BEN DE BOECK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN DE BOECK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.106.170

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 15.07.2014 14308-0115-012
09/10/2014
ÿþMod Word 11.1

~=" t~i{ ii\n`h

.~:.

:~:.~: " =-"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



20 AA R BELNEERG

ELEGD

4 15 .08, 2014

~.~

~-~--~~-~~d . ...,, ~,

li~i ~tii'~N Yr~r ~?~'i-ik~~~ ~~

~~aalviSrintlmr41 r.f-i C1''-:el{.jr+1 gé: .3

~

ELGISCH

MONITE

a i -1

Orgiwrgemingew: 0424.106.170

Beneming

i;r13t,{~3trs . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Z V:i : 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5

onder a te : STATUTENWIJZIGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 4 juli 2014. Geregistreerd

vier bladen en geen verzendingen, op 9 juli 2014, te Mechelen 1` kantoor, register (OBA) 5, boek 318, blad 59,

vak 20. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer.

Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen,

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2820 Bonhei-den, Grote Doelstraat 5 naar 2820 Bonheiden, Domis de Semerpontlaan 2/1.

De eerste alinea van het artikel 2 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt : "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Bonheiden, Domis de Semerpontlaan 2/1."

Tweede agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen.

Artikel 3 van de statuten wordt hiertoe aangepast; de zin beginnende met de woorden `Het uitbaten van..." en eindigend met de woorden "... en tevens verzekeringen.", wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met :

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie, secretariaatswerk;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke -wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

Derde agendapunt :

De thans in dienst zijnde zaakvoerder, met name de heer DE BOECK URBAAN Renaat Maria, geboren te Boom op dertig november negentienhonderd drieënveertig, rijksregisternummer 43.11.30-261.13, wonende te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, bood zijn ontslag aan als zaakvoerder van de vennootschap ingaande op heden.

Dit ontslag wordt aanvaard. Over de ontheffing van verantwoordelijkheid zal beraadslaagd worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

Ç:r: 3:~~°~;e; ~,i aan " .!ti§ ~ ,.`:iiYl['lii'.::3 . ~1i}ri1,r f:f: i3r?s:i.ilil:F: :id 1r:. .,st IrY£r-.::t:,:}i}¢:iatriA:± í i,.. . rYr:; , 4=ku; fi:: pe:.`;Se4ei?ri.t'li'-

:3Yo4:t.:4 t ir rfi^-(7tfs~`.$iti,ï:3i1 il::. ;~$" ?t:?':'n ,m?i CEC.réJ4E3 ;è:'16'0.{" ;3CEèwOC" EMCV7E

ts`e?£?. eek ~:û" 3SCi" :sci!i11Yi}~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEN DE BOECK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd, mevrouw DE BOECK VEERLE Maria Ernest, geboren te Reet op negenentwintig november negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternununer 72.11.29-316.15, echtge-scheiden, wonende te 2800 Mechelen, Lakenmakersstraat 299 F.

De duurtijd van het mandaat is onbepaald.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn.

Inzake de bevoegdheid van de zaakvoerder wordt het volgende bepaald : de zaakvoerder zal beschikken over alle bevoegdheden in de statuten voorzien,

De nieuw aangestelde zaakvoerder is hier tussengekomen en verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

Vierde agendapunt

De buitengewone algemene vergadering beslist de regeling met statutair opvolgende zaakvoerders, af te schaffen; het artikel 13 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal volledig geschrapt worden en vervangen worden door de volgende tekst:

"Artikel 13 :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem (haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd, binnen een redelijke termijn.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder ten allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestmuderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.".

Vijfde agendapunt :

Aan de zaakvoerders worden alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 4

juli 2014, verslag van de zaakvoerder en de tekst van de gecoördineerde statuten.

..... . ........

op de ikl:?.ts:.e b;" ;=.. nuWsesirne.ien Ret:lo Nmefi honaadrileheA in!;1:;:n-iiantermee hE2ij sem rs(Devxte)ru,%?r)

!,..srefec:lerre:i re:ehtnem:,r.,n ;leerefe.m)

en .-.:" :ere.itedee:r:irle

01/10/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B

24 -09- 20 G1SCH STAAT

WEERGELEGD

tome tl

ilTPANe V 414 ertearg

" ....weekmk:-::

(11111M11

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" - " ..... " ^.

ondeireiningmr 0424.106.170

i3e.retk-eg

" BEN DE BOECK

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5

@ogedg.:.; " u.ires)

ow..pre*.ep nktaz MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF "PARTIËLE SPLITSING" DOOR OVERNEMING -WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op negen januari tweeduizend veertien. Geregistreerd twee bladen en geen verzendingen, op 28 januari 2014, te Mechelen le kantoor, boek 993, blad 78, vak 19. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster,

En uit een verbeterende en aanvullende akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op vier juli tweeduizend veertien. Geregistreerd drie bladen en geen verzendingen, op 9 juli 2014, te Mechelen 1C kantoor, boek 318, blad 59, vak 19. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlaselaer.

Blijkt wat volgt:

a) Zijn samengekomen:

* De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEN DE BOECK", met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5; ondernemingsnummer 0424.106,170;

vennootschap opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "Accountantskantoor Ben De Boeck" bij akte verleden voor Notaris Jacques Mon-ens te Bonheiden op drie juni negentienhonderd drieëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad de dato één-entwintig juni daarna onder nummer 1582-6;

de vennootschap werd omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de statuten gewijzigd bij akte verleden voor notaris Peter Verhaegen te Puurs op twintig augustus negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato veertien september daarna onder nummer 900914-669;

de benaming van de vennootschap werd gewijzigd in de huidige en de statuten aangepast bij akte verleden voor notaris Peter Vexhaegen te Puurs op zevenentwintig augustus negentienhonderd éénermegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato twintig september daarna onder nummer 910920-34;

de statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Harry Maeyens te Bornem, vervangende zijn ambtgenoot notaris Johan Van den Nieuwenhuizen te Boniem, wettelijk belet, op dertien oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad de dato achtentwintig &Lober daarna onder nummer 04151619.

* De buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap " cOMDEBO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, ingeschreVen in het reehtsperso-nenregister van Mechelen met ondememingsnummer 0829.699.101;

vennootschap opgericht bij onderhandse akte de dato tweeëntwintig september tweeduizend en tien, bekendge-maalct in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad de dato acht oktober tweeduizend en tien, onder nummer 10147796;

de statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd bij onderhandse akte de dato acht juli tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato negentien juli daarna onder nummer 13112635.

b) Aile vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

c) De voorzitter van de vergadering verklaart:

eja v-kw, ......... : . elg.ner: eputr,:fe*rek'll'ernIZ: ?je:: i.:;ci:irrn-z.,%" :)

n. r" &" :,rebp:m:Do,:e, «eiin ;:ieejC.13 te

: er"

- I " 1. Dat het splitsingsvoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op veertien oktober tweeduizend dertien. Deze splitsingsvoorstellen werden neergelegd onder minuut van ondertekende notaris op veertien oktober tweeduizend dertien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 2. Dat zelfde voorstel werd neergelegd op de Griffe van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op drieëntwintig oktober tweeduizend dertien.

3. Dat de neerlegging van dit splitsingsvoorstel werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf november tweeduizend dertien, onder het nummer 13167432.

4. Dat de zaakvoerders aan de vennoten die de formaliteiten vervuld hebben om deel te nemen aan de vergadering een exemplaar van het splitsingsvoorstel hebben toegezonden.

5. Dat de volgende documenten sedert tenminste één maand op de zetel ter inzage lagen van de vennoten en dat

iedere vennoot hiervan kosteloos een afschrift kon verkrijgen;

het splitsingsvoorstel;

de in de agenda aangekondigde verslagen;

de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren;

de jaarverslagen over zelfde boekjaren;

de tussentijdse cijfers per dertig juni tweeduizend dertien.

6. Dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de vennootschap tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van deze vergadering.

Overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 737 en 752 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris zowel het bestaan als de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

d) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT.

Nadat de vergadering heeft vastgesteld dat alle vennoten aanwezig zijn op deze vergadering, beslist zij toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure conform de artikelen 734 en 749 van het Wetboek van vennootschappen en dus af te zien van het opstellen van de verslagen voorzien in de artikelen 730 en 731 enerzijds en 745 en 746 anderzijds van het Wetboek van vennootschappen,

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist met unanimiteit van alle aandeelhouders:

I) bij toepassing van artikel 734 Wetboek van Vennootschappen dal er afgezien wordt van de opmaak van het splitsingsverslag door de bestuursorganen van de BVBA "Ben De Boeck" en de GCV "Comdebo".

2) bij toepassing van artikel 731 § 1, zesde lid Wetboek Vennootschappen, wordt afgezien van de opmaak van het deskundigenverslag.

DERDE BESLUIT.

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed en betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij bepaalde activabestanddelen van onderhavige vennootschap overgaan op de Gewone Commanditaire Vennootschap "COIVIDEBO", voornoemd, met dien verstande evenwel:

dat er naar aanleiding van deze verrichting geen aandelen worden vernietigd;

dat het overgedragen gedeelte van het eigen vermogen (gelijk aan de netto-boekwaarde van de afgesplitste bestanddelen) verhoudingsgewijze wordt verdeeld over de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen, zoals hierna blijkt.

1. Modaliteiten van de gedeeltelijke splitsing.

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten:

de overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien;

vanaf een juli tweeduizend dertien worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap;

er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de verkrijgende vennootschap noch aan de vennoten van onderhavige vennootschap;

aan de zaakvoerder van onderhavige vennootschap en aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend;

de overdracht omvat alle elementen, waarvan sprake in het splitsingsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen zullen onderhavige vennootschap en de verkrijgende vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Hun aansprakelijkheid geldt uitsluitend voor het netto-actief dat haar wordt toegekend;

de partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na het besluit tot splitsing en na goedkeuring door deze algemene vergadering van het ontwerp van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Omsehrlivingjan de overgegane vermogensbestanddelen.

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, notaris, akte te verlenen van

de omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende

activa:

Voor de vennootscha_p BVBA Ben de Boeck

Toestand per 30/06/2013:

De balans van bvba BEN DE BOECK per 30/6/2013 kan worden samengevat als volgt:

Af te splitsen terreinen en gebouwen 549.976,38

158.251,41

Overige activa

708.227,79

Kapitaal 415.000,00

Wettelijke reserve 8.907,77

Belastingvrije reserve 11.403,96

Beschikbare reserves 289.806,52

Verlies boekjaar - 16.890 46

708.227,79

Overige passiva

708.227,79

De journaalpost ingevolge de partiële splitsing is als volgt (de boekhoudkundige aanrekening op de verschil-

lende bestanddelen van het eigen vermogen wordt hierbij afgestemd op de fiscale aanrekening:

debet

Kapitaal (415,000,00 * 549.976,38/708.227,79) 322.269,47

Wettelijke reserve (8.907,77 * 549.976,38/708.227,79) 6.917,36

Belastingvrije reserves (11.403,96 * 49.976,38/708.227,79) 8.855,78

Beschikbare reserves ((289.806,52- 16.890,46) * 549.976,38/708.227,79) 211.933,77

549.976,38

credit gebouwen 549.976 38

a/ Af te splitsen terreinen en

Op te merken valt dat voornoemde

wordt geacteerd.

Aldus ziet de samenvattende

549.976,38

boeking geschiedt op het ogenblik dat het notariële partiële splitsingsbesluit

balans van bvba BEN DE BOECK er na de partiële splitsing als volgt uit:

Kapitaal 92.730,53

Wettelijke reserve 1.990,41

Belastingvrije reserve 2.548,18

Beschikbare reserves 77.872,75

Verlies boekjaar -16.890,46

158.251,41

Overige passiva

158.251,41

Overige activa 158.251,41

158.251,41

De inbreng van de terreinen en gebouwen in de 'vennootschap "Comdebo" GCV betreft de volle eigendom van

de hierna vermelde onroerende goederen en bijborende uitrusting.

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL.

- Onderhavige vennootschap en de verkrijgende vennootschap zullen de eigendom hebben van alle lichamelijke bestanddelen en zullen, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf heden.

De verkrijgende vennootschap "Coindebo" GCV zal hiervan het genot hebben vanaf een juli tweeduizend dertien.

- De verkrijgende vennootschap zal vanaf hetzelfde ogenblik alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en in het algemeen alle lasten dragen die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

De verkrijgende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de haar overgedragen activa bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing.

-s.

" De verkrijgende vennootschap zal alle betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder vervolgen en zal hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van onderhavige vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

1. alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, persoonlijke waar-

borgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover aile derden,

hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is; "

2. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

3. Bijzondere beschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden.

Tot de overgegane vermogensbestanddelen behoren de hierna beschreven onroerende goederen die, ingevolge

de goedkeuring van het splitsingsvoorstel, in volle eigendom overgaan op de verkrijgende vennootschap

"Comdebo" GCV.

1) Gemeente BONHEIDEN, eerste afdeling:

In een appartementsgebouw, genaamd Residentie De Twee Linden, op een perceel grond gelegen aan de Demis de Semerpontlaan nummer 2-4, gekend ten kadaster sectie C nummer 0528/02/Y; met een oppervlakte volgens titel van drieduizend vierhonderd zevenenveertig vierkante meter:

1) op de ondergrondse verdieping:

- drie bergingen genummerd 18, 24 en 25, gemerkt "B18", "B24" en "B25", ieder omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de ruimte van de berging zelf en de toegangsdeur;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : telkens één duizendste (I/1.000)in de gemene delen van

het appartementsgebouw, waaronder de grond.

- de drie autostaanplaatsen genummerd 17, 18 en 19, gemerkt "P17", "P18" en "P19", ieder omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de ruimte van de autostaanplaats zelf;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid telkens vier duizendsten (4/1.000) in de gemene delen.

2) Op de gelijkvloerse verdieping:

- de twee appartementen gemerkt "COR' en "D01", ieder omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom inkom, woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer, berging, we en terras,

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : telkens twintig duizendsten (20/1.000) in de gemene

delen.

het appartement "D02", omvattende

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : inkom, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, twee bergingen en we;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid twintig duizendsten (20/1.000) in de gemene delen. bestaande uit terreinen met een boekwaarde van drieëntwintigduizend tweehonderd zevenennegentig euro drie cent (EUR 23.297,03) en gebouwen met een boekwaarde van honderd dertigduizend tweehonderd éénenzeven-tig euro zesendertig cent (EUR 130.271,36).

2) Gemeente BONH:EIDEN, eerste afdeling:

Een perceel bouwgrond gelegen aan de Harentstraat, gekend ten kadaster volgens titel en huidig kadaster sectie C nummer 108/G/2 voor een oppervlakte van vierduizend tweeënzestig vierkante meter met een boekwaarde van driehonderd zesennegentigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (EUR 396,407,99). BOEKEIOUDKUNDIGE VERWERKING.

- De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto waarde van de hierboven omschreven vermogensbestanddelen van onderhavige vennootschap die in eigendom overgaan op de gcv "Comdebo"

- Vijfhonderd negenenveertigduizend negenhonderd zesenzeventig euro achtendertig cent (¬ . 549.976,38), Beschrijving van ingebrachte actiefbestanddelen

Volgende actiefbestanddelen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap:

- de hierboven beschreven terreinen en gebouwen, met een totale boekwaarde van vijfhonderd negenenveertigduizend negenhonderd zesenzeventig euro achtendertig cent (EUR 549.976,38). Alle verrichtingen die vanaf 1 juli 2013 tot op de datum van het partieel splitsingsbesluit worden/ werden verricht met betrekking tot voornoemde onroerende goederen in hoofde van de inbrengende vennootschap, worden tevens ingevolge de partiële splitsing ingebracht in de verkrijgende vennootschap.

Er worden geen passiva, met uitzondering van de hierna vermelde eigen vermogensbestanddelen, ingebracht in de verkrijgende vennootschap.

Toewijzing van activa en passiva

In de mate dat interpretatieproblemen zouden ontstaan in verband met de toewijzing van de activa en passiva zal geopteerd worden voor toewijzing aan de inbrengende vennootschap.

Ruilverhouding Opleg

Er worden aan de vennoten van de inbrengende vennootschap andere dan de verkrijgende vennootschap zelf, in totaal acht (8) aandelen uitgereikt van de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg geeft één. aandeel van de inbrengende vennootschap recht op vier aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald..

Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekenen de organen van bestuur van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoten van de inbrengende vennootschap;

- het aantal aandelen dat aan de vennoten van de inbrengende vennootschap (andere dan de verkrijgende vennootschap) toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de vennootschap en door de vennoten of hun gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerders van de inbrengende vennootschap voeren tevens de nodige wijzigingen door in het register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe de partiale splitsing aanleiding geeft.

Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 juli 2013 (0.00 uur) als datum weerhouden. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op 1 januari 2013. Boekhouding

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 juli 2013 (0.00 uur).

Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

Bijzondere bezoldiging

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal in de agenda van de vergadering letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering.

Bijgevolg zullen geen bijzondere verslagen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere voordelen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de partiale splitsing.

Verdeling onder de aandeelhouders

Gelet op het feit dat de verkrijgende vennootschap zelf eigenares is van 248 (van de in totaal 250) aandelen van de inbrengende vennootschap wordt voor het gedeelte dat betrekking heeft op de door haar aangehouden aandelen in de inbrengende vennootschap geen vergoeding in aandelen toegekend (artikel 758 juncto artikel 740 §2, 10 van het Wetboek van Vennootschappen). Bijgevolg worden slechts acht (8) nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap uitgereikt te verdelen onder de vennoten van de inbrengende vennootschap, zodat 4 aandelen worden ingeschreven op naam van de heer DE BOECK URBAAN Renaat Maria, geboren te Boom op dertig november negentienhonderd drieenveertig, rijksregistemummer 43.11.30-261.13, wonende te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, en vier aandelen worden ingeschreven op naam mevrouw VAN GYSEL Vera Carl Lia Maria Cornelia, geboren te Terhagen op twintig november negentienhonderd tweeënveertig, rijksre-gisternummer 42.11.20-272,87, echtgenote van de heer De Boeck Urbaan, voornoemd, wonende te 2820 Bon-heiden, Grote Doelstraat 5.

Diverse bepalingen

1) Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen volgende wijzigingen worden doorgevoerd in de inbrengende vennootschap:

- het kapitaal van de vennootschap zal worden verminderd met een bedrag van driehonderd tweeëntwintigduizend tweehonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent (EUR 322.269,47) zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en dit ingevolge de vermogensovergang naar de verkrijgende vennootschap.

De andere vermogensbestanddelen van het eigen vermogen zullen wijzigen als volgt

- Afname wettelijke reserve met zesduizend negenhonderd zeventien euro zesendertig cent (EUR 6.917,36)

- Afname belastingvrije reserve met achtduizend achthonderd vijfenvijftig euro achtenzeventig cent (EUR 8.855,78)

- Afname beschikbare reserves met tweehonderd en elfduizend negenhonderd drieëndertig euro zevenenzeventig cent (EUR 211.933,77)

- De statuten zullen worden aangepast aan de kapitaalvermindering.

be*zedan aan

¬ w

gieA7h

ebatisMad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) Naar aanleiding van de partiële splitsing zullen de eigen vermogensbestanddelen verbonden aan de verkrijgende vennootschap overgedragen activa worden geboekt in de verkrijgende vennootschap ten belope van de fractie die overeenstemt met de nieuwe aandelen die worden uitgegeven (dus enkel ten belope van de acht (8) nieuwe aandelen die worden toegekend aan de echtgenoten DE BOECK Urbaan - VAN GYSEL Vera), Bijgevolg zal in de verkrijgende vennootschap het kapitaal worden verhoogd met een bedrag van tweeduizend vijfhonderd achtenzeventig euro zestien cent (EUR 2.578,16).

De andere vermogensbestanddelen van het eigen vermogen zullen wijzigen als volgt

- Toename belastingvrije reserves met duizend achthonderd éénentwintig euro vijfenzestig cent (EUR 1.821,65)

Het artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt : "Het geplaatst kapitaal bedraagt negenhonderd vierenzeventigduizend vijfhonderd achtenzeventig euro en zestien cent (E 974.578,16) en is verdeeld in negenhonderd negenenvijftig (959) aandelen zonder vermelding van waarde.".

De partiële splitsing wordt doorgevoerd omwille van volgende bedrijfseconomische redenen:

- Centralisatie van het onroerend goedpatrimonium binnen de verkrijgende vennootschap.

- Het doorvoeren van een scheiding tussen enerzijds de exploitatie binnen de inbrengende vennootschap en anderzijds het beheer van het onroerend goedpatrimonium binnen de verkrijgende vennootschap.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist, als vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing, tot de creatie van acht nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap.

- Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de aandeelhouders van onderhavige vennootschap in verhouding tot het aandelenbezit.

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf één januari tweeduizend dertien; zij zullen door de zorgen van nagemelde lasthebber ingeschreven worden in het aandelenregister, binnen de twee maanden na publicatie van deze akte in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist om de heer de Boeck Urbaan, voornoemd, aan te duiden tot bijzondere lasthebber: - om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bij de verrichtingen van de partiële splitsing;

- om inbreng te doen bij wijze van partiële splitsing in de ovememende vennootschap;

- om de nieuw gecreëerde aandelen in het aandelenregister in te schrijven en deze in hogervermelde verhouding in te schrijven op naam van de aandeelhouders van onderhavige vennootschap;

- om alle verklaringen af te leggen betreffende de beschrijving van de onroerende goederen, de oorsprong van eigendom en de hypothecaire toestand;

- om de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving naar aanleiding van de overschrijving van deze akte;

- om daartoe in het algemeen aile akten en stukken te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en in het algemeen al het nodige te doen.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering beslist in het kader van voormelde partiële splitsing door overneming tot de vermindering van het maatschappelijk kapitaal met driehonderd tweeëntwintigduizend tweehonderd negenenzestig euro zevenenveertig cent om het te brengen van vierhonderd vijftienduizend tot op tweeënnegentigduizend zevenhonderd dertig euro drieënvijftig cent, zonder vernietiging van aandelen.

Tengevolge van deze kapitaalvermindering beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen, en waarvan de tekst zal luiden als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënnegentigduizend zevenhonderd dertig euro drieënvijftig cent -verdeeld in tweehonderd vijftig gelijke aandelen zonder nominale waarde.".

Aldus ziet de samenvattende balans van bvba BEN DE BOECK er na de partiële splitsing als volgt uit: Kapitaal

Wettelijke reserve Belastingvrije reserve Beschikbare reserves Verlies boekjaar

Overige passiva Overige activa

92.730,53

1.990,41

2.548,18

77.872,75

-16.890,46

158.251,41

158.251,41

158.251,41

158.251,41

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 9

januari 2014 en 4 juli 2014, en de teksten van de gecoördineerde statuten.

" " - `.. ..... "

Op de va,n1.141,:.e. ebEett545£4.1 regk N'881'i en. he.k.zelaneei hEn:ij var: da pfflAX0Ineje:)

de (eze.:ht,:pee.e.-,csrz zerszers 1.1cedere te veile,enweordien

Ver%o " :" arejte-4:::,..,-:';ie]:...1

05/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 -10- 2013

c,~ , ~ ~t3rWi`- ,.." , ., F

`

ÿ~~yl.li~f" i1vy1~

tF',,s,

KGC7Pl-i.tii~J~,r~ : M kICI-sl~¬ ._Fj-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

üri~.~t<memirQwi-e : 0424.106.170

Ber#:3iffiEAg

BEN DE BOECK

ilE::-SJfi h :

¬ -Zei; i°wcri á . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

'~¬ ~:" I : 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5

(vGiie+.bg igdi'Fes)

Or~d ztt ; VOORSTEL TOT EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op veertien oktober tweeduizend dertien, véée registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt wat volgt:

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BEN DE . BOECK", met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5; ondernemingsnummer 0424.106.170; hierna de "inbrengende vennootschap" genoemd; en

2. De gewone commanditaire vennootschap "COMDEBO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnununer 0829.699.101;

hierna de "verkrijgende vennootschap" genoemd;

hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 Wetboek van Vennootschappen (hierna "partiële splitsing") door te voeren waarbij een deel van het vermogen van de inbrengende vennootschap zonder ontbinding, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de verkrijgende vennootschap en dit tegen uitreiking van dertig nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap welke aandelen worden toegekend aan de vennoten van de inbrengende vennootschap, andere dan de verkrijgende vennootschap zelf (artikel 758 juncto artikel 740, §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen).

Bijgevolg verbinden de organen van bestuur van de bovengemelde vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde partiële splitsing tot stand te brengen tegen de pagemelde voorwaarden.

Daartoe wordt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen het voorstel van partiële splitsing opgesteld waarvan hierna de tekst volgt

a) Rechtsvorm - Naam - Doel - Zetel

Het voorgelegde splitsingsvoorstel strekt ertoe een partiële splitsing door te voeren, waarbij vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap met alle eraan verbonden rechten en verplichtingen, overgaan naar de verkrijgende vennootschap.

Rechtsvorm - Naam - Zetel

De bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werden hierboven aangeduid met name De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEN DE BOECK", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0424.106.170, zijnde de partieel te splitsen vennootschap, hierna genoemd de "inbrengende vennootschap".

De gewone commanditaire vennootschap "COMDEBO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2820 Bonheiden, Grote Doelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen met ondernemingsnummer 0829,699.101, zijnde de "verkrijgende vennootschap".

t)L: f;e 1»2" Fr>ii: . vi3rt Y::rY:S4'34{.'i=i . f3eGiCF ?áklc::f: £cf: ~rí3a:i~<i4i3:}:" ?iiC2 v"ell .:a7 Pi'.4hr:.`~,, Cr:YI: t3C: pe:.'tietó, ::;C`I?i

3ee08:1'd d;#'. r#:;37:b3Ye`F3o037 i4=: a#F?k".i.'.~23 Yi>:.#$.'il4nE3 tE: veEt#:dJC#'.b" [o: 3di~.~eri

ir'á.+?e^ : h;Eéc33 C:t ~ ië33Ci :tfii33FZ~,

11

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Het doel van de inbrengende vennootschap is het volgende :

"De vennootschap heeft tot doel

Het uitbaten van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, en fiscale, boekhoudkundige en sociale aangelegenheden, en tevens verzekeringen,

Dit alles in de ruimst mogelijke zin opgenomen.

De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecaire titel en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag bijgevolg alle daden stellen welke aanvaard zijn om haar doel te verwezenlijken of te vergemakkelijken,

Het doel van de verkrijgende vennootschap is

"De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer van haar roerend en onroerend vermogen : de aan- en verkoop, de verhuring, de verkaveling, de valorisatie en urbanisering van alle onroerende goederen, de belegging van haar roerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

Verbod wordt haar opgelegd om zich bezig te houden met werkzaamheden van vastgoedmakelaar. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijzen interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen in pand stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Gelet op de aard van de inbreng kadert deze inbreng in het doel van de verkrijgende vennootschap en is dus geen doelwijziging vereist.

b) Ruilverhouding - Opleg

Er worden aan de vennoten van de inbrengende vennootschap andere dan de verkrijgende vennootschap zelf, in totaal acht (8) aandelen uitgereikt van de verkrijgende vennootschap.

Bijgevolg geeft één aandeel van de inbrengende vennootschap recht op vier aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

c) Wijze van uitreiking

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing tekenen de organen van bestuur van

de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen de volgende gegevens aan

- de identiteit van de vennoten van de inbrengende vennootschap;

het aantal aandelen dat aan de vennoten van de inbrengende vennootschap (andere dan de

verkrijgende vennootschap) toekomt;

- de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders of één van de zaakvoerders, namens de vennootschap

en door de vennoten of hun gevolmachtigde ondertekend.

De zaakvoerders van de inbrengende vennootschap voeren tevens de nodige wijzigingen door in het

register van aandelen van de inbrengende vennootschap ingevolge de kapitaalvermindering waartoe

de partiële splitsing aanleiding geeft.

d) Datum voor de vaststelling van de bestanddelen en voor deelname in de winst

Voor de vaststelling en toewijzing van de bestanddelen werd 1 juli 2013 (0.00 uur) als datum

weerhouden.

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, gaat in op 1

januari 2013.

e) Boekhouding

De datum vanaf welke de verrichtingen betreffende de ingebrachte vermogensbestanddelen van de inbrengende vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap wordt vastgesteld op 1 juli 2013 (0.00 uur),

f) Bijzondere voorwaarden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn in de inbrengende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend en er werden geen bijzondere voorwaarden vastgesteld.

h) Bijzondere bezoldiging

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal in de agenda van de vergadering letterlijk melding worden gemaakt van het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering.

Bijgevolg zullen geen bijzondere verslagen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

k) Verdeling onder de aandeelhouders

Gelet op het feit dat de verkrijgende vennootschap zelf eigenares is van 248 (van de in totaal 250) aandelen van de inbrengende vennootschap wordt voor het gedeelte dat betrekking heeft op de door haar aangehouden aandelen in de inbrengende vennootschap geen vergoeding in aandelen toegekend (artikel 758 juncto artikel 740 §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen). Bijgevolg worden slechts acht (8) nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap uitgereikt te verdelen onder de vennoten van de inbrengende vennootschap,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering

de dato 14 oktober 2013.

"

Op elk: : N.afn ho,DdaNgi'utlIJ ,per. k18:1.::"n¬ enteri'sr:die VEMçJ peE3ofo)rti.ar:)

beftu:te:ç;z1k.re:eht,$)perre.:" ,eJn ezezire; vee: f,Iefeien ?à, ;R:10e:ienleeoce<Uoen

Wee.o : itemeteefgeeliele

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0315-012
03/07/2012 : ME057081
11/07/2011 : ME057081
20/07/2010 : ME057081
17/07/2009 : ME057081
16/07/2008 : ME057081
28/08/2007 : ME057081
14/07/2006 : ME057081
12/07/2005 : ME057081
28/10/2004 : ME057081
19/07/2004 : ME057081
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 13.08.2015 15421-0463-012
11/07/2003 : ME057081
11/03/1992 : ME57081
14/09/1990 : ME57081
01/01/1986 : ME57081

Coordonnées
BEN DE BOECK

Adresse
DOMIS DE SEMERPONTLAAN 2/1 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande