BELKO ROOF

Société en commandite simple


Dénomination : BELKO ROOF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 560.850.931

Publication

10/09/2014
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte



19,1,1111111 11111

V( behc aar

Staa

II



pleergetegoi ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 1 SEP. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

gffliittler

- _

ondernemingsnr : c560 ,5(c) .83A

Benaming

(vole): Belko Roof

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Oosthamsesteenweg 79 - 2491 Olmen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Oprichtingsdatum: 01 september 2014

Artikel 1. Naam

De benaming van de gewone commanditaire vennootschap let: "Belko Roof'

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2491 Olmen, Oostharnsesteenweg 79. De zetel mag slechts

overgebracht worden naar een andere plaats dan met toestemming van de meerderheid van de beherende

vennoten.

Artikel 3, Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

-Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden ais zijnde: D isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen van

isolatiemateriaal, de isolatie van verwarming, leidingen alsook van koelkamers en pakhuizen Fi Dakwericzaamheden: het bouwen van daken, het plaatsen van dakbedekking en het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen DGevelbekleding: het bekleden van zowel binnen- als buitengevels DRenovatiewerken in de meest uitgebreide zin DWaterdichtingswerken: het behandelen met vochtwerende en waterafstotende producten Dlndustriële reiniging en algemene reiniging van gebouwen en landschapsverzorging EDe handelsbemiddeling en groothandel in materiaal en uitrusting voor industrieel gebruik en de bouwnijverheid;

reinigingsproducten voor industrieel gebruik E De bemiddeling op alle mogelijke wijzen tussen het

aanbod van materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van onderaannemer, tussenpersoon, makelaar in goederen en vertegenwoordiger D Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm van roerende goederen, materiaal, installaties en uitrusting

-Het verlenen van dienstprestaties in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, en dit in overeenstemming met de activiteit van voornoemde gespecialiseerde bouwwerkzaamheden. Daaronder wordt begrepen: D Bedrijfsadvies en bijstand, het voeren van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief, finanoleel, sociaal en bedrijfseconomisch vlak; DHet organiseren van bedrijfsmatige diensten, inclusief de expertise, de studie, de opleiding, de coaching, de coördinatie, de automatisering en de evaluatie; COntwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, software, know-how en aanverwante duurzame immateriële activa; EPublic relations en communicatie; Markt- en opinieonderzoek; Reclamevoering; DBeheer en bevorderen van projecten door inbreng, participatie en investering en de onderhandeling ervan;

-Flet beheren, het in stand houden, het verhandelen en ter beschikking stellen van onroerende goederen, alsook net stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, zoals ten exemplatieve titel het aankopen, bouwen, oprichten, verkavelen, uitrusten, verbouwen, huren, verhuren, vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, belegging en financiële tussenkomst.

De vennootschap mag tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten, hypotheken en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. vanLtjr k B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

f.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

hhhciudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel zh Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf 01 september 2014. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamheid, faling, toestand van kennelijk onvermogen of, voor wat betreft rechtspersonen, ontbinding van één der vennoten. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 5.Kapitaal  aandelen

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is samengesteld uit de kapitaalrekening van elk der vennoten. Bij de oprichting wordt op het volgende kapitaal ingetekend: Rdoor de heer Christof BELLENSI wonende te 2491 Olmen, Oostharnsesteenweg 79 : 900,00 euro verdeeld over 9 aandelen; Odoor mevrouw Sandra DE BOCK, wonende te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79 : 100,00 euro verdeeld over 1 aandeel; Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde. De oprichters verbinden zich ertoe om op eerste verzoek hun inbreng te storten op de rekening van de vennootschap "in oprichting".

Artikel 6.Beherende en stille vennoten

De heer Christof BELLENS is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt "beherend vennoot" genoemd. Mevrouw Sandra DE BOCK is stille vennoot. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen deze beloofd heeft in de vennootschap in te brengen, De ' machten van de stille vennoot zijn: Ode controle van de vennootschap; Dhet benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s); Eh& stemrecht in de algemene vergadering.

Artikel 7.0verdracht van aandelen

Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is slechts geldig en tegenstelbaar tegen derden indien de overdracht wordt ingewilligd door minstens de helft van de vennoten, die samen minstens drie vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt door de ondertekening van het register der vennoten. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 8.0ndeelbaarheid van de aandelen

, De aandelen zijn on(ver)deelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. Telkens

meerdere personen eigenaar worden van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkel persoon aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap. Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook. In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoog dringendheid, kan de voorzitter van de bevoegde rechtbank op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen.

Artikel 9.Faillissernent, kennelijk onvermogen, onbekwaamheid of overlijden van een vennoot

De aandelen van een vennoot zijn niet vatbaar voor beslag. Schuldeisers van een vennoot kunnen niet de , ontbinding of vereffening van de vennootschap vorderen. Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap noch , zich op enige wijze mengen in daden van haar bestuur. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissing van de algemene vergadering. De erfgenamen kunnen niet de vereffening vorderen. Indien de erfgenaam evenwel reeds vennoot was voor het overlijden, verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger. De regels van dit artikel zijn van overeenkomstige toepassing in geval van ontbinding van een rechtspersoon-vennoot.

Artikel 10.Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten. Zijn er twee of meer beherende vennoten dan kan ieder van hen afzonderlijk de vennootschap verbinden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden van een statutenwijziging zoals vermeld in artikel 13. De beherende vennoten mogen hun machten delegeren aan volmachtdragers voor verrichtingen die tot het dagelijks bestuur behoren. De beherende vennoten verbinden zich ertoe slechts te handelen in naam en voor rekening van de vennootschap bij het stellen van daden die binnen de doelstelling van de vennootschap vallen als bepaald in artikel 3. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een beherend vennoot De overblijvende beherende vennoten zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een bijkomende beherende vennoot te benoemen. Indien er geen beherende vennoten meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere beherende vennoten te benoemen, dit onverminderd het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en overeenkomstig de specifieke artikelen van de vennootschappenwet de voorzitter van de rechtbank van koophandel te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te stellen voor dringende daden van beheer.

Artikel 11.Bezoldiging

De beherende vennoten zijn bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Artikel 12.Controle

Iedere stille vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

'

Vo,or«

*m'Aden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 13.Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Voor een wijziging van de essentiële bestanddelen van de statuten is steeds een unanieme beslissing van alle vennoten vereist Tot deze essentiële elementen rekent men o.a.: het doel van de vennootschap, de aard en de duur ervan, de beperkte overdraagbaarheid van de aandelen, alsook de clausule krachtens dewelke de statuten onveranderbaar zijn. Voor een wijziging van de niet-essentiële bestanddelen volstaat een gewone meerderheid. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap. De oproeping geschiedt door een beherend vennoot, bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. De beherende vennoten zijn verplicht een vergadering samen te roepen indien de stille vennoten die tenminste één vierde van de aandelen bezitten hierom verzoeken.

Artikel 14.Bevoegdheden van de algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de vennootschap en in het algemeen over alles wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de beherende vennoten valt, daaronder begrepen: Ede goedkeuring van de jaarrekening; Ede bestemming van de beschikbare winst; Ede vaststelling van de bezoldigingen en uitkeringen aan de beherende vennoten, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting.

Artikel 15.Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem, en dus geen stem per hoofd. ln de vergadering worden besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden van een statutenwijziging zoals vermeld in artikel 13. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 16.Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 17.VVinstverdeling  verliezen

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

Artikel 22.Slotbepaling

Voor al wat niet in deze statuten is voorzien gelden de wettelijke bepalingen.

De oprichters treffen nog éénparig volgende beslissinngen

-Het eerste maatschappelijk jaar vangt aan op 01 september en eindigt op 31 december 2015.

-De eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2016 op dag, uur en plaats bepaald in artikel 13 van de statuten.

-In het kader van de mogelijkheden geboden door artikel 60 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, verklaart de vergadering samengesteld als gezegd dat de verbintenissen die werden aangegaan voor de vennootschap in oprichting hierbij bekrachtigd worden.

-De heer Christof BELLENS, voornoemd, wordt door de vergadering voor onbepaalde duur benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden en zal zijn mandaat bezoldigd uitvoeren.

Getekend,

Christof BELLENS

Beherend Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarrs, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BELKO ROOF

Adresse
OOSTHAMSESTEENWEG 79 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande