BEL-AIR INVEST MOL

Divers


Dénomination : BEL-AIR INVEST MOL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 841.126.194

Publication

04/11/2014
ÿþMod POF 11.1

['Lu F In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

feelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

na neerlegging ter griffie var

Inttenallill

2 4 OKT. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

.~..

unifie

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : 0841.126.194

BEL-AIR INVEST MOL

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Martelarenstraat 28, 2400 Mol, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder zetelverplaatsing

Tekst :

Op de algemene vergadering der aandeelhouders van 27 juni 2014 wordt de huidige zaakvoerder Vanderhoydonck Georges ontslagen en ontheven uit zijn functie. Hem wordt kwijting verleend voor de door hem tot op heden vervulde opdrachten.

Als nieuwe zaakvoerder wordt benoemd Lifra Consultancy BVBA, met maatschappelijke zetel te Gestelsedijk 93, 3920 Lommel, en ten deze vertegenwoordigd door Dhr. Ligtvoet Francois.

Tevens wordt beslist de zetel te verplaatsen naar Gestelsedijk 93 te Lommel en dit met ingang van 27 juni 2014.

Zaakvoerder

Life Consultancy BVBA

vertegenwoordigde door

Francois Ligtvoet

Op de laatste blz. van Luik-13 vermelden : Recto : Naam en lióëdánigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.07.2013 13333-0546-010
29/11/2011
ÿþ7

mod 2.1

1p In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

RECHT ANK VAN

fóERGi L.EGD

Vo beho aan Belg Staat

iN 111,111.11e6IJ111 A

11 Nov. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT re Griffie De griffier

; Ondernemingsnr : C3 L .-1 .9L!

Benaming : BEL-AIR INVEST MOL

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Martelarenstraat 28

2400 Mol

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

';Uit een akte verleden voor meester te Lommel op 9 november 2011, ;'blijkt dat er een besloten !Hopgericht door:

I. De naamloze vennootschap ;Mol, Epiceastraat 34. Ondernemngsnummer 0431.794.609 - RPR =De vennootschap werd opgericht bij akte verleden ;;Philippe te Lommel op 21 augustus 1987, gepubliceerd in de bijlage ;Belgisch Staatsblad van 10 september nadien, onder nummer 870910-69. statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor; ;notaris Godelieve Bourgeois-Hendrikx te Hechtel-Eksel op 1 juni 2004,E 7gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch ;nadien, onder nummer 04088957.

12. De besloten vennootschap met beperkte

STATUTEN

CONSULTANCY", met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Gestelsedijk 93. Ondernemingsnummer 0894.482.233 - RPR Hasselt.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Karl Van` Looy te Antwerpen op 21 december 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 januari 2008, onder nummer 08004976;

3. De heer Vanderhoydonck Georges August Emma Leopold, geboren te Mol op;' twintig april negentienhonderd drieënveertig, wonende te 2400 Mol,:. Martelarenstraat 28.

4. De heer Van Poelvoorde Patrick Hugo Antoine, geboren te Mol op: eenentwintig maart negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2400 Mol,:. Epiceastraat 71.

5. De naamloze vennootschap "DOCKX HOLDING", met maatschappelijke zetel te! 2480 Dessel, Bleekstraat 19.

Ondernemingsnummer 0894.451.153 - RPR Turnhout.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Roosbroeck te Mol op 21 december 2007, gepubliceerd in de bijlage tot Belgisch Staatsblad van 4 januari 2008, onder nummer 08002887;

vennootschap met beperkte aansprakelijk

"LOUISA", met maatschappelijke zetel te 2400i

geregistreerd te Beringen,

Philippe Crolla, geassocieerde

Turnhout.

Staatsblad van 16 juni;, aansprakelijkheid "LIFRA

voor notaris Crolla.

tot hete.

eerste

notaris, kantoor,

werd

Van; het,

':Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt: .'opgericht onder de benaming "BEL-AIR INVEST MOL".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2400 Mol,;: ;;Martelarenstraat 28.

Op de iaatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

bt=houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een' onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende. goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuïsinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen' die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op. het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen, en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle': verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun' beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van; technische, administratieve en financiële bijstand aan deze: vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel; identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de ;wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire :markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

;Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere :ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot; waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar, goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,' mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (30.000,00 EUR), verdeeld in duizend (1.000) aandelen.

Bestuur - Machten van de Zaakvoerder(s) - Vertegenwoordigïng

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders,, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze' onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste', vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en' strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hijg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 21

"

vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan. zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de, wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur: voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college,; dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten, titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de: vennootschap.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of` kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn,: vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op', eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op negen', november tweeduizend en elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend: en twaalf-

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de laatste vrijdag van juni om' 20-00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene; vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene, vergadering zal plaatshebben in tweeduizend en dertien in de, maatschappelijke zetel van de vennootschap.

:Zaakvoerder. De heer Vanderhoydonck Georges August Emma Leopold, voormeld,; die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

In toepassing van de artikelen 10 en 11 van de statuten verkaart de heer. Vanderhoydonck, Georges, voornoemd, bij deze uitdrukkelijk aan te stellen als bijzondere lasthebber de heer Verreet, Roger Frans Yvonne, geboren te; Brasschaat op 25 juli 1949, wonend te 2400 Mol, Epiceastraat, 34, voor een periode van vijf jaar, met macht 1/ onroerend goed in naam van de, vennootschap aan en te verkopen, gratis af te staan en te ruilen met de stad Lommel en 2/ financiële verrichtingen en betalingen ivm de vennootschap te doen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Grofla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Voor-bthouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoégd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BEL-AIR INVEST MOL

Adresse
Zetel : Martelarenstraat 28, 2400 Mol, Belgi

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande