BELELI GROUP OF DIAMONDS 770

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BELELI GROUP OF DIAMONDS 770
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.130.989

Publication

29/03/2013
ÿþ MaiWOd11.1

~~: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Neergelegd ter !PIN van de Rechftad E~d1J~ Koopfiarfdef AntFyerpene

~ 0 MO 2013

Griffie

fl

III III I IIII II II

*13050360*'

I

i

Ondernemingsnr : 0847130989

Benaming

(voluit) : BELELI GROUP OF DIAMONDS 770

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Zurenborgstraat 54

2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt besloten om de maatschappelijke zetel vanaf 01 maart 2013 over te brengen naar.

Helenalei 24/A180 2018 Antwerpen

Echt verklaard, Antwerpen 01 maart 2013

zaakvoerder

BELELI Golan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude

aan het

Belgisci' Staatsbia

1111

*iaiastso*



fleergefegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie fº% .1i1112012

Ondernemingsnr : 0 8 4 7 0 1 3 0 . 9 8 9

Benaming

(voluit) BELELI GROUP OF DiAMONDS 770

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ; Zurenborgstraat 54

2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij onderhandse akte van 27 april 2012 werd een vennootschap onder firma opgericht BELELI GROUP OF DIAMONDS 770 met een kapitaal van 1.000,00 (duizend) euro volledig volstort en met maatschappelijke zetel Zurenborgstraat 54, 2018 Antwerpen.

De vennoten zijn BELEL1 Golan, geboren te Nathanya (Israël) op 7 februari 1988 en ingeschreven in het register van Franse staatsburgers gevestigd buiten Frankrijk met volgend adres: Zurenborgstraat 54, 2018 Antwerpen, die intekent op 15 van de 20 deelbewijzen en de heer DENYS Philip Jenueve, geboren te Antwerpen op 22 juli 1981 en gedomicileerd Groenendaallaan 26, 2170 Merksem die intekent op 5 van de 20 deelbewijzen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar is gelijk aan het kalenderjaar, beginnend op 01 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar zal evenwel ingaan vanaf de oprichting tot 31 december van hierop volgende jaar, dus op 31.12.2013.

De winstverdeling wordt beslist door de algemene vergadering van de aandeelhouders, bij gewone meedorheid van stemmen. Bij vereffening wordt het saldo evenredig verdeeld onder de vennoten. De algemene vergadering wordt gehouden de 2 woensdag van juni en voor de eerste keer in 2014.

De vennootschap heeft tot doel zowel in het Binnenland, de Europese Unie en het Buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, bij vertegenwoordiging of commissies, bij consignatie en/of makelaarsloon in samenwerking en/of anderzijds met ondernemingen of vennootschappen bestaande of nog op te richten.

Het aankopen, verkopen in- en uitvoeren, de transit, het bewerken en laten bewerken en verwerken, het overdragen of op een andere wijze beschikken over en het handel drijven in goud in het groot en in het klein, zonder dat deze opsomming beperkend zij, het uitbaten van een werkplaats voor goudbewerking. Evenals het aankopen, verkopen in- en uitvoeren, de transit, het kiiieven, zagen, snijden, verstellen en het zetten, schijfschuren, slijpen, het bewerken en laten bewerken en verwerken, het overdragen of op een andere wijze beschikken over en het handeldrijven in diamant in het groot en in het klein, zonder dat deze opsomming beperkend zijn, evenals het uitbaten van een werkplaats voor diamantwerk, fantasiejuwelen, de handel in zilverwerk en juwelen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving en om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. ln het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van de vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

111

VoOr-

-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag zich ten voordele van derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële Inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Als zaakvoerders worden aangesteld de heer DENYS Philip en de heer BELELI Golan, die beiden hun

aanstelling hebben aanvaard. De zaakvoerders zijn bevoegd om ieder afzonderlijk en zonder beperking

de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen, zo in rechte, als eiser of als verweerder, of

buiten rechte. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. Het mandaat van zaakvoerder BELELI Golan kan

pas bezoldigd worden na het bekomen van de beroepskaart.

Tevens wordt volmacht verstrekt aan BERT André, Rijmenamseweg 150, 2820 Bonheiden, met indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen tot oprichting en activering van de vennootschap, en teneinde deze administratief volledig in regel te stellen, o.a. bij het KBO, het ondememingsloket, het FAW, de B.T.W.-administratie,...

Echt verklaard, Antwerpen 27 april 2012

zaakvoerder

BELELI Golan

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELELI GROUP OF DIAMONDS 770

Adresse
ZURENBORGSTRAAT 54 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande