BELGATEQ, AFGEKORT : B-TEQ

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGATEQ, AFGEKORT : B-TEQ
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 844.752.016

Publication

04/08/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1









tic» i: a mn k vui t kaONhandei

Antwerpen

Z 4 JULI 2014 afdOreêtwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0844.752.016

Benaming

(voluit) : BELGATEQ

(verkort) : B-TEQ

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Driekoningenstraat 110 / 1 - 2600 BERCHEM

Onderwerp akte : WIJZIGING SOCIALE ZETEL

uit de notulen van de raad van bestuur van 21/10/2013 werd beslist om de sociale zetel te wijzigen naar

Driekoningenstraat 45 - 2600 BERCHEM

De zitting wordt afgesloten om 12.00u.

TURAN Cengiz

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mï ken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Rechtbank van koophandel

Antwerpen _

1 7

afdeling AnGeiffie

11EM II

II

111

Ondernemingsnr : 0844.752,016

Benaming

(voluit) : BELGATEQ

(verkort): B-TEQ

Rechtsvorm: vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Driekoningenstraat 45 - 2600 BERCHEM Onderwem akte: Ontslag - Benoeming bestuurder

Uit een verslag van de bijzondere algemene vergadering der leden van de vereniging zonder winstoogmerk BELGATEQ, met zetel te Driekoningenstraat 45 in Berchem, gehouden op 1/10/2014, blijkt dat er met eenparigheid van stemmen het volgende is besloten:

Bvba Turan & Turan Zakenkantoor met maatschappelijke zetel gevestigd te Berciem aan de Driekoningenstraat, vertegenwoordigd door de heer Murat Turan, wonende te 2610 Witrijk aan de Oosterveldlaan 12 met IK nummer 590-9367701-49, wordt ontslagen uit haar functie als bestuurder.

Onmiddellijk wordt Bvba Turan Business Center, met maatschappelijke zetel gevestigd te Be -chem, aan de. Driekoningenstraat 45, vertegenwoordigd door de heer Cengiz Turan, wonende te 2610 %/Wijk aan de. Spoorweglaan 151 met IK nummer 590-9341141-67, aangesteld als bestuurder.

Gedaan te Berchem

TURAN Cengiz

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de gerso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2012
ÿþw

MOD 2 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

i III





*120]0109*

2 7 MRT 2012

Ondernerninosnr Benaming

(votum) : BELGATEQ

.0.844.752.016

veikorr B-teQ

Rechtsvorm Vereniging zonder winst oogmerk

Zete.. DRIEKONINGENSTRAAT 110 Bus 1 - 2600 BERCHEM

Onderwerp akte á STATUTEN

op datum van 1 maart 2012 zijn de volgende personen bijeengekomen voor oprichting van een vzw:

1.1 De vereniging wordt genoemd "BelgateQ" afgekort "B-teQ" en is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

1.2De vereniging wordt opgericht door

1. BVBA Turan & Turan Zakenkantoor met maatschappelijke zetel gevestigd te Berchem aan de Driekoningenstraat , alhier vertegenwoordigd door de heer Murat Turan, wonende te 2610 Wilrijk aan de Oosterveldlaan 12 met IK nummer 590-9367701-49

2. de heer Cengiz Turan, wonende te Berchem aan de Driekoningenstraat 116, met IK nummer 590-9341141-67

3. de heer Safak Unal, wonende te Berchem aan de Generaal Drubbelstraat 24, met IK nummer 591-3438721-76

Verder genoemd "DE OPRICHTERS" verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 (hierna de VZW-wet), met hierna volgende statuten.

TITEL I: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1:

De vereniging draagt de naam BelgateQ verkort B-teQ.

De vereniging is gevestigd in de Driekoningenstraat 110 Bus 1 - 2600 Berchem De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement ANTWERPEN. Artikel 2. - Doel

2.1 De vereniging heeft tot doel het uitvoeren van alle wettelijk of reglementair verplichte technische controles, inzonderheid de controles van installaties van elektriciteit, gas, vloeibare of vloeibaar gemaakte koolwaterstoffen, stoomtoestellen, machines, liften, hefwerktuigen van welke aard ook, en van arbeids- en beschermingsmiddelen gebruikt bij de uitvoering van werken zoals o.a. bedoeld in het Algemeen Reglement voor de Arbeidsbescherming of de Codex over het welzijn op het werk.

Tevens heeft de vereniging tot doel om energieprestatiecertiticaten af te leveren

Om haar doel te bereiken kan zij initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks daarmede te maken hebben en aldus alle controles uitvoeren en diensten verrichten, hetzij in verband met andere wettelijke of reglementaire verplichtingen waarvoor haar tussenkomst niet vereist zou zijn, hetzij met het oog op alle technische aspecten betreffende de veiligheid en de kwaliteit van producten en meer bepaald m.b.t. bouwplaatscoórdinatie, niet destructief onderzoek, thermografie, brandveiligheid, asbestinventarisatie en milieu en vallende onder haar technische bevoegdheid en uitrustingsmiddelen en in overeenstemming met de ter zake geldende wettelijke normen, de haar verleende erkenningen, de technische voorschriften en in het belang van

vast nik BS verrr~t:ier C'at.s.0 ?I.:4as^' erg - " i, " . l:. :rc. " tinta" re. '14 van de peYsa(o,s.; ,n;

:,i : c, - , " 1r± !e,-iucrrg _ , ~ , ~ " , r -r :a°i ce-rien te vertegenwoord gen

tj ^r" , aNx?r- a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

de veiligheid, de gezondheid en het welzijn in het algemeen. Aldus kan de vereniging eveneens risicoanalyses uitvoeren, raadgevingen en adviezen verstrekken en technische of wetenschappelijke vergaderingen organiseren.

Zij kan voorts haar medewerking verlenen aan verenigingen met een gelijkaardig doel en zelfs daarmede fuseren.

2.2 De vereniging mag aile activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doe! te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijke doel.

Artikel 3. - Leden

3.1 Het aantal effectieve leden is onbeperkt met een minimum van drie.

Elke aanvraag tot lidmaatschap als effectief lid dient schriftelijk te worden gericht aan de voorzitter van de raad van bestuur die de aanvraag ter stemming zal overmaken aan de algemene vergadering.

3.2 Kunnen enkel als effectief lid worden aanvaard door de raad van bestuur, natuurlijke of rechtspersonen

onder de volgende voorwaarden :

a)Zij moeten door bewijskrachtige stukken het bewijs leveren dat zij door hun studies, beroep, functies of

bedrijf aan de vereniging diensten kunnen bewijzen en bereid zijn haar doelstellingen na te streven

b)Zij moeten voorgedragen worden door één of meer effectieve leden

c)het lidgeld jaarlijks betalen;

d)de statuten van de vereniging aanvaarden.

3,3 Het maximumbedrag van het lidgeld bedraagt 500 ¬

3.4 Leden die nalaten het lidgeld te betalen worden van rechtswege geacht ontsiagnemend te zijn.

3.5 Nieuwe leden worden aanvaard niet toestemming van de Raad van Bestuur, De uitsluiting van een lid kan slechts geschieden in de vormen en onder de voorwaarden door de wet bepaald.

3.6 Ieder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register van de leden worden ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging.

3.7 Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Artikel 4. - Algemene Vergadering

4,1 De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden.

4.2 Elk lid beschikt over één stem.

4.3 Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de Algemene Vergadering.

4.4 De algemene vergadering is het hoogste beslissingsorgaan van de vereniging met de bevoegdheden zoals bepaald in de wet en in de statuten

De Algemene Vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders, benoeming en afzetting van commissarissen (en het bepalen van hun bezoldiging ingeval bezoldiging wordt toegekend), het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een lid, de ontbinding van de vereniging.

De algemene vergadering is samengesteld uit de effectieve leden. Zij wordt voorgezeten door een voorzitter, aangeduid onder de effectieve leden of, bij ontstentenis, door het oudste effectief lid.

De toegetreden leden kunnen op de algemene vergadering worden uitgenodigd door de vereniging bij eenvoudige brief en kunnen deze bijwonen.

4.5 De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de loop van het eerste trimester ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

4.6 Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

4.7 De Raad van Bestuur is.ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

4.8 Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Raad van Bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

4.9 Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

4.10 De Algemene Vergadering kan geldig beslissen als minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waar de wet een ruimere aanwezigheid vereist.

4.11 Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

4.12 Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

4.13 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 5.  Raad van Bestuur

5,1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens drie leden, benoemd door de

Algemene Vergadering.

Thans worden als bestuurders benoemd :

1. 1. BVBA Turan & Turan Zakenkantoor met maatschappelijke zetel gevestigd te Berchem aan de Driekoningenstraat , alhier vertegenwoordigd door de heer Murat Turan, wonende te 2610 Wilrijk aan de

Oosterveldlaan 12 met IK nummer 590-9367701-49 e t-i e 43. 334

2. de heer Cengiz Turan, wonende te Berchem aan de Driekoningenstraat 116, met IK nummer 590-9341141-67 - voorzitter o A te t+rER?Ent o 3 Jt a S 1 tig $0

3. de heer Safak Unal, wonende te Berchem aan de Generaal Drubbelstraat 24, met IK nummer

591-3438721-76 - ondervoorzitter ° k) te S T 41-1 01-1 4/ go

5.2 De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor onbepaalde tijd.

5.3 De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd, zij kunnen eventueel een vergoeding van hun kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

5.4 De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad,

5.5 De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot.

5.6 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter of door de Ondervoorzitter of door minstens twee bestuurders

5.7 Oproepingen voor de Raad van Bestuur worden per gewone post, ten laatste 10 dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de Voorzitter, maar ieder lid van de Raad van Bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

5.8 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, bij diens afwezigheid door de Ondervoorzitter, of wanneer beiden afwezig zijn, door het oudste aanwezige bestuursraadslid,

5.9 De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5.10 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden warden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 6. - Bevoegdheden

6.1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij aile gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen, van bestuur en van beschikking, niets uitgezonderd, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, voor aile handels en bankverrichtingen.

6.2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

6.3 De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

6.4 Tegenover derden volstaat opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

_._ voo, mon 22

Á~~u"" ~r~ aa,-:  ~ t " 6Rfg.sch Sta?+L.blad Luik B - Novo

6.5 De stukken van het dagelijkse bestuur en de ontlastingen aan De Post, worden geldig ondertekend door de Voorzitter of door een daartoe aangeduid bestuurder, of door een gevolmachtigde derde.



Artikel 7. - Rekeningen

7.1 Het dienstjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

7.2 De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit :

" lidmaatschapsbijdragen;

" de winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten;

" de giften;

" de winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te bezorgen.

7.3 De boekhouding van de inkomsten en uitgaven dient nauwkeurig volgens de principes van het dubbel boekhouden gevoerd te worden..

7.4 Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroting van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

7.5 De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 8. - Ontbinding

8.1 De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief.

8.2 In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en

hun bevoegdheden bepalen.

8.3 De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zak bepaald worden door de Algemene

Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

Voor al wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet van 27 juni 1921 toepasselijk.

OVERGANGSBEPLINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting tot éénendertig december 2012.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 14/06/2013

EERSTE BUITENGEWONE-ALGEMENE VERGADERING

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de

volgende besluiten:

a)wordt tot de functie van afgevaardigd bestuurder en vertegenwoordiger dagelijkse bestuurder benoemd:

de heer Cengiz Turan, wonende te Berchem aan de Driekoningenstraat 116, met 1K nummer 590-9341141-67 - voorzitter

b) de opdracht van de bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015

c) de opdracht van bestuurder is onbezoldigd

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de

stichtingsvergadering, gehouden te Antwerpen op 26/03/2013

:aiste bz. vaf, Luik 13  e`-nc> Nearr c , ~ f ~ ,. " (f.2 r" ft~" s Fetzfj van de persocr,,uiic-

L>,:+'.c:ÿd Gc ve'ef? {s ,r.! , r'3 ' e- sar derde.) te vErtepefiVJbl3rfjfe1,

vers? Náarn

(handtekening van alle oprichters).

20/05/2015
ÿþS " .

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij fiët èTgiïé StaatibTád - /870512015 - Annexes du Moniteur belge

1111

*15072223*

Ondernemingsnr : 0844.752.016

Benaming

(voluit) : BELGATEQ

(verkort) : B-TEQ

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Driekoningenstraat 45, 2600 Berchem Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit een verslag van de bijzondere algemene vergadering der leden van de vereniging zonder winstoogmerk BELGATEQ, gehouden op 1/1012014 blijkt dat er met eenparigheid van stemmen is besloten om het adres te verplaatsten naar de Driekoningenstraat 110/1, 2600 Berchem.

Gedaan te Berchem

Turan Cengiz Bestuurder

0 8 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Gr iffie

Coordonnées
BELGATEQ, AFGEKORT : B-TEQ

Adresse
DRIEKONINGENSTRAAT 45 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande