BELGIAN CREATIONS COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN CREATIONS COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.369.567

Publication

26/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 JUNI 2014

afd~lir e ergen



9123808'

N

ia

Ondernemingsnr : 0843.369.567

Benaming

(voluit) : JOV@NO CREATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Boshoek 148

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM -- VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOELUITBREIDING - WIJZIGING AANTAL AANDELEN STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 3 juni 2014, Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 5 juni 2014, zes bladen, geen verzendingen, register 5, boek 216, blad 62, vak 8. Ontvangen: 50,00 EUR. Voor de wn. adviseur, de financieel deskundige (get) Van Noten Bart.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van "JOV@NO CREATIONS" in "Belgian

Creations Company".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van "2530 Boechout, Boshoek 148" naa

"2390 Malle, Lierselei 984".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de tekst vermeld in

punt 3 van de agenda, zodat het voortaan zal luiden ais volgt :

"De vennootschap heeft tot doel :

" webportalen,

" gegevensverwerking, databanken,

"publiciteit,

"ontwerpen en programmeren van computerprogramma's,

«overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, webhosting en aanverwante

activiteiten,

"import en export van goederen,

" groothandel in consumentenartikelen,

" kleinhandel in consumentenartikelen.

"Catering in de breedste zin van het woord, traiteur, showcooking, homecooking, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, organiseren van bruiloften, banketten, cocktails, recepties, evenementen.

«Vervaardigen en bottelen van wijn uit druiven onder meer uit verse druiven, tafelwijnen, landwijnen, kwaliteitswijnen, champagnes, schuimwijnen, enzovoorts.

"Vervaardigen en bottelen van gedistilleerde dranken door distilleren, rectificeren en mengen.

"Groothandel en handelsbemiddeling in wijnen en geestrijke dranken alsmede bottelen voor eigen rekening van in bulk aangekochte wijnen en geestrijke dranken, en groothandel en handels-bemiddeling in niet-alcoholische dranken, het houden van een accijnzendepot,

"Promoten en commercialiseren van wijnen en geestrijke dranken en een zo breed mogelijk gamma van voedingsproducten onder eigen naam en/of deze van derden .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

.Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief thuisbezorging daarvan, alsmede het bottelen, mengen en zuiveren van wijn zonder transformatie,

" Importeren, exporteren, produceren, commercialiseren en promoten in binnen  en buitenland van alle mogelijke voedingsproducten, wijnen en alcoholische dranken.

" Marketing en decoratieartikelen in de breedst mogelijke zin, import en export hiervan, het aanmaken van ontwerpen van marketing en decoratieartikelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden,

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelne-men in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondememin-'gen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva de dato 31 maart 2014 van het verslag van de zaakvoerder de dato 2 juni 2014 welk de uitbreiding van het maatschappelijk doel verantwoordt.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het aantal aandelen te vermeerderen van honderd zesentachtig (186) naar achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen.

De achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de aandeelhouders toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de honderd zesentachtig (186) aandelen.

Voortaan zal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd worden door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1118,600ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de heer VAN OSTADE Johan Fritz Lutgart Ghislenus,

geboren te Leuven op 1 februari 1968, wonende te 2530 Boechout, Boshoek 148.

De vergadering verleent kwijting voor zijn geheel mandaat.

De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe zaakvoerders:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONIC" met maatschappelijke zetel te 2390 Malle, Lierselei 181, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0467.172.091,

2) De heer SCHOLIERS Rudi, geboren te Niel op 26 november 1963, wonende te 2240 Zandhoven, Bogaereweg 18.

Beiden verklaren enerzijds te aanvaarden en anderzijds dat geen verbodsbepaling zich verzet tegen hun aanstelling. De aldus toegekende opdracht geldt voor onbepaalde termijn. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de vennoten kennis van de aanstelling van de heer VAN DER PLAETSEN Johan Odile Maria, geboren te Deume op 14 augustus 1968, wonende te 2240 Zandhoven, Nazarethpad 38, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JONIC",

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: Accountantskantoor Masure bvba, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 118 bus 61, ondernemingsnummer : BE 0416.475.735, vertegenwoordigd door de heer Philip Masure, aan wie de macht wordt verleend om In naam en

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te verrichten aan het ondememingsloket en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 3/6/2014, Inhoudende coördinatie van statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd

03-02-2012



Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300896*

Ondernemingsnr :

0843369567

Benaming (voluit): JOV@NO CREATIONS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Boshoek 148

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, notaris te Antwerpen op 2 februari 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer VAN OSTADE Johan Fritz Lutgart Ghislenus, geboren te Leuven op 1 februari 1968, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw VERHELST Katrien, geboren te Mortsel op 27 juli 1971, samen wonende te

2530 Boechout, Boshoek 148.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met de naam  JOV@NO CREATIONS .

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Boshoek 148.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

" webportalen,

" gegevensverwerking, databanken,

" publiciteit,

" ontwerpen en programmeren van computerprogramma's,

" overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, webhosting en aanverwante activiteiten,

" import en export van goederen,

" groothandel in consumentenartikelen,

" kleinhandel in consumentenartikelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van

nominale waarde.

Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer VAN OSTADE Johan, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- door mevrouw VERHELST Katrien, voornoemd, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);.

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volledig volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris. De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de heer VAN OSTADE Johan, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden ieder jaar op 1 juni om 18.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 1 juni 2013.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACK MASURE met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 118 voor wie alhier optreedt mevrouw Annemie Ballinckx, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Pieter Verbertstraat 7, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

voor ontledend uittreksel. (get.) Dick Van Laere, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 28.08.2015 15489-0342-011

Coordonnées
BELGIAN CREATIONS COMPANY

Adresse
LIERSELEI 181 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande