BELFRU


Dénomination : BELFRU
Forme juridique :
N° entreprise : 456.009.767

Publication

11/07/2014
ÿþrei Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

1111Mell

Ondernemingsnr : 0466.009.767

Benaming

(volut): BELFRU

(verkort)

iveurgelegci ter griffie vaai de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02 JULI 201/1

ANTWERPEN at'aeling TURNHOUT Giefirier



µ ......... Y. - y _  ^ .^,1 y " - y n ......... -- ,,,,,,,

Rechtsvorm: NV

Zetel: 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Sevendonk 95

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen - afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Tumhout op drieentwintig juni tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap "BELFRU", te 2360 Oud-Turnhout, Steenweg op Sevendonk 95, BTW-nummer BE0456.009.767 RPR Antwerpen  afdeling Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten;

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van het verslag van de raad van bestuur van heden en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 23 juni 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen voor te lezen. De enige aandeelhouder erkent een kopie te hebben ontvangen van dit verslag en ervan kennis te hebben genomen. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid VAN DEN KEYBUS-VAN DER JEUGHT, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Tabaksvest 87, vertegenwoordigd door de heer Erik VAN DER JEUGHT, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de raad van bestuur, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV BELFRU met zetel te Steenweg op Sevendonk 95, 2360 Oud-Tumhout, RPR Turnhout 0456.009.767, voor een totale inbrengwaarde van 631.002,60 EUR, bestaat uit een deel van de schuldvordering die de heer Gunter ROES bezit ten leste van de vennootschap en wordt vergoed door toekenning van 2.503 nieuwe aandelen van de NV BELFRU zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag werd opgesteld rekening houdend met volgende uitgangspunten:

>dat de bijzondere algemene vergadering van 6 juni 2014 heeft besloten tot toekenning van een brutodividend ten belope van 701,114,00 EUR in toepassing van de in artikel 537 VVIB 92 bedoelde procedure

>dat deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bepaalde roerende voorheffing van tien procent, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, en dit op datum van betaalbaarstelling van het dividend, meer bepaald op 23 juni 2014.

Bij het beeindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

>dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

>dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

>dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

 .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden errie het Belgisch Staatebrad

ik wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te- doè"ri betreffende' -de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden warden aangewend.

Antwerpen, 23 juni 2014.

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van zeshonderd eenendertigduizend en twee euro en zestig cent (¬ 631.0(32,60), om het te brengen van vierhonderd vijfenveigduizend euro (¬ 455.000,00) op één miljoen zesentachtigduizend en twee euro en zestig cent (¬ 1.086.002,60), door inbreng in nature door de enige aandeelhouder van de schuldvordering die hij heeft op de vennootschap, welke schuldvordering voortkomt uit voormelde tussentijdse dividenduitkering de dato 6 juni 2014 uit de beschikbare reserves per 30 juni 2012, in toepassing van artikel 637, le lid, WIB 92.

Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van tweeduizend vijfhonderd en drie (2.503) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

Intekening kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer Gunter Roes, voornoemde enige aandeelhouder, voor een bedrag van zeshonderd eenendertigduizend en twee euro en zestig cent (¬ 631.002,60), hetzij tweeduizend vijfhonderd en drie (2.503) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/vierduizend driehonderd en achtste (1/4.308ste) van het kapitaal.

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat het aldus verhoogde kapitaal, in principe, 8 jaar moet behouden blijven. Doch voor vennootschappen die op het ogenblik van de inbreng ais kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 Wetboek Vennootschappen worden aangemerkt, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van 4 jaar behouden worden. Indien het kapitaal toch wordt verminderd in de periode van 8, respectievelijk 4 jaar die begint te lopen op datum van de laatste inbreng van kapitaal, wordt de kapitaalvermindering belast als een dividend en onderworpen aan een roerende voorheffing van vijftien procent (16%), tien procent (10%) of vijf procent (5%) al naargelang de kapitaaluitkering gebeurt binnen de eerste 4, respectievelijk 2 jaar na inbreng, tijdens het 5de en 6de respectievelijk 3de jaar volgend op de inbreng, of tijdens het 7de en 8ste respectievelijk 4de jaar volgend op de inbreng.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit en ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zesentachtigduizend en twee euro en zestig cent (¬ 1.086.002,60) en is verdeeld In vierduizend driehonderd en acht (4.308) aandelen zonder nominale waarde, die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van één/vierduizend driehonderd en achtste (1/4.308ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd ten belope van zeshonderd eenendertigduizend en twee euro en zestig cent (¬ 631.002,60) gevormd door inbreng in nature voortkomend uit een tussentijds dividend overeenkomstig de bepalingen opgenomen in artikel 537, eerste lid van het WIB 92."

VIERDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te Antwerpen:

-de heer Luc Eberhardt;

-de heer Francis van der Haert;

.mejuffrouw Julie Schaerlaken;

" mejuffrouw Nathalie Seppion;

teneinde aile formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag raad van bestuur, revisoraal verslag en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 06.01.2014 14003-0156-017
21/05/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vetso : Naam en handtekening.

V

~~-=t- --~ ~~~1ly~ ~T,

'~~ ..,~.:Z.~

1111t111

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisc LStaaf hl

na neerlegging ter griffie vangra legd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

kopie

0 8 MEI 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Griffie

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.009.767

Benaming

(voluit) : BELFRU

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2360 OUD-TURNHOUT - Steenweg op Sevendonk 95

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - Herbenoeming gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 december 2012

De vergadering besluit vervolgens, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor

een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

Ode heer Joannes Roes, Steenweg op Sevendonk 89, 2360 Oud-Turnhout

ode heer Gunter Roes, Steenweg op Sevendonk 9511, 2360 Oud-Turnhout

Omevrouw Hilde Knops, Steenweg op Sevendonk 9511, 2360 Oud-Turnhout

Het mandaat van bestuurder van

Ode heer Joannes Roes

Omevrouw Hilde Knops

zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De voornoemde bestuurders, alhier aanwezig zoals vermeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden

verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

en

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 10 december 2012

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

ODe heer Gunter Roes, Steenweg op Sevendonk 95/1, 2360 Oud-Turnhout, tot gedelegeerd bestuurder.

in deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over aile machten van en over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afstuiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag, Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

De heer Gunter Roes, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Voor eensluidend uittreksel

GUNTER ROES

Gedelegeerd bestuurder

"

"

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 17.12.2012 12667-0092-017
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.12.2011, NGL 11.01.2012 12008-0211-017
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 13.12.2010, NGL 10.01.2011 11007-0053-017
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 12.01.2010 10012-0001-019
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.12.2008, NGL 10.02.2009 09039-0186-019
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 10.12.2007, NGL 25.02.2008 08053-0365-019
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.01.2007, NGL 29.03.2007 07105-2693-014
08/11/2006 : TU077752
03/02/2006 : TU077752
14/07/2004 : TU077752
05/03/2004 : TU077752
28/01/2004 : TU077752
17/02/2003 : TU077752
21/01/2000 : TU077752
25/02/1999 : TU077752
27/01/1996 : TU77752
07/10/1995 : TU77752

Coordonnées
BELFRU

Adresse
STEENWEG OP SEVENDONK 95 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande