BELGISCHE CICHLIDEN LIEFHEBBERSVERENIGING, AFGEKORT : A.B.C.V.

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCHE CICHLIDEN LIEFHEBBERSVERENIGING, AFGEKORT : A.B.C.V.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 424.370.644

Publication

17/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

---- na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

1111

" 11036994"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK

KOOPHANDEL

- 0 7 [03. 1a11.

Griffie

~RrE~~

ANTW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 4243.706.44

Benaming

(voluit) : Belgische Cichliden Liefhebbersvereniging

(verkort) : A.B.C.V

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Melgesdreef 172 Antwerpen Merksem

Onderwerp akte : Ontbinding van de Belgische Cichliden Liefhebbersvereniging

Verslag vergadering A.B.C.V. vzw van donderdag 24 september 2009.

Plaats : lokaal Ons Huis, Villerslei. 128, 2900, Schoten om 20u30

Aanwezigen : Patrick Duez, François D'Heu, Jozef Muys, Luc Genie, Rudi Valcke, Jacques Martens, Johny Vanpaesschen, Georges Van Liefferinge, Herwig Lepla, Walter Deproost.

Onderwerp : crisisvergadering van de ABCV i.v.m. onrustbarend ledenaantal en weinig interesse van de resterende leden.

Verslag :

Het ledenaantal van de Belgische Cichlidenliefhebbers Vereniging is jaar na jaar in een dalende spiraal geraakt. Wanneer we in de jaren 1995-1999 nog een ledenaantal van rond de 300 leden telden, is dit in de voorbije jaren naar een dieptepunt van minder dan 100 leden gedaald. Voor 2009 hebben zich slechts 67 leden gemeld.

Onze Nederlandse collega's van de NVC maken zich dan ook terecht zorgen over de verminderde oplage die in België wordt afgenomen.

Sinds enkele jaren zijn we in België, omwille van een gebrek aan interesse bij de leden, dan ook gestopt met de maandelijkse bijeenkomsten en lezingen.

Eén belangrijke vraag stelt zich op dit moment. Blijven we verder achteruit gaan met de activiteiten en de leden die zich nog interesseren in de vereniging? Of is er een algemene tendens bij de leden om de vereniging te ontbinden.

Vermits er te weinig leden aanwezig zijn op deze bijeenkomst wordt een noodzakelijke statutaire bijeenkomst samengeroepen op donderdag 22 oktober 2009 om 20u30 in zaal "Ons Huis", Villerslei 128, 2900 Schoten.

De leden krijgen hiervan een schriftelijke uitnodiging als bijlage van Cichlidae oktober 2009.

Verslag opgemaakt door Walter Deproost, medestichter van de Belgische Cichlidenlieihebbers Vereniging, en goedgekeurd door valcke rudi Penningmeester.

Verslag vergadering A.B.C.V. vzw van donderdag 22 oktober 2009.

Plaats : lokaal Ons Huis, Villerslei 128, 2900 Schoten om 20u30

Aanwezigen : François D'Heu, Rudi Vaicke, Johny Vanpaesschen, Georges Van Liefferinge, Walter Deproost.

Onderwerp : mogelijke stopzetting van de activiteiten en het verdere bestaan van de vereniging.

Verslag : Nadat alle resterende leden (67 in totaal) van de vereniging als bijlage van de vorige uitgave van Cichlidae een uitnodiging hadden ontvangen voor de vergadering van deze avond werd er slechts één agendapunt op de dagorde geplaatst, met name de ontbinding van de Belgische cichliden Liefhebbersvereniging. De aanwezige leden van vanavond beslisten, ook omwille van de weinige belangstelling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voor-behbuden

aan het

Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

van Je overgebleven leden, alle verdere activiteiten stop te zetten en per 31 december 2009 de vereniging te ontbinden. Dus de vzw wordt gesloten.

Rest nog de vraag wat er met de resterende middelen van de vereniging moet gebeuren.

De materialen, als er zijn aquaria e.a. aquariummaterialen worden gratis ter beschikking gesteld van de overgebleven leden en zullen in de loop van de maand februari 2010 door de leden kunnen opgehaald worden in het magazijn op de terreinen van het fort van Borsbeek. Wanneer er nog materialen zouden overblijven mogen ook leden van andere aquariumverenigingen zich hiervoor melden. De overblijvende materialen zullen via het containerpark warden verwijderd.

Wat betreft de financiële middelen waarover de vereniging nog beschikt, zijnde ongeveer 1700 euro wordt door de aanwezigen voorgesteld deze te schenken aan een erkende vzw voor hulpverlening aan ontwikkelingslanden, zijnde vzw Hulpfonds Chilumba met ondememingsnummer 0888.012.828, p.a. IGevitlaan 23, 2520 Ranst.

Verslag opgemaakt door Walter Deproost, medestichter van de Belgische Cichlidenliefhebbers Vereniging en goedgekeurd door valcke rudi Penningmeester.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoead de vereniaina. stichtina of organisme ten aanzien van derden te verteaenwoordiaen

Verso : Naam en handtekenino

Coordonnées
BELGISCHE CICHLIDEN LIEFHEBBERSVERENIGING, A…

Adresse
MELGESDREEF 172 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande