge deze kapitaalverhoging worden gecreëerd en dat de onderschrijving van de kapitaalverhoging geen invloed heeft op bestaande

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Keergefegd ier griffie van de fferfitbrtnk van kooplwndnl te Aatweipone ap

Griffie 0 3 MEI

+12089518*

bE z

St

[IL*, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

}

Vdor-behouden aan `het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelenverhouding.

d) Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

2,Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, gevestigd te 2900 Schoten, T. Van Cauwenbergshlei 12, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"rot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader. van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BEJU" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1,Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2012 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2,Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een nette-vermogenstoestand ten bedrage van 10.256,80 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3,Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2012 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope van 9.256,80 EUR.'

Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2012 LAGER is dan het minimumkapitaal vereist door; het Wetboek van Vennootschappen.

Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld in art. 785 W. Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen.

4. Dat op straffe, van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits, bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 18 april 2012

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

3. Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0839.170358 waaronder de vennootschap is gekend.

EN I

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-behoiden aan het Belgisch Staatsblad

Ondergetekende geassocieerd notaris heeft de comparanten gewezen op artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de aansprakelijkheid van de beherende vennoten ten aanzien van derden voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het wetboek van vennootschappen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Aanneming nieuwe statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt:

Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «BEJU».

Maatschappeliike zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, De Roskam



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

31,

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het begeleiden en adviseren van bedrijven actief in o.a. de media, internet en E-Business, uitgeverijen en drukkerijen.

Het opstarten en verder uitbouwen van de commerciële organisatie en activiteiten van bedrijven in binnen - en buitenland.

Het verlenen van consultancy diensten .

Het geven van seminaries en opleidingen.

Het verlenen van diensten aan haar klanten, verstrekken van adviezen en opleidingen op tiet gebied van organisatie, alsook het algemeen, administratief, finapcieel beheer en de informatieverwerking van ondernemingen.

Het leverenvan interim en managementdiensten in de meest ruime zin, onder meer aan ondernémingen, verenigingen en instellingen zowel privé als openbaar.

Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming. Zij kan in deze vennootschappen, verenigingen en ondernemingen mandaten van bestuurder aanvaarden. De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie-, of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De aankoop, de verkoop, de opbouw, en verbouwing, de ruil, de vernieuwing, de financiering, afbraak, het verhuren en huren, het leasen, beheren, promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen.

Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle soorten handelsmerken en activiteiten welke hiermede verband houden.

Alle activiteiten welke verband houden met publiciteit en promotie, zowel wat betreft de conceptie en de creatie alsook de materiële uitvoering ervan.

Het in- en uitvoeren van en het drijven van handel in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en gebruik.







Op de laatste biz, van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a mod 11.1

Váor-

behoiden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het kopen, verkopen, huren, verhuren en uitbaten, hetzij voor eigen rekening hetzij samen met derden van machines, installaties en vervoermaterieel. Het ter leen verstrekken en het ter leen opnemen van gelden, met of zonder persoonlijke of zakelijke waarborgen.

Het beleggen, het besturen en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

De aankoop, de verkoop en de ruiling van alle roerende waarden, namelijk aandelen en van obligaties van Belgische of vreemde fondsen hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden.

Het aankopen, verkopen, ruilen en vervreemden van roerende en onroerende activa en passiva bestanddelen van bestaande, in vereffening gestelde, concordataire of gefailleerde handelsvennootschappen.

Alle diensten of prestaties voortvloeiend, rechtstreeks of onrechtstreeks uit een of ander deel van hogergenoemde maatschappelijke bezigheden.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij kan zich op iedere wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen, of vennootschappen, die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten.

De vennootschap mag bestuursfuncties in andere vennootschappen opnemen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken

Duur

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend

vijfhonderd vijftig euro (C 18.550,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen met stemrecht, zonder vermélding van nominale waarde.

Bestuur'

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voror-behouden aan het Belgisch Staatsblad



benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, benoemt het bestuursorgaan onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

In voorkomend geval kiezen de zaakvoerders in hun midden een

secreta ris.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandélingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.-

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan

Algemene vergaderinca

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden.

Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van Vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. Al haar beslissingen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ma 11.1

VoAor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



zijn bindend voor aile vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van de maand juni, om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven.

De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissaris(sen) een afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen warden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de ,vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van Hét ,Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitáIethandtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering,

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vastleggen en eisen dat deze' uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting warden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Zittingen  Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn en indien nodig één of meer stemopnemers.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vóor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mud 11.1

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Alle stemmingen ter vergadering geschieden door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de voorzitter een schriftelijke stemming gewenst acht of de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen dit v66r de stemming verlangt. Schriftelijke stemming geschiedt bij ongetekende, gesloten briefjes.

Iedere vennoot kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier, opgesteld door het bestuursorgaan, dat volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de vennoot, (ii) het aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet worden genomen de melding "ja", "neen" of

"onthouding". -

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeei verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke vertegenwoordiger. Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar -pandgever uitgeoefend. Aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het Wetboek van Vennootschappen voorziene gevallen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van stemmen.

Behalvein de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de -onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven per' brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" voor- mod 11,i

behoiden aan het Belgisch

Staatsblad



§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (50/0) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op

verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van Vennootschappen er anders over beschikt.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde,Wijze verdeeld.

5.Ontslag zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de gewone, commanditaire vennootschap: de heer Spooren, Luc, voornoemd.

Voor zoveel als mogelijk verleent de algemene vergadering décharge voor het door de heer Spooren gevoerde beleid; bij de goedkeuring van de jaarrekening verbindt de algemene vergadering zich ertoe om hierover definitief uitspraak te doen.

6,Benoeming zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

De heer Spooren, Luc, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Benoeming vaste vertegenwoordiger

De zaakvoerder, de heer Spooren Luc, voornoemd, beslist, aansluitend, zichzelf aan te duiden als vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 § 2 Wetboek Vennootschappen, indien de vennootschap bestuurder of zaakvoerder in een andere vennootschap moest worden.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Váor-

behquden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt gegeven aan: accountantskantoor De Doncker & De Smedt te 2970 's-Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 83-85

- om bij het ondernemingsloket en kruispuntbank alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen,

- om de formaliteiten te vervullen inzake registratie van B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL DE NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MM 2,1

Ondernemingsnr : Benaming BEJU

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Roskam 31, 2970 Schilde, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

BEJU

Gewone Commanditaire Vennootschap

De Roskam 31

2970 Schilde

Ondernemingsnummer : In aanvraag

OPRICHTING

Tussen ondergetekenden:

1 De heer Spooren Luc, wonende te Schilde, De Roskam 31. Hoofdelijk, voor onbepaalde tijd en voor het geheel aansprakelijke en beherende vennoot; hierna genoemde sub. 1 en

2 Mevrouw Vanlooveren Nathalie, wonende te Schilde, De Roskam 31. Stille vennoot met beperkte aansprakelijkheid; hierna genoemde sub. 2

Wordt een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht dd 05/09/2011 onder de benaming BEJU en onder volgende voorwaarden:

1. BENAMING:

De vennootschap neemt de benaming "BEJU" aan.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding " Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de initialen "Comm. V.", en door het ondernemingsnummer.

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Schilde, De Roskam 31. Hij kan worden verplaatst

naar om het even welke plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een éénvoudige

beslissing vanwege de beherende vennoot en mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

1) De vennoten kunnen administratieve zetels, kantoren, bijhuizen en agentschappen

vestigen in België en/of buitenlan

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0839.170" 358

" 11142441"

E St

b

III

1

Neergelegd ter griffie von de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 9 SEP, 2011

Griffie

r-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

3. DUUR:

De vennootschap wordt opgericht op 05/09/2011 voor onbepaalde tijd, met ingang vanaf

neerlegging ter griffie tot publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

4. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bij oprichting bedraagt 1000 Euro ( duizend Euro) vertegenwoordigd door 100 aandelen die ieder 10 Euro van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is als volgt samengesteld:

1) Inschrijvingen in geld

Door Spooren Luc oprichter sub. 1: 990,00 Euro

Als vergoeding voor deze inbreng worden 99 volstortte aandelen met een nominale waarde

van 10 Euro elk toegekend Door Vanlooveren Nathalie , oprichter sub. 2 : 10,00 Euro

Als vergoeding voor deze inbreng worden 1 volstort aandeel met een nominale waarde van

10 Euro toegekend.

Dit kapitaal zal gestort worden op rekening BE71 9730 2980 1969 ten name van de vennootschap in oprichting.

5. BEHEER:

Het beheer wordt waargenomen door de beherend vennoot en zaakvoerder, Spooren Luc, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van de stille vennoten. Het al dan niet bezoldigd zijn van het mandaat van zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering. Enkel de beherend vennoot is bevoegd de handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Enkel de beherend vennoot vertegenwoordigt individueel de vennootschap ten aanzien van derden.

Om de vennootschap en meteen de hoofdelijke aansprakelijke vennoten te verbinden, moet de vennoot bij zijn handelen kenbaar maken dat hij of zij optreedt voor rekening van de vennootschap. De vennootschap is rechtsgeldig verbonden door alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

6. REKENINGEN EN VERDELING VAN DE WINST:

Elk jaar wordt in juni, de laatste maandag om 10.00 uur een inventaris en een balans van het actief en passief van de vennootschap opgemaakt, overeenkomstig de bepalingen van toepassingen op de rekeningen van de ondernemingen.

Eventuele winstuitkeringen zullen worden verdeeld onder de vennoten volgens hun

respectievelijk aandelenbezit.

7. CONTROLE

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij mag daartoe inzage nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Bij nazicht van de boeken en de rekeningen mag hij zich laten bijstaan door een accountant.

8. AFSTANDEN OVERDRACHT

A. Onder levenden:

a) Een vennoot kan zijn deel in de vennootschap niet afstaan onder levenden dan mits uitdrukkelijke en schriftelijke goedkeuring van al de tegenwoordige of toekomende vennoten.

b) Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

c) Deze goedkeuring wordt zelfs vereist als de afstand geschiedt in voordeel van een medevennoot, de wederhelft van de afstanddoener of van zijn afstammelingen.

d) De weigering van goedkeuring tot afstand door een vennoot van zijn deel in de vennootschap zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behpuden " ian het' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

B. Bij overlijden:

a) De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzegging, het failliet of het onvermogen van een vennoot.

b) Ingeval van overlijden van één der vennoten, zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden van het overlijden, de goedkeuring van de overlevende vennoten voor de overdracht van zijn deel in de vennootschap moeten vragen. Om geldig te zijn, zal deze goedkeuring moeten gegeven worden in de voorwaarde van alinea a) van voorgaand artikel voorzien. Indien de deelgenoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de hun bij aangetekend schrijven toegestuurde vraag, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten en de aanvragers zullen van volle recht vennoot worden.

c) Deze goedkeuring is zelfs vereist voor de rechthebbenden die zich kunnen beroepen op één der hoedanigheden voorzien in art. c) van voorgaand artikel.

d) Zo de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden binnen de vier maanden na het overlijden de goedkeuring niet vragen, zullen de vennoten hen bij aangetekend schrijven kunnen sommeren binnen de veertien dagen stelling te nemen. Na die termijn zullen de overlevende vennoten beraadslagende in de voorwaarden in alinea a) van voorgaand artikel voorzien, het vermogen hebben hetzij ze van ambtswege aan te nemen, hetzij ze af te wijzen en de van de nalatenschap afhangende aandelen terug te kopen.

e) Indien om de een of andere reden, de aandelen terug moeten ingekocht worden, kan hun waarde vastgesteld worden hetzij met een gemeen akkoord tussen partijen, hetzij bij gebrek aan gemeen akkoord door een deskundige door de belanghebbende partij met gemeen akkoord aan te duiden.

Ingeval van niet-akkoord over de keuze van de deskundige zal deze benoemd worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op verzoek van de meest naarstige partij.

Het bedrag toekomende aan de niet aangenomen erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, zal kunnen uitbetaald worden in vier zesmaandelijkse stortingen, aan de op dat ogenblik gangbare intrest.

9. ONTBINDING EN VEREFFENING:

Buiten de mogelijkheid van de gerechtelijke ontbinding voltrokken overeenkomstig de Vennootschappenwet, kunnen de ontbinding en vereffening van de vennootschap worden toegestaan op verzoek van de beherende vennoot.

10. GESCHILLEN

De betwistingen die zouden rijzen omtrent de interpretatie van onderhavige statuten, zullen beslecht worden door de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

11. OVERGANGSBEPALING:

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie en zal eindigen op 31 december 2012. ..Verrichtingen die vóór de datum van de oprichting werden uitgevoerd, worden verondersteld te zijn gebeurd in naam en voor rekening van deze vennootschap.

12. TOEPASSING VAN HET GEMEEN RECHT:

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of naar analogie met de principes tot uitdrukking gebracht in de Vennootschappenwet, welke worden geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13. VOLMACHT

Een volmacht werd verleend aan Accountantskantoor De Doncker 81. De

Smedt,Brasschaatsebaan 77 te 2970 Schilde, teneinde al het nodige te doen met het oog op de registratie van onderhavende akte, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Spooren Luc

zaakvoerder

Voor-bellouden 'Ïari hs Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 26.07.2016 16348-0365-014

Coordonnées
BEJU

Adresse
DE ROSKAM 31 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande