BELGISCH ISLAMITISCH CENTRUM, CENTRE ISLAMIC BELGIQUE, BELGIUM ISLAMIC CENTRE, AFGEKORT : BIC, CIB, BIC

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCH ISLAMITISCH CENTRUM, CENTRE ISLAMIC BELGIQUE, BELGIUM ISLAMIC CENTRE, AFGEKORT : BIC, CIB, BIC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 811.593.654

Publication

21/02/2013
ÿþMOD 2.2

L i Í, In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffle van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 1. 02. 2013

Griffie

1

111

*isosi sa*

vs beha aai Bel! Staa

111

I

11

Ondernemingsnr : 811.593.654 Benaming

(voluit) : Belgisch Islamitisch Centrum, Centre Islamic , Belgium

Islamic Centre

(verkort) : BIC, CIB, BIC

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Stenenbrug 11, 2140 Borgerhout, Belgje

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Unanieme beslissingen van de Algemene Vergadering van vrijdag 8 februari 2013:

Op de Algemene Vergadering met een opkomst van minstens 213 van de effectieve leden en bij unanieme beslissing werd beslist om de oprichtingsstatuten te wijzigen en volgende statuten invoege te laten treden:

TITEL 1 Naam en zetel

Artikel 1

Par. 1 :De vzw heeft ais naam "Belgisch Islamitisch Centrum vzw"; "Centre lslamic Belge", "Belgian Islamic Centre", afgekort BIC vzw.

Artikel 2

Par, 1 :De hoofdzetel van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw is gelegen te Stenenbrug 11, 2140

Borgerhout in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Par. 2 :De maatschappelijke zetel kan worden verplaatst bij beslissing van de Algemene Vergadering naar

iedere andere plaats binnen de Belgische grenzen.

Par. 3 :Het Belgisch Islamitisch Centrum vzw kan ten allen tijde afdelingen oprichten in heel België.

TITEL 2Doelstellingen

Artikel 3

Par. 1 :De vereniging stelt zich tot doel te Antwerpen een wijkgerichte multiculturele werking te organiseren waardoor de situatie van betrokkenen, zowel met betrekking tot het individu als tot de groep, kan verbeterd . worden.

Par. 2 :De vereniging streeft naar een harmonieuze multiculturele samenleving met gelijke kansen voor, iedereen.

Par. 3 :De vereniging is een voorziening: voor de versterking van de maatschappelijke positie van iedereen; voor het betrekken van de verschillende bevolkingsgroepen bij initiatieven ter bestrijding van het racisme en het bevorderen van het multicultureel samenleven.

Par. 4 :De vereniging wil een bijdrage leveren tot een multiculturele samenleving, waarin openheid, respect, ' verdraagzaamheid tussen groepen, individuen belangrijke waarden zijn.

Par, 5 :De vereniging heeft tot doe[ heen bestaande vrijwilligerswerk in de welzijns- en gezondheidssector te organiseren. Hiervoor zal ze diensten voor vrijwilligerswerk ondersteunen en begeleiden alsook nieuwe diensten voor vrijwilligerswerk oprichten waar ze zulks nodig acht. Aanvullend hierbij zal de organisatie voor vrijwilligers projecten nemen, ondersteunen en begeleiden. Om dit doel te bereiken doet ze hoofdzakelijk beroep op vrijwilligers. Als vrijwilligerswerk wordt beschouwd het werk dat in een kader, onverplicht en onbezoldigd wordt verricht voor anderen of de samenleving. Het is complementair aan de beroepsarbeid, de mantelzorg en is In belangrijke mate gebaseerd op spontane menselijke solidariteit.

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Par. 6 :De vereniging werkt in deze geest samen met thuiszorgdiensten, met diensten voor maatschappelijke dienstverlening en met alle organisaties, verenigingen en diensten die zij daartoe wenselijk acht, met respect voor ieders benaderingswijze en deskundigheid. De vereniging wendt alle middelen van informatie, vorming, organisatie en begeleiding aan die het hune kunnen bijdragen tot de realisatie van doelstelling.

Par. 7 :De vereniging mag alle gebouwen, noodzakelijk voor de verwezenlijking van haar oogmerk, in vruchtgebruik of in eigendom bezitten. Teneinde haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, mag ze alle gitten, toelagen, schenkingen onder [evenden of legaten ontvangen, die haar zouden toegekend worden door natuurlijke personen of welk danige organismen, mits goedkeuring van haar Raad van Bestuur en overeenkomstig artikel 16 van de vzw wetgeving.

Par. 8 :Zij beheren het patrimonium van het Belgisch islamitisch Centrum vzw en zijn onderafdelingen.

Par. 9 :Zij beheren de financiële activiteiten van de onderafdelingen die een beperkte vrijheid hebben verworven van 2500 EUR

Par. 10 :De onroerende goederen kunnen nooit verkocht worden als het niet voor uitbreiding doeleinden gebeurt van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw.

Par. 11 :De onroerende goederen mogen enkel aan personen of organisatie verkocht worden die het geen anti-islamitische bestemming geven.

Par. 12 :De vereniging verplicht zich ertoe pas bekeerde Moslims te begeleiden, door middel van cursussen en activiteiten te organiseren.

Par. 13 :De vereniging streeft naar een vrijere en meer rechtvaardige samenleving, het bevorderen van het wederzijds respect en verstandhouding tussen moslims en niet-moslims, het stimuleren van culturele uitwisselingen.

Par. 14 :De vereniging wil een bijdrage leveren om een milieubewustzijn op te wekken, in de eerste plaats naar zijn leden toe en in een verder stadia naar de verschillende gemeenschappen. Dit door middel van het organiseren van projecten, ontmoetingsavonden en daguitstappen waar de huidige milieuproblematiek wordt aangekaart en voor de hand liggende oplossingen worden aangeboden.

TITEL 3Deelnemende leden

Artikel 4

Par. 1 :Het Belgisch Islamitisch Centrum vzw bestaat uit effectieve leden en deelnemende leden.

Par. 2 :iedereen kan deelnemend lid worden van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw mits betalen van lidgeld, dit lidgeld word vastgelegd door de Raad van Bestuur. Het lidgeld word telkens hernieuwd op 1 januari van het nieuwe boekjaar, de Raad van Bestuur brengt de leden hiervan op de hoogte.

Par. 3 :ieder pas bekeerde moslim die zich laat registreren in het Belgisch Islamitisch Centrum vzw krijgt 1 jaar gratis deelnemend lidmaatschap. Nadien gaat dit deelnemend lidmaatschap verder mits betalen van het lidgeld. In uitzonderlijke gevallen kan de Raad van Bestuur beslissen om dit gratis deelnemend lidmaatschap te verlengen. Het verlenen van gratis deelnemend lidmaatschap heeft geen invloed op de termijn om 3 jaar betalend deelnemend lid te zijn voor aleer men aanvraag kan doen voor effectief lidmaatschap.

Par. 4 :De deelnemende leden verbinden zich er toe de statuten en huishoudelijke reglementen van de het Belgisch islamitisch Centrum vzw te eerbiedigen.

Par. 5 :Houden op deelnemend lid te zijn, de deelnemende leden die uit eigen beweging ontslag nemen, de deelnemende leden die gedurende 6 opeenvolgende maanden geen lidgeld hebben betaald. In dat geval gaat het ontslag in op de eerste dag van de 1 e maand waarvoor geen bijdrage meer werd betaald, zonder dat daar enige aanmaning is vereist.

Par. 6 :Worden uitgesloten door de Raad van Bestuur, de deelnemende leden die de statuten en reglementen weigeren na te leven en de deelnemende leden die door hun gedragingen het Belgisch Islamitisch Centrum schade kunnen toebrengen. Aansluiting bij een anti Islamitische organisatie heeft zonder dat daartoe enige aanmaning vereist is, het ontslag als deelnemend lid van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw tot gevolg.

Par. 7 :Het ontslag en de uitsluiting houden het verlies van alle voordelen in die eventueel aan alle leden worden toegekend.

Par. 8 :Deelnemende leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten en hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering (AV).

Par. 9: De leden die op 31 december 20.12 deelnemend lid zijn van De Koepel vzw (ondernemingsnummer 876.608.992) worden vanaf 1 januari 2013 automatisch lid van het Belgisch Islamitisch Centrum. De deelnemende leden die na 1 januari 2013 lid worden van De-Koepel vzw, worden ook automatisch lid van het Belgisch Islamitisch Centrum.

TITEL 4Effectieve leden

Artikel 5

Par. 1 :Het Belgisch islamitisch Centrum vzw bestaat uit minimum 3 effectieve leden.

Par. 2 :De Raad van Bestuur is bevoegd voor het aanstellen van nieuwe effectieve leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

.x

-: per. 3 :De deelnemende leden van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw kunnen na 3 jaar lid te zijn

geweest, 3 jaar inzet in de vereniging en mits goedkeuring van de Raad van Bestuur, schriftelijk een aanvraag

indienen om effectief lid te worden. Zij dienen hun aanvraag schriftelijk te doen aan de Raad van Bestuur. par. 4 :Enkel de effectieve leden hebben stemrecht op de Algemene Vergadering (AV).

par. 5 :Houden op effectief lid te zijn: de effectieve leden die uit eigen beweging ontslag nemen (dit dient schriftelijk en aangetekend te gebeuren naar de Raad van Bestuur); de effectieve leden die gedurende 6 opeenvolgende maanden geen lidgeld hebben betaald, in dat geval gaat het ontslag in op de eerste dag van de le maand waarvoor geen bijdrage meer werd betaald; effectieve leden die zich gedurende 1 jaar niet inzetten in de vereniging tijdens georganiseerde activiteiten zonder geldige redenen te hebben zoals ziekte; verblijf in het buitenland: overmacht (werk). Het ontslag word bevestigd op de eerst volgende Algemene Vergadering.

par. 6 :Worden uitgesloten door de Algemene Vergadering: de effectieve leden die de statuten en reglementen weigeren na te leven en de effectieve leden die door hun gedragingen het Belgisch Islamitisch Centrum vzw schade kunnen toebrengen. Aansluiting bij een anti Islamitische organisatie heeft zonder dat daartoe enige aanmaning vereist is, het ontslag als effectief !id van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw tot gevolg.

Par. 7 :Het ontslag en de uitsluiting houden het verlies van alle voordelen in die eventueel aan alle effectieve leden worden toegekend.

TITEL 5Algemene Vergadering

Artikel 6

par. 1 :De Algemene vergadering moet minstens 1 keer per jaar worden samen geroepen.

par. 2 :De Algemene Vergadering word bijeen geroepen door de Raad van Bestuur. De effectieve leden worden minstens 8 dagen voor aanvang aangetekend per brief op de hoogte gebracht. De effectieve leden zijn zelf Verantwoordelijk om bij eventuele adres wijziging dit schriftelijk en aangetekend aan de Raad van Bestuur mede te delen. De Raad van Bestuur is niet verantwoordelijk indien het effectief lid dit niet gedaan heeft en de aangetekende zending naar het oude adres is gestuurd.

Par. 3 :Enkel de effectieve leden maken deel uit van de Algemene Vergadering.

par. 4 :Enkel de effectieve leden hebben stemrecht in de Algemene vergadering. Elk effectief lid dat afwezig is op een Algemene Vergadering door overmacht (ziekte, verblijf in het buitenland, werk) mag een volmacht geven aan een ander effectief lid. Elk effectief lid mag slechts 1 volmacht hebben van een afwezig effectief lid. Dit dient voor de aanvang van de vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur schriftelijk kenbaar te worden gemaakt.

Par. 5:De voorzitter van de Raad van Bestuur is tevens voorzitter van de Algemene Vergadering. Bij afwezigheid is het oudste bestuurslid van de Raad van Bestuur voorzitter.

Par. 6 :Deelnemende leden kunnen geen enkele inspraak hebben of maken op een Algemene Vergadering. Zij kunnen enkel worden uitgenodigd om aanwezig te zijn.

par. 7 :De Algemene Vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw.

Par. 8 :De Algemene Vergadering is bevoegd voor het verlenen van kwijting aan de Raad van Bestuur.

par. 9 :De Algemene Vergadering is bevoegd voor het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen. par. 10 ;De Algemene Vergadering is bevoegd voor het ontbinden van de vereniging.

par. 11 :De Algemene vergadering is bevoegd voor het ontnemen van effectieve leden hun lidmaatschap.

Par. 12 :De Algemene Vergadering kan enkel rechtsgeldig stemmen als meer dan de helft van de effectieve ledere aanwezig zijn. En als er hierbinnen een gewone meerderheid word gevormd, bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend

par. 13 :De Algemene Vergadering verkiest de voorzitter en de Raad van Bestuur voor een periode van 4 jaar. De akte van benoemingen van bestuurders moet worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

par. 14 :De Algemene Vergadering verplicht zich er toe jaarlijks de lijst van effectieve leden up to date te houden en eventuele ontslagen en nieuwkomers op deze lijst te zetten. Ingaande na de Algemene Vergadering van tiet boekjaar 2012.

par. 15 :Van elke Algemene Vergadering word een verslag opgemaakt dat ingekeken kan worden door de effectieve leden en belanghebbende derden (fiscus, schuldeisers, etc.) op de zetel van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw mits vooraf een schriftelijke aanvraag in te dienen.

par. 16 :Voor het wijzigen van de statuten is een 2/3 aanwezigheid van de effectieve leden vereist en is hierbij een 213 meerderheid nodig om ze te laten aanvaarden.

par. 17 :De Algemene Vergadering is bevoegd voor de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van een bezoldiging ingeval bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk en alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

4

c{

-" TITEL 6De Raad van Bestuur

Artikel 7

Par. 1 .Piet Belgisch islamitisch Centrum vzw word bestuurd door de Raad van Bestuur, deze kan uit minimum 3 leden bestaan. Namelijk een voorzitter, secretaris en penningmeester.

Par. 2 :De bestuurders en voorzitter van de Raad van Bestuur worden benoemd en zijn afzetbaar door de Algemene Vergadering.

Par. 3 :De bestuurders en voorzitter van de Raad van Bestuur worden benoemd voor een periode van 4 jaar.

Par. 5 :Aile bestuurders en voorzitter van de Raad van Bestuur moeten effectief lid zijn in het Belgisch Islamitisch Centrum vzw.

Par, 6 :De Raad van Bestuur moet uit een 4/5 meerderheid bestaan van Nederlandstalige bestuursleden. Par. 7:De bestuurders en voorzitter van de Raad van Bestuur voeren hun mandaat kosteloos uit.

Par. 8 :De Raad van Bestuur leidt de vereniging het Belgisch Islamitisch Centrum vzw en vertegenwoordigt deze in en buiten het recht.

Par. 9 :De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van degene die uitsluitend voor de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

Par. 10 :De Raad van Bestuur is bevoegd voor het aanstellen van nieuwe effectieve leden.

Par. 11 :De Raad van Bestuur kan personen weigeren om deelnemend lid te worden die de harmonie in de vereniging schade kunnen toebrengen.

Par. 12 :De Raad van Bestuur treed op als eiser en verweerder in alle rechtsgedingen en beslist in het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Par. 13 :De Raad van Bestuur kan pas rechtsgeldig beslissen als er een gewone meerderheid van bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van degene die hem vervangt doorslaggevend. De Raad van Bestuur is een college.

Par. 14 :De Raad van Bestuur word bijeen geroepen door de voorzitter of door 2 bestuurders. De vergadering van de Raad van Bestuur word voorgezeten door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door het oudste bestuurslid.

Par, 15 :Van elke bestuursvergadering word een verslag opgemaakt, dat door de effectieve leden kan worden geraadpleegd op de zetel van de vereniging.

par. 16 :De Raad van Bestuur is bevoegd voor het opstellen, wijzigen en ophangen van het huishoudelijk reglement in het Belgisch Islamitisch Centrum vzw.

Par. 17 :De Raad van Bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen uit individuen die minstens deelnemend lid zijn van het Belgisch Islamitisch Centrum vzw.

Par. 18 :Voor de bestuurders van de Raad van Bestuur gelden dezelfde regels als die van de effectieve leden.

Par. 19 :De vzw wordt rechtsgeldig verbonden door de handtekening van de voorzitter van de Raad van Bestuur alleen handelend of door 2 bestuurders van de Raad van Bestuur.

Par. 20 :Vanaf de Raad van Bestuur uit minstens 4 bestuursleden + 1 voorzitter bestaat, dient onder hun een plaatsvervangend voorzitter te worden aangeduid. Dit dient te gebeuren bij een opkomst van 4/5 van de bestuursleden en bij gewone meerderheid, bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Deze plaatsvervangend voorzitter neemt de taken van de voorzitter op zich in geval van overmacht (ziekte, verblijf in het buitenland, werk) van de voorzitter. Bij ontslag (al dan niet vrijwillig) van de voorzitter, doet de plaatsvervangend voorzitter de termijn uit die nog rest van de 4 jaar (TITEL 6, Artikel 7, Par. 14 ) als voorzitter.

Par. 21 :Indien een bestuurslid ontslag wenst te nemen uit de Raad van Bestuur dient dit schriftelijk en aangetekend te gebeuren.

Par. 22 :Indien de voorzitter ontslag wenst te nemen uit de Raad van Bestuur dient dit schriftelijk en aangetekend te gebeuren.

Par. 23 :Bij grote nalatigheid en bij het schade toebrengen aan de vzw kan de Raad van Bestuur bij een 4/5 opkomst en een 415 meerderheid beslissen om de voorzitter uit zijn functie te ontzetten. Deze beslissing dient schriftelijk en aangetekend binnen de 3 werkdagen verstuurd te worden naar de persoon in kwestie. Indien de Raad van Bestuur uit minder dan 4 bestuursleden bestaat, dient er onder de overgebleven bestuursleden een nieuwe voorzitter aangesteld te worden. Als er zich een staking van stemming voordoet dient de Algemene Vergadering samengeroepen te worden om een nieuwe voorzitter aan te duiden.

Par. 24 :De Raad van Bestuur is bevoegd voor het aanstellen van effectieve leden. De Raad van Bestuur heeft het recht de periode van 3 jaar deelnemend lidmaatschap te negeren om iemand als effectief lid te benoemen indien deze een meerwaarde betekent voor het Belgisch Islamitisch Centrum vzw, hiervoor is een 2/3 opkomst en een 2/3 meerderheid vereist.

Par. 25 : De Raad van Bestuur is bevoegd om het lidgeld voor onbepaalde tijd op te schorten.

i

Luik B - Vervolg

TITEL 7Begrotingen, rekeningen

Artikel 8.

-Voor-14

béhóude:01 aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Par. 1 :Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

' Par., 2 :De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering en het Belgisch Islamitisch Centrum vzw.

TITEL 8Ontbinding, vereffening

Artikel 9.

Par, 1 :Bij ontbinding van de vereniging wijst de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aan, bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het netto actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden.

Par..2 :Het maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft na vereffening, wordt besteed aan een instelling met " een gelijkaardig doel en voorwerp als die van de bestaande vereniging, die door de algemene vergadering zal worden aangeduid.

Artikel 10.

Par, 1 :Voor alles wat in de statuten niet uitdrukkelijk is geregeld blijft de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen toepasselijk, dit geld doorheen de statuten, En kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

TITEL 9 Dagelijks Bestuur

Artikel 11

Par. 1 :De leden van het Dagelijks Bestuur kunnen enkel aangesteld worden door de Raad van Bestuur.

Par. 2 :Hun benoemingen gebeuren door de Raad van Bestuur met gewone meerderheid,

Par. 3 :Onder de leden van het Dagelijks Bestuur word een afgevaardigd bestuurder verkozen door de Raad

van Beheer.

Par. 4 :Het Dagelijks Bestuur vergadert minstens 1 keer per maand.

Par. 5 :De leden van het dagelijks bestuur moeten minstens deelnemende lid zijn van het Belgisch

Islamitisch Centrum vzw.

TITEL 10Bijdrage lidmaatschap

Artikel 12

Par. 1:Deelnemende leden en effectieve leden betalen een jaarlijkse bijdrage (lidmaatschap), waarvan de hoogte van het bedrag word vastgesteld door de Raad van Bestuur, met een maximum van 200 (tweehonderd) ' Euro. Dit bedrag mag gedeeld door 12 maandelijks betaald worden, zonder dat er extra kosten worden aangerekend. Het lidgeld word telkens hernieuwd op 1 januari van het nieuwe boekjaar, de Raad van Bestuur

" brengt de leden hiervan op de hoogte.

Ondergetekende, Buytaert Bart, handelend als Voorzitter en bevoegd volgens statuut Titel 6 Artikel 7, paragraaf 19 verklaart dat deze opgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Gedaan te Antwerpen op 08/02/2013, Handtekening zie oorzijde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2012
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

III I 1Ii 111 I II II IIUI III

*12090679*

b

E st

RCCI~`~D~:~.11~

KOOPHANDEL

.~..._

4,4 -05- 2012

ANi°VkePBN

Ondernemingsnr : 811.593.654

Benaming

(voluit) : Belgisch Islamitisch Centrum, Centre Islamic Belgique,

Belgium Islamic Centre

(verkort} :

Rechtsvorm : vzw

Zetel: Stenenbrug 11; 2140 Antwerpen, België

Onderwerp akte : Beslissingen genomen en goedgekeurd op de AV van 1 mei 2012

Unanieme beslissing van de Algemene Vergadering van dinsdag 1 mei 2012:

Ontslagnemend:

Bogaerts Eric, Willem Elsschotstraat 1/M11, 2050 Antwerpen; Antwerpen 25/04/1965 Zoubeir Fatiha, Zamenhofstraat 7/3, 2020 Antwerpen; Kenitra 27/07/1970

Nieuwe benoemingen:

Luyten Andy, Scheldestraat 80, 2000 Antwerpen; Wilrijk 18/08/1978

Üstboga Nur Muhammed, Jef-Lambeauxstraat 13, 2020 Anwernen; Edeaem 25/09/1989

Maqrane Abdeslam, Oosterveldlaan 255, 2610 Wilrijk; Tetouan (Marokko) 11/06/1981 Herbenoemingen:

Buytaert Bart, Karel van Hoeylandtlaan 17, 9140 Temse, Temse 17/10/1972

Hendrickx Kim, Bert van hoorickstraat 8, 9300 Aalst; 08/04/1961

Overzicht huidige Raad van Bestuur en hun functies:

Buytaert Bart, Nationaal Voorzitter

Maqrane Abdeslam, Nationaal Penningmeester

Hendrickx Kim, Nationaal Administrator

Ustboga Nur Muhammed, Turkse Vertalingen

Luyten Andy, Academie

Overzicht huidig Dagelijks Bestuur en hun functies:

Limet Alfons, Patrimonium

Ondergetekende Buytaert Bart, handelend als voorzitter en bevoegd voor ondertekenen volgens statuut TITEL V, Artikel 45, verklaart dat deze opgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Gedaan te borgerhout op 1/05/2012,

Handtekening: zie omzijde,

Coordonnées
BELGISCH ISLAMITISCH CENTRUM, CENTRE ISLAMIC…

Adresse
STENEBRUG 11 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande