BENEFISC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENEFISC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.102.705

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 29.09.2014 14607-0039-010
01/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Anhverpen

2 0 AUG. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0435.102.705

Benaming

(voluit) : EDMA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DE ROMBOUTWEG 108, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG + BENOEMING ZAAKVOERDER

NOTULEN VAN DE ZITTING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 19 AUGUSTUS 2014 GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De aandeelhouders beslissen unaniem om te benoemen als zaakvoerder van 19 augustus 2014 De heer Van Castor Danny, wirkenlei 19, 2930 Brasschaat,

De aandeelhouders beslissen unaniem om te benoemen als zaakvoerder van 19 augustus 2014 De heer Van Praet Tom, de romboutweg 108, 2930 Brasschaat.

De aandeelhouders beslissen unaniem om te ontslagen als zaakvoerder van 19 augustus 2014 Mevrouw Soethoudt Liesbeth, de romboutweg 108, 2930 Brasschaat.

Getekend

Danny Van Caster Van Praet Tom

Zaakvoerder Zaakvoerder

*1916 77*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/03/2014
ÿþbe

a.

BE Sta

mod 11.1

Luik B ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIflflIlI11ti1WN~N~~II~VWI'AI~

+14058879

~~F1- ~áQ ~I~jvp~~

2 7 FEB, 20%

DENDERMONDE

ttlffle

Ondernemingsnr : 0435,102.705

Benaming (voluit) : EDMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9220 Hamme, August Van de Veldestraat 20

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -KAPITAALVERHOGING - DOOR INBRENG IN NATURA OMVORMING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR - BENOEMING ZAAKVOERDER  VERPLAATSING ZETEL  AANPASSING EN AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EDMA", gevestigd te 9220 Hamme, August Van de Veidestraat 20, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op vierentwintig februari tweeduizend en veertien, blijkt dat volgende: beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

I.De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in natura als volgt: Kanitaalverhou nq door inbrenty in natura:

i. Voorwerp van de inbreng:

*Twee schuldvorderingen in rekening-courant in voordeel van de voomoemde aandeelhouders, ieder voor honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00) hetzij voor een totaal bedrag van tweehonderd, achtenveertigduizend euro (¬ 248.000,00).

Deze schuldvorderingen zijn bevestigd in nagemelde verslagen en komen voor op de balans per 31 december 2013.

ii. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur de dato 17 januari 2014, waarin het belang van de nagemelde inbreng in natura worden toegelicht= en het verslag van de bedrijfsrevisor, met name Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, daartoe aangesteld door de raad van bestuur, over de', voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 20 januari 2014.

Dit verslag besluit als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van EDMA NV, dat:

1.deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van. de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch' zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 248.000, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 2.214 volledig volgestorte aandelen van EDMA NV zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/6.862ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid vande-v-errichting,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De alhier aanwezige/vertegenwoordigde vennoten verklaart een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

iii.Voorwaarden en besluit van een kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen door gemelde inbreng in natura met TWEEHONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 248.000,00) om het te brengen op ZEVENHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZESENZEVENTIG EURO VEERTIG CENT (¬ 768.576,40) door creatie van tweeduizend tweehonderd veertien (2.214) nieuwe aandelen en dit middels Inbreng van de hierna beschreven schuldvorderingen door voornoemd en vertegenwoordigd als gemeld, welke alhier zijn tussengekomen en verklaard hebben, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag, de inbreng te willen doen van hun schuldvorderingen in rekening-courant voor een totaal bedrag van tweehonderd achtenveertigduizend euro (¬ 248.000,00) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag,

Als tegenprestatie worden zij vergoed door toekenning van aandelen, ieder in verhouding van hun aandelenbezit, hetgeen zij uitdrukkelijk aanvaarden:

a) aan mevrouw Anne D'Hondt duizend honderd en zeven (1.107) aandelen,

b) aan mevrouw Magali D'Hondt duizend honderd en zeven (1.107) aandelen,

Hetzif in totaal: tweeduizend tweehonderd veertien (2.214) aandelen

Voorwaarden van de inbrenq

1. De schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborgen als naar recht, voor

vrij en onbelast van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende

rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag,

2, De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen schuldvordering.

3, De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de schuldvordering en vrij te zijn deze in te brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden.

4. De inbrenger verklaart dat er geen procedures hangende zijn met betrekking tot een betwisting over het eigendomsrecht van deze schuldvordering

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De leden van de vergadering verzoeken Mij, Notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging integraal is verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd gebracht op zevenhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro veertig cent (¬ 768.576,40),

Il. a) De voorzitter merkt vooreerst op dat de statuten niet verbieden dat de vennootschap een andere rechtsvorm mag aannemen. De aanwezige en/of vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk deze vergadering alle wettelijk vereiste verslagen ontvangen te hebben.

b) De vergadering stelt de voorzitter vrij lezing te geven van het verslag van het bestuursorgaan van 17 januari 2014 inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde omvorming, waarbij verwezen wordt naar de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013 opgenomen in het nagemeld versIag van de bedrijfsrevisor, met name Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, over de voorgestelde omvorming, opgemaakt op 20 januari 2014.

Dit verslag besluit ais volgt:

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013, die het bestuursorgaan van EDMA NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd volgens de nonnen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto passief van EUR 253.197,41 is EUR 773.773,81 kleiner dan het kapitaal van EUR 520.576,40. Bovendien is het netto-passief kleiner dan het minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders (zaakvoerders na de omzetting) kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

In dit kader zullen beide aandeelhouders een deel van hun rekening-courant schuldvordering inbrengen in het kapitaal. Ondanks deze kapitaalverhoging blijft het eigen vermogen per 31 december 2013 negatief, waardoor artikelen 633/634 en 332/333 van het Wetboek van Vennootschappen nog steeds van toepassing zijn.

De vergadering beslist, na grondige kennisname van voormelde verslagen, daarop de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en deze aan te nemen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Dit besluit geschiedt op basis van voormelde staat van actief en passief de dato 31 december 2013. De omzetting gebeurt vanaf vierentwintig februari tweeduizend en veertien zodat aile verrichtingen vanaf vierentwintig februari tweeduizend en veertien worden verondersteld verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bs houden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

bohoudgn aan het Belgisch

Staatsbad

maatschappelijke rekeningen. De vennootschap behoudt tevens haar B.T.W.-identificatie-nummer en haar ondernemingsnummer.

Conform artikel 775 van het wetboek van vennootschappen blijft de rechts-persoonlijkheid van de vennootschap onveranderd voortbestaan in haar nieuwe rechtsvorm. De vennootschap zal de boeken en boekhouding alsmede alle lopende verbintenissen, die door haar als naamloze vennootschap werden gehouden, in haar nieuwe rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzetten.

Ondergetekende minuuthoudende notaris wijst de aanwezige/vertegenwoordigde aandeelhouders en bestuurders op hun respectievelijke aansprakelijkheden voorzien in de wet ingeval van ontoereikend kapitaal en dat er verdere maatregelen dienen genomen te worden om dit te regulariseren. Hij heeft hen tenslotte gewezen op de inhoud van voormelde in het revisoraal verslag aangehaalde wetsartikelen, waarbij in bepaalde gevallen iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap kan vorderen.

c) Ingevolge het besluit tot omvorming naar een BVBA neemt van rechtswege een einde aan het mandaat van de gedelegeerd bestuurders en bestuurders van de vennootschap, met name:

1) Mevrouw D'HONDT Anne Rachel Leo, wonende te 9220 Hamme, August Van De Veldestraat 20. als bestuurder en gedelegeerd bestuurder

2) Mevrouw D'HONDT Magali Louise Patrice, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Jan Welterslaan 22. als bestuurder

3) De heer CONICKX Stijn, wonende te 9220 Hamme, August Van De Veldestraat 20.

als bestuurder

Er wordt hen kwijting en décharge verleend voor het gevoerde beleid.

d) Wordt benoemd als zaakvoerder met ingang vanaf vierentwintig februari tweeduizend en veertien

Mevrouw SOETHOUDT Liesbeth, wonende te 2930 Brasschaat, De Romboutweg 108, voor wie de heer Tom Van Praet aanvaardt ingevolge onderhandse volmacht de dato 24 februari 2014, welke volmacht niet aan deze akte gehecht wordt,

Het mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

IILDe vergadering besluit de maatschappelijke zetel met ingang vanaf vierentwintig februari tweeduizend en veertien te verplaatsen naar 2930 Brasschaat, De Romboutweg 108.

IV.De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door aanneming van nieuwe statuten geschikt voor haar nieuwe vennootschapsvorm als volgt:

STATUTEN

I. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1 - NAAM :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam EDMA.

Artikel 2 - ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, De Romboutweg 108.

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

_Artikel 3 - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van advies en bijstand, het leveren van goederen en diensten, in de industriële, handels-, financiële en openbare sector, onder welke vorm ook, inzake aangelegenheden zoals: consulting, advies van technische, financiële, fiscale, boekhoudkundige, logistieke en organisatorische aard, marktonderzoek, bedrijfsdoorlichting, beveiliging en verzekering.

het uitvoeren voor derden van alle studies, expertises, controlemissies, bijstand of beheer inzake financiële, fiscale, administratieve, commerciële, organisatorische, boekhoudkundige of technische aard of op het vlak van verzekering en beveiliging, alsmede het beheer en de exploitatie van databanken.

- het uitvoeren van marktonderzoeken, promotie, public-relations, kortom alles wat in verband staat met het optimaliseren van bedrijfslasten van opdrachtgevers. Het in dienst nemen, opleiden, trainen, begeleiden en plaatsen van personeel. Het organiseren van seminaries en opleidingscycli voor werknemers en kaderpersoneel.

De vennootschap heeft voorts tot doel alle verrichtingen in verband met het beheer van onroerende of roerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de oprichting en uitbating van coördinatiecentra bestemd tot administratieve, juridische, boekhoud-kundige, informatica-, fiduciaire, technische en sociale zekerheidsdoeleinden.

Om dit doel te bereiken kan de vennootschap, en zonder dat deze opsomming als beperkend bedoeld is, alle makelaarsverrichtingen in de onroerende, zowel als de roerende sector verrichten; het beheer waarnemen van roerende zowel als onroerende waardebestanddelen; als tussenpersoon optreden en raad verstrekken op economisch, financieel en monetair gebied: de oprichting en coördinatie verzekeren van onroerende projecten; op een blijvende of tijdelijke basis, zonder het winstgevend doel uit te sluiten, deelnemen in alle soorten vennootschappen.

Zij mag onder andere alle roerende of onroerende goederen of rechten kopen, ruilen of verkopen; investeren in grondstoffen; kopen en verkopen op de optiemarkt; gebouwen oprichten of laten oprichten, ze inrichten of laten inrichten; gebouw in huur nemen of geven; alle werken uitvoeren om ze rendabel te maken;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod111

gronden verkavelen, ertoe noodzakelijke wegeniswerken tot stand brengen; alle leasingcontracten en contracten van erfpacht of opstal toestaan of aangaan.

De vennootschap kan alle roerende, onroerende, financiële, handels-, burgerlijke verrich-tingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij kan door inschrijving, overdracht, inbreng, fusie en aile ander middelen belangen nemen in elke vennootschap, onderneming of verrichting met een doel dat gelijkaardig of verwant is met het hare of dat van aard is de ontwikkeling ervan te bevorderen.

Artikel 4 - DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Behoudens een gerechtelijke uitspraak kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Il. KAP TAAL - AANDELEN

Artikel 5  KAPITAAL - AANDELENREGISTER

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ZEVENHONDERD ACHTEN-ZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZESENZEVENTIG EURO VEERTIG CENT (¬ 768.576,40).

Het is gesplitst in zesduizend achthonderd tweeënzestig (6.862) aandelen zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/zesduizend achthonderd tweeënzestigste vertegenwoordigt van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van één tot en met zesduizend achthonderd tweeënzestig.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever. Artikel 6 - VERHOGING KAPITAAL

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de buitengewone algemene vergadering volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen,

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, moeten, bij kapitaalverhoging door inbreng in geld, de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten volgens de regels voorzien In artikelen 309 en 310 van het wetboek van venncotschappen.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura gelden de voorschriften van artikel 313 van zelfde wet, Artikel 7 - VERMINDERING KAPITAAL

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld, en met toepassing van de voorschriften van artikel 316, 317 en 318 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8 - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN :

A. Ove drachtsreaeling zo er slechts één vennoot is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan deze ze vrij en onvocrwaardelijk

overdragen.

B. Ove drachtsre" elin. zo er meerdere vennoten en

Indien die aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle medevennoten,

De vennoot die aldus één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs,

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open,

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, is het recht van voorkeur van toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van eerste aanleg van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen , in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste éénfvijfde per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Artikel 9 - OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN :

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden, zoals voorzien in artikel 237 van het wetboek van vennootschappen. De aandelen zijn dan in principe vrij overdraagbaar.

Wanneer deze enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn :

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straf van nietigheid, enkel overgedragen worden mits instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals bepaald in artikel 8. III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE:

Artikel 10 - Zaakvoerder:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder wordt ontslagen bij besluit van de algemene vergadering genomen met de bijzondere meerderheid en het aanwezigheidsquorum zoals bepaald in artikel 15.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 11 - Bevoegdheden - Externe vertegenwoordiging:

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen, De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Iedere zaakvoerder heeft individueel de maatschappelijke handtekening en bezit de uitgebreidste bevoegdheden inzake bestuur en beschikking, zonder ooit de beslissing van de algemene vergadering nodig te hebben,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vaste vertegenwoordiger van de vennootschap is de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering een andere persoon daartoe aanduidt.

Artikel 12 - Tegenstrijdig helanq:

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Is de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

Artikel 13 - Controle:

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een IAB-Accountant of een bedrijfsrevisor.

Indien, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

T mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat,

IV. ALGEMENE VERGADERING:

Artikel 14 - Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand september om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief, minstens vijftien dagen v 56r de vergadering aangetekend verzonden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde zijnde een vennoot en die zelf stemgerechtigd vennoot is

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en de eventuele commissaris alsook aan de andere personen, die erom verzoeken

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden

Artikel 15 - Stemrecht - Quorum:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij bijzondere meerderheid van stemmen, dit wil zeggen door minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen; deze vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij, die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 16 - Inventaris - Jaarrekening :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar,

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekeningen worden deze, alsmede de documenten voorzien in artikel 100 van het wetboek van vennootschappen, neergelegd conform artikel 98 van hetzelfde wetboek door de zorg van de zaakvoerder op de Nationale Bank van België.

Artikel 17 - Reserve - Winstverdeling

Van de netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

VI. ONTBINDING -VEREFFENING

Artikel 18 - Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11 1

"



Voor- De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van ' zijn inbreng.

behouden aan het Belgisch Wanneer deze enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Staatsblad Indien een natuurlijke perscon de enige vennoot is in de vennootschap blijft deze in die zin beperkt', aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan daarnaast ook enige vennoot zijn in andere vennootschappen doch met verlies van het voordeel van beperkte aansprakelijkheid in deze andere vennootschappen, behalve wanneer de aandelen van deze vennootschappen door overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 19 -Aanmerkelijke verliezen :

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden, om, in voorkomend geval, volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénNierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behouden tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren,

Artikel 20 - Benoeming van vereffenaars en bevoegdheden

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 tot en met 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

VII. DIVERSE BEPALINGEN :

Artikel 21 - Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan.

Deze woonstkeuze geldt echter niet voor oproepingen, dagvaardingen of betekeningen die uitgaan van de

vennootschap zelf,

Artikel 22

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

VIII. GERECHTELIJKE BEVOEGDHEID

Artikel 23 ;

Voor elke betwisting omtrent de uitvoering van deze statuten en de maatschappelijke handelingen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, behoudens het recht voor de vennootschap er uitdrukkelijk aan te verzaken.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ASSEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd

I afschrift+coordinatie





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13651-0362-012
18/07/2012
ÿþ mal 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

- 9 JULI 2012

DENDE~ ïM(

Griffië _--

Vool behoul

aan h Belgis Staatsb

ii

ij

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING ~!

Uittreksel vóor registratie :

g Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Flies te Hamme op 29 juni 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EDMA", met<, _; maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, August Van de Veldestraat 20, met ondernemingsnummer;; i! 0435.102.705 de volgende besluiten heeft genomen :

',; 1/ wijziging van het boekjaar  thans beginnende op één juli om te eindigen op dertig juni  om dit te brengen;, van één april van ieder jaar om te eindigen op éénendertig maart van het daarop volgend jaar.

Als overgangsmaatregel zal het boekjaar dat aangevangen is op één juli tweeduizend en elf eindigen op:, il éénendertig maart tweeduizend dertien.

2/ de jaarvergadering zal voortaan worden gehouden op de tweede maandag van de maand september om;,

zeventien uur. ;,

:i Als overgangsmaatregel voor het lopend boekjaar zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op;. i de tweede maandag van de maand september tweeduizend dertien om zeventien uur.

,, 3/ De statuten worden gewijzigd ten einde deze in overeenstemming te brengen met de bovenstaande;: besluiten, als volgt:

- wijziging van de eerste alinea van artikel 14  Jaarvergadering .

"De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede maandag van de maand september om zeventien uur in:;

de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats welke in de oproepingsbrief vermeld staat".

- wijziging van de tekst van artikel 18  Boekjaar

"Het boekjaar loopt van één april van ieder jaar tot éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Een inventaris zal elk jaar opgemaakt worden op éénendertig maart, datum waarop de vennootschapsboeken

zullen afgesloten worden en de jaarrekeningen zullen worden opgemaakt."

4/ De vergadering verleent machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

5/ De vergadering verleent machtiging aan de geassocieerde notarissen Paul Flies en Ellen Flies, afzonderlijkij

handelend, tot coördinatie van de statuten, tot ondertekening en neerlegging ervan ter griffie van de Rechtbank:;

van Koophandel.

,; 6/ De vergadering verleent volmacht aan FIBOWE BVBA, 2030 Antwerpen, Noordertaan 98 bus 34, evenals:

aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling;;

van aile administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de:

administratie van de belastingen en andere administratieve diensten.

IVOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

:; Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 29 juni 2012;

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*12126779

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- f

Ondernemingsnr : 0435.102.705

Benaming (voluit) : EDMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : August Van de Veldestraat 20 9220 Hamme

31/01/2011
ÿþVoor-behoude aan het Betgiscr Staatsbla

I

*11016398

Luik B

mod 2.1



GRIFFIE R'.G¬ <Tl?ANK' VAN KOr r'<i;'ti!:1EL

i~

1 s. Ot 2011

DEhlDEPUOivLGf.iffe



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0435.102105 ; " " " "

,'.

Benaming : EDMA

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : August Van de Veldestraat 20

9220 Hamme

Onderwerp akte :ONTSLAG - BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op tweeëntwintig december tweeduizend en tien op de zetel van de vennootschap .

De vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Yasmine Clementine Jan D'Hondt, wonende te 9220; Hamme, Kaaldries 92, met ingang van 24/11/2010.

De vergadering benoemt de heer Stijn Coniiickx, wonende te 9220 Hamme, August Van de Veldestraat 20; tot bestuurder. Zijn mandaat is onbezolgd.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op tweeëntwintig december tweeduizend en; tien, volgend op voormelde algemene vergadering.

Tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt benoemd voor de duur van haar bestuursmandaat mevrouw; :: Anne D'Hondt, wonende te 9220 Hamme, August Van de Veldestraat 20. Het mandaat van voorzitter is; :; onbezoldigd.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd, voor de duur van haar bestuursmandaat, Mevrouw Ann& D'Hondt. Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

De gedelegeerd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking.

Mevrouw Anne D'Hondt

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.11.2010, NGL 30.11.2010 10618-0531-015
26/07/2010 : AN265134
24/12/2009 : AN265134
05/01/2009 : AN265134
12/12/2007 : AN265134
24/01/2007 : AN265134
13/12/2006 : AN265134
10/08/2006 : AN265134
14/12/2005 : AN265134
13/01/2005 : AN265134
13/01/2004 : AN265134
07/02/2003 : AN265134
12/04/2002 : AN265134
19/01/2001 : AN265134
01/01/1997 : AN265134
02/04/1996 : AN265134
01/01/1996 : AN265134
10/03/1995 : AN265134
19/01/1995 : AN265134
01/01/1993 : AN265134
01/07/1992 : AN265134
13/02/1991 : AN265134
07/10/1989 : AN265134
23/09/1988 : AN265134
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16504-0198-015

Coordonnées
BENEFISC

Adresse
NOORDERLAAN 98, BUS 27 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande