BEN LENAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEN LENAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.420.210

Publication

25/01/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0502.420. 210

Benaming (voluit) :"BEN LENAERTS"

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :6-2990 Wuustwezel, Kapelw+ i, 6

(volledig adres) 7

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Tekst

Het blijkt uit een akte verleden voor Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris te Rijkevorsel op 07 januari 2013 dat er door:

de heer LENAERTS Ben, geboren te Zoersel op 2 november 1984, nationaal nummer 84.11.02 325-01, wonende te 2960 Wuustwezel Kapelwei, 6,

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam: "BEN LENAERTS". Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden onderschreven door de heer LENAERTS Ben, wonende te 2990 Wuustwezel, Kapelwei 6, titularis van alle honderd zesentachtig (186) aandelen De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee/derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

Zetel

De zetel is gevestigd te B-2990 Wuustwezel, Kapelwei 6. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- onderneming voor de bouw van daken, voor de algemene daktimmerwerken, voor het plaatsen van dakbedekking ongeacht welk materiaal, voor het plaatsen van dakgoten en afvoerbuizen, voor het waterdicht maken van daken en dakterrassen.

onderneming voor buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal in de meest ruime zin, voor de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van vloeren, wanden en plafonds in hout, kunststof of metaal.

onderneming voor het zagen, schaven en machinaal bewerken van hout.

onderneming voor het plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout.

- onderneming voor het uitvoeren van diverse isolatiewerkzaamheden in de meest ruime zin, zowel aan gebouwen en andere bouwwerken als aan leidingen.

onderneming voor het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

- onderneming voor de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz.., in hout of kunststof.

Mod11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*130152

Neergelegd ter griffie vande Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

GriffieI 't JAN. 2U13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

Voor-

behouden

aan het

8ëlgisch

Staatsblad

" hf Luik B - vervolg

- onderneming voor de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, fmanciële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend,

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten. Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheden

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden,

De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden voor een bepaalde rechtshandeling of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen bij authentieke of onderhandse volmacht overdragen aan een mandataris, al dan niet vennoot, die de vennootschap binnen de perken van zijn volmacht geldig vertegenwoordigt en verbindt.

Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris mogen, binnen de perken van hun bevoegdheden, hun machten subdelegeren of bijzondere volmachten verlenen aan andere personen. De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de overeenkomstig dit artikel aangestelde personen ten allen tijde te herroepen.

Controle

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op tweede donderdag van de maand juni om 19 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergaderinjehouden worden op de eerstvolgende werkdag.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge













Luik B - vervolg

Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Verdeling

Op de winst van het boekjaar zaI vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds, Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Verdeling bil vereffening.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elke aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN

De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op een.

b. te benoemen tot deze functie: voornoemde heer LENAERTS Ben, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Wielandts Frank, accountant,

afgevaardigde van het A&B kantoor BVBA met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, het

Ondernemingsloket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere

administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te

stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notariste Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

i3eigisch

staatsblad

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 16.06.2015 15182-0157-009

Coordonnées
BEN LENAERTS

Adresse
KAPELWEI 6 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande