BELLAVIDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLAVIDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.768.416

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 28.08.2014 14562-0334-008
26/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301856*

Neergelegd

22-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524768416

Benaming (voluit): BellaVida

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Dremelheidebaan 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Katrien Maes, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 22 maart 2013, eerstdaags te registreren, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1) de heer GORIS Eric, geboren te Schoten op 3 april 1961, echtgenoot van mevrouw Van Liedekerke Mariella, hierna genoemd, wonende te 2960 Brecht, Dremelheidebaan 24 en 2) mevrouw VAN LIEDEKERKE Mariella Andrea Leona, geboren te Gent op 11 september 1967, echtgenoot van de heer Goris Eric, voornoemd, wonende te 2960 Brecht, Dremelheidebaan 24, beiden vertegenwoordigd door mevrouw DE WACHTER Wendi, boekhouder, wonende te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 1, blijkens onderhandse volmacht de dato 19 maart 2013, welke aan deze akte zal gehecht blijven.

De statuten luiden als volgt:

Naam: BellaVida

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dremelheidebaan 24 te 2960 Brecht

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De aan- en verkoop van softwareoplossingen.

Alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

De productie van chocolade en confiserie artikelen;

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid : a/ het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; c/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d/ het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur; e/ liet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van machten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f/ het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle

activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn op welke wijze ook en die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek

stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volstort ten belope van 6.200 ¬ .

Een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ) werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC kantoor te Brecht, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE03 7310 3081 8184 afgeleverd op 20 maart 2013. Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Door de heer Goris Eric werd een bedrag van 3.100¬ volstort; door mevrouw Van Liedekerke Mariella werd een bedrag van 3.100¬ volstort.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd of kan bezoldigd zijn, hetgeen niet noodzakelijk dient beslist te worden door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent (art.14). De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Luik B - Vervolg

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die geen vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie

van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

B) De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer Goris Eric, geboren te Schoten op 3 april 1961, echtgenoot van mevrouw Van Liedekerke Mariella, voornoemd, wonende te 2960 Brecht, Dremelheidebaan 24.

Hij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De opdracht van zaakvoerder is niet onbezoldigd. Hij heeft zijn opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

C) Aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO ADVIESKANTOOR en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIAL, beiden met zetel te Duffel, Oude Liersebaan, 171, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en met macht om elk afzonderlijk te handelen, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de BTW Administratie en Federale Overheidsdienst Financiën, dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

D) De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één maart laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Katrien MAES, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

- onderhandse volmacht vanwege de oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0232-009

Coordonnées
BELLAVIDA

Adresse
DREMELHEIDEBAAN 24 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande