BELL'AMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELL'AMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.888.138

Publication

23/09/2014
ÿþMod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEtRGELE

12 SEP. 2014

RECHTBANK Van KOC;iiefiret taft,

ANTWERPErbefflemeee e-t-61J

111111111111.1 j111111111111

Vo

beho aan Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onciernemingsnr : 61)" , %V% r)b

Benaming (voluit) Bell'Ami

(verkort) ;

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel (volledig adres): KLEINE VELDENSTRAAT 11 - 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Onderwerp(en) akte OPRICHTING

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bell'Are verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 9 september 2014, ter registratie neergelegd. Opgericht door:

Mevrouw VERSCHOOTEN Isabelle, NN 85.06.27-244.94, geboren te Lier op 27 juni 1985, ongehuwd, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Kleine Veldenstraat 11.

- onder de benaming Bell'Ami, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Kleine Veldenstraat 11 en met een onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. twintig duizend euro bedraagt en volledig geplaatst werd;

. ten belope van twintig duizend euro in geld gestort werd;

. verdeeld is ln honderd (100) aandelen op naam zonder vermelde waarde waarop is ingeschreven door:

Mevrouw VERSCHOOTEN Isabelle, voormeld, die stortte ten belope van twintig duizend Euro

(20.000,00,¬ ), waarvoor haar, honderd (100) volgestorte aandelen worden toegekend;

Voormelde aandelen werden allen volledig volstort zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een

bedrag van twintig duizend Euro (20.000,00,-¬ ).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE66736010250843 op naam van de

vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 4 september 2014 en zal bewaard,

blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één januari tot eenendertig december van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2015);

- met jaarvergadering op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur, of, als dit geen werkdag : is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in dei uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in juni 2016);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel; vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.: Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie.. werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de' toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van: Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de. aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke; benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te. : ondertekenen.

' - die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder,

; afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

-mevrouw VERSCHOOTEN Isabelle, voormeld;

-Mevrouw CELEN Sonja Suzanne, NN 60.02.28-286.51, geboren te Beerzel op 28 februari 1960, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Zandvoortstraat 39.

- de vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel:

Detailhandel in baby-, kincler-, dames- en herenbovenkleding in gespecialiseerde winkels, op openbare

markten en via websites, postorders, ea;

Op de laatste blz. van Loik B vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

4 Voor-

behouden a%n hst Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding in gespecialiseerde winkels, op openbare markten en via websites, postorders, ea;

Detailhandel in huishoudtextiel en beddengoed in gespecialiseerde winkels, op openbare markten en via websites, postorders, ea;

Groothandel in baby-, kinder-, dames- en herenbovenkleding;

Groothandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding;

Detailhandel in huishoudtextiel en beddengoed;

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag aile industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke-w ji ze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in vastgoed, hetzij in voile eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, recht van opstal of eender welk andere vorm van zakelijk recht mbt vastgoed vestigen.

De vennootschap kan ook de functies van bestuurder, vereffenaar enzovoort uitoefenen.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België ais in het buitenland verrichten.

winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vomit het resultaat van het boekjaar.Van het positief , resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf ; procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist ; wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.1-let overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is " gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is ; van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantel aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: de heer Luc De Cook, Erkend Boekhouder-Fiscalist BIBF, kantoorhoudnede te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 97A, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen ; dat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor Analytisch Uittreksel,

Samen hiermede neergelegd expeditie akte oprichting

5rika Isenborghs, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELL'AMI

Adresse
KLEINE VELDENSTRAAT 11 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande