BELPAIRE DENTAL CLINIC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELPAIRE DENTAL CLINIC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.251.517

Publication

26/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 JUNI 20%

afdeling Antwerpen

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

*1a1238 2<

g

Ondernemingsar : 0430.251.517

Benaming (voluit) : BELPAIRE DENTAL CLINIC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 361 te 2650 Edegem

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WEB  BEVESTIGING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND UIT OVERGEDRAGEN WINST  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD VAN HET NETTO-DIVIDEND  STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op twintig maart tweeduizend veertien, Geregistreerd drie rol geen verwijzing te Sint-Niklaas de 28103/2014 boek 598 boek 31 vak 10 Ontvangen: vijftig euro (E 50,00) De Ontvanger getekend ai. V. Vertongen adviseur, blijkt hetgeen volgt:

1. De vergadering bevestigt dat door de Bijzondere Algemene Vergadering van_vennoten, welke voorafgaandelijk:; dezer, met name op 10 maart 2014, gehouden werd, beslist werd om uit de overgedragen winst van de. vennootschap, zoals deze blijkt uit de meest recente jaarrekening welke voor 31 maart 2013 door de algemene,: ,; vergadering werd goedgekeurd, met name de jaarrekening met betrekking tot het boelgaar afgesloten per 30 juni:; 2012, en welke per voormelde datum achthonderd negenenveertigduizend zeshonderd negenenzestig euro (E. 849.669,00) bedroeg, een dividend uit te keren aan de huidige vennoot van de vennootschap ten belope van een:; bruto-bedrag van achthonderd veertigduizend euro (E 840.000,00), hetzij, na inhouding van een (verlaagde);; roerende voorheffing a rato van tien procent (10 %), een netto-bedrag van zevenhonderd zesenvijftigduizend euro; àÉ (E 756.000,00), en dit in verhouding tot de respectievelijke participaties van de huidige vennoten in de. :, vennootschap.

Gelet op het feit dat het netto-bedrag van het uitgekeerde dividend opnieuw in de vennootschap wordt ingebracht,:: zoals voorgesteld onder het tweede agendapunt en zoals beslist onder het tweede besluit van deze Buitengewone! Algemene Vergadering, is voormelde dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek; Inkomstenbelasting onderworpen aan een verlaagde roerende voorheffing van tien procent (10 %).

;i 2, De vergadering beslist vervolgens om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van het bedrag;; van het onder voorgaand besluit vermelde netto-dividend, met name een bedrag van zevenhonderd; zesenvijftigduizend euro (E 756.000,00), teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizendti zeshonderd euro (E 18.600,00) op zevenhonderd vierenzeventig-duizend zeshonderd euro (E 774.600,00), met;; name door inbreng in geld van voormeld netto-dividend door de huidige vennoot van de vennootschap, en dit verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalverhoging vindt plaats zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele;. vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen van de vennootschap.

;3 3.Onderschrijving  Volstorting

De vennoot van de vennootschap verklaart vervolgens kennis te hebben van de statuten en van de financiële, toestand van de vennootschap en de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van de geheelheid, hetzij ten;, belope van zevenhonderd zesenvijftigduizend euro (E 756.000,00), en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele vermeerdering van de fractiewaarde van de bestaande tweehonderd vijftig (250) aandelen`; van de vennootschap.

Voormelde vennoot-intekenaar verklaart en door de vergadering erkent dat de aldus onderschreven kapitaalverhoging integraal volstort werd door een storting in speciën, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde.: beschikt over een bedrag van zevenhonderd zesenvijftigduizend euro (E 756.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

4, De vergadering stelt vast en ondergetekende notaris stelt bij authentieke akte vast dat onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in geld ten belope van zevenhonderd zesenvijftigduizend euro (E 756,000,00), onderschreven en volledig volstort werd, en dat het kapitaal effectief gebracht is op zevenhonderd vierenzeventigduizend zeshonderd euro (E 774.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening,

5. * De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met hogervermelde beslissing tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, door de huidige tekst te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: Kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd vierenzeventigduizend zeshonderd euro (E 774.600,00). Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste (1/250510) van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigen,"

* Tevens beslist de vergadering om artikel 21 van de statuten te vervangen door onderstaande tekst en artikel 22 der statuten te schrappen:

"Artikel 21

Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Indien evenwel op het ogenblik van de ontbinding de vennootschap geen schulden meer heeft, kan de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte gebeuren op voorwaarde evenwel dat de beslissing hieromtrent genomen wordt door alle vennoten met eenparigheid van stemmen.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder(s), handelend in zijn hoedanigheid van vereffeningscoinité.

Bevoegdheden

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het artikel 186 Wetboek van Vennootschappen,

Procedure van vereffening

Tijdens de vereffening moet de Rechtbank van Koophandel op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening. Conform artikel I89bis moeten de vereffenaars in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, Iasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen,

Indien bewijze van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng."

6, De vergadering kent alle machten toe aan de zaakvoerders met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent tevens aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7. De vergadering machtigt bovendien elke zaakvoerder met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten die in het kader van de genomen beslissingen bij enige (fiscale, BTW-, sociale of andere) administratie, met inbegrip van de Kruispuntbank der Ondernemingen nuttig dan wel noodzakelijk zouden zijn, te vervullen,

Voornoemde Iasthebber zaI te dien einde, in naam en voor rekening van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen en, in het algemeen, alle feitelijke en rechtshandelingen mogen stellen om dit mandaat te kunnen uitoefenen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Voorbehouden ^aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 20 maart

2014.

2, Gecoördineerde tekst der statuten.

Voorbehouden Baan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : ANT000153
13/01/2015 : ANT000153
07/02/2013 : ANT000153
13/01/2012 : ANT000153
03/01/2011 : ANT000153
30/12/2009 : ANT000153
12/12/2008 : ANT000153
02/01/2008 : ANT000153
19/12/2006 : ANT000153
05/01/2006 : ANT000153
05/01/2005 : ANT000153
03/01/2005 : ANT000153
24/12/2003 : ANT000153
02/01/2003 : ANT000153
16/12/2000 : ANT000153
13/01/2000 : ANT000153
01/01/1997 : ANT153
11/01/2016 : ANT000153
01/01/1996 : ANT153
01/01/1989 : ANT153
30/01/1987 : ANT153

Coordonnées
BELPAIRE DENTAL CLINIC

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 361 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande