BERGBOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERGBOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 526.882.719

Publication

20/02/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*19047 09+

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

1 1 -02- 2014

N GRIFFIE PIEPHTBANK van

KOOPHAN ige MECHELEN

Ondernemingsnr : 0526.862.719

Benaming

(voluit) : Bergbos

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schoorstraat 40 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verbeterende akte dd.16/12/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,' ondergetekende, op 16 december 2013,

Blijkt er dat:

1. Bij akte verleden voor geassocieerde notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 15 april 2013, geregistreerd te Helst-op-den-Berg, staat het volgende vermeld:

"HOOFDSTUK X. DE OVERGANGSBEPALINGEN 1. De buitengewone algemene vergadering

Als de statuten opgesteld zijn en de vennootschap is opgericht, zijn de verschijnende partijen onmiddellijk bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering.

De vergadering stelt, met algemene stemmen, het aantal van de bestuurders vast op drie.

Ze benoemt op de post van bestuurder, voor een periode van zes jaar:

1.de heer VAN EGDOM Paul Jozef [Rijksregister nummer 49.09.13-257.57], geboren te Lier op der-tien september negentien-'honderd negenen-'veertig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40,

2.mevrouw MARIËN Francine Louisa Raymonda [Rijksregister nummer 50.05.30-066.22], geboren te Onze-; Lieve-Vrouw-Waver op -'der tig mei negentienhonderd -'vijftig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40_

3.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALASON1C, met zetel te 2220 Helst-op-den-Berg, Schoorstraat 40, met ondernemingsnummer 0456.571.674, RPR Mechelen, met BTW nummer' 456.571.674, opgericht bij akte verleden voor Notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op veertien november. negentienhonderd vijfennegentig, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december, waarvan de statuten werden gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 3 november 2011, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt: door notaris Marc Cuypers op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24" november 2011 onder nummer 11177094.

hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Van Egdom Paul, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd blj beslissing van de: algemene vergadering van 19 augustus 2005, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05126264,

Alle bovengenoemden verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen: werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

AI deze beslissingen worden genomen bij eenparigheid van stemmen.

IL Raad van bestuur

Nadat de bestuurders verkozen zijn, zijn ze onmiddellijk vergaderd in de raad en hebben ze na beraadslaging de volgende beslissingen genomen:

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd:

mevrouw MARIEN Francine Louisa Raymonda [Rijksregister nummer 50.05.30-066.22], geboren te Onze

Lieve-Vrouw-Waver op -ader-tig mei negentien-'honderd wonende te 2220 Heist-op-den-Berg,:

Schoorstraat 40.

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALASON1C, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, met ondernemingsnummer 0456.571.674, RPR Mechelen, met BTW nummer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

456.571.674, opgericht bij akte verleden voor Notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op veertien november negentienhonderd vijfennegentig, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december, waarvan de statuten werden gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 3 november 2011, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Marc Cuypers op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 november 2011 onder nummer 11177094.

hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Van Eg dom Paul, wonende te 2220 Helst-op-den-Berg, Schoorstraat 40, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 19 augustus 2005, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05126264.

Die verklaart deze functie te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

De mandaten van de bestuurders, worden onbezoldigd uitgeoefend, tenzij anders beslist door de Algemene Vergadering.

Alle beslissingen worden genomen bij eenparigheid van stemmen."

Per materiële vergissing werd opgenomen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALASONIC vertegenwoordigd werd door haar statutair zaakvoerder, hierdoor dient gewijzigd te worden in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALASONIC:

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Egdom Paul, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, handelend in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger, benoemd bij proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 23 augustus 2005, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 september 2005 onder nummer 05126264.

2. Ter bevestiging van de akte verleden voor geassocieerde notaris Laurence Cuypers te Heist-op-den-Berg op 15 april 2013, geregistreerd te Heist-op-den-Berg worden artikel 18, artikel 19, artikel 20, artikel 21 en artikel 22 hierbij terug vermeld:

Artikel 18. De samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al of niet vennoten, behalve in de gevallen bepaald in artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen waar twee bestuurders volstaan. De algemene vergadering benoemt ze voor hooguit zes jaar en zet ze desnoods af.

De aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering van de aandeelhouders die dadelijk na de oprichting van de vennootschap bijeenkomt, bepaalt voor de eerste keer het aantal bestuurders en benoemt hen.

In geval een bestuurder een rechtstreeks of zijdelings belang heeft bij een beslissing of een verrichting van de vennootschap of in geval van tegenstrijdigheid van belangen zal er gehandeld worden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19. Het voorzitterschap De vergaderingen en beraadslagingen

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter en eventueel een ondervoorzitter kiezen.

Op uitnodiging van de voorzitter, komt de raad zo dikwijls bijeen, als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze kan slechts geldig beraadslagen en beslissen, indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke afwezige bestuurder kan schriftelijk of door middel van een telegram, telex of telefax te voegen bij de notulen aan één van zijn collega's van de raad, de volmacht geven om rechtens hem te stemmen over de punten op de dagorde.

De raad beslist bij volstrekte meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen, wordt deze van de voorzitter doorslaggevend.

De beraadslagingen worden vastgesteld door notulen. Ze worden in een register opgetekend, dat bewaard wordt ten maatschappelijke zetel en ze worden ondertekend door de bestuurders die aan de vergadering hebben deelgenomen.

De afschriften en uittreksels worden voor echt verklaard door de voorzitter of door de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders onder de voorwaarden zoals gesteld in het betrokken artikel van het Wetboek van vennootschappen. De schriftelijke besluitvoering kan gevoerd worden per fax, per email of per brief.

Artikel 20. De bevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is gerechtigd om alle daden te stellen die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van deze die krachtens de wet of de statuten, uitdrukkelijk de algemene vergadering toegewezen zijn,

Artikel 21. Gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap in verband met het bestuur, aan één of meer van zijn leden afvaardigen, aandeelhouders of niet, die dan de titel zal voeren van gedelegeerde bestuurder.

De raad van bestuur, alsook de gedelegeerde bestuurder, die optreden binnen het raam van het bestuur, kunnen bijzondere en bepaalde bevoegdheden afvaardigen aan elke mandataris van hun keuze. Ze kunnen tevens de wijze en het bedrag van zijn bezoldiging vaststellen.

Artikel 22, Vertegenwoordiging

De akten die de vennootschap binden, in en buiten rechte, zijn rechtsgeldig, indien ondertekend door twee leden van de raad van bestuur of door de gedelegeerde bestuurder en behoudens bijzonder mandaat.

De bestuurders of gedelegeerd bestuurder die ondertekenen in naam van de vennootschap, zullen geen bewijs moeten leveren van een bijzondere volmacht, noch ten opzichte van de hypotheekbewaarder, noch ten opzichte van andere derden, behalve wanneer het om akten gaat, waarvoor het akkoord van de algemene vergadering is vereist.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL





Tegelijk hiermede neergelegd

- afschrift der verbeterende akte dd. 1611212013

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2013
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla{

Mad Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UPGRei

l,.

i

NEERGELEGD

18 iii-.2013

- ...,.

ameem REM ~ i~T~ : NK Y ?rl

K~1c~Pkir~N~aELt EHEILEi'-j

Ondernemingsar : 52,(c) 8?, 2,

Benaming

{voluit) : Bergbos

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schoorstraat 40 te 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting-benoeming dd. 15/04/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 15 april 2013,

Blijkt er dat

I. 1. de heer VAN EGDOM Paul Jozef [Rijksregister nummer 49.09.13-257,57j, geboren te Lier op dertien september negentienhonderd negenenveertig, en zijn echtgenote mevrouw MARIËN Francine Louisa Raymonda [Rijksregister nummer 50.05.30-066.22], geboren te Onze-Lieve-Vrouw-Waver op dertig mei negentienhonderd vijftig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40.

Gehuwd onder het stelsel der gemeenschap beperkt tot de aanwinsten ingevolge huwelijkscontract verseden voor notaris Jean Jansen te Heist-op-den-Berg op twaalf juli negentienhonderd eenenzeventig, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op vijfjuli tweeduizend en zes, waarbij het stelsel van de scheiding van goederen werd aangenomen.

2. de naamloze vennootschap "VEMA-TRANS", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, met, ondernemingsnummer 0425.048.753, RPR Mechelen, met B7W-BE 0425.048.753, opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FKN' bij akte verleden voor notaris Marc, Cuypers te Heist-op-den-Berg op achtentwintig december negentienhonderd drieëntachtig, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig januari negentienhonderd vierentachtig onder nummer 566-

18.

Statutenwijziging bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op achttien juli negentienhonderd vijfentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één augustus daarna onder nummer 850801-122.

Statutenwijziging bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris, Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op vijf mei negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig mei daarna onder nummer 870523-271,

Omgevormd in de naamloze vennootschap 'Vema-Trans' bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op dertig maart negentienhonderd, negenentachtig, verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april daarna onder nummer 890425-235,

Fusie bij akte verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op achtentwintig april negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig mei daarna onder nummer 890527-304.

Fusie bij akte verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op zevenentwintig augustus negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig september daarna onder nummer 960920-199,

Kapitaalverhoging en statutenwijziging bij proces-verbaal gesloten door notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op vijftien maart tweeduizend zes, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van vijf april daarna onder nummer 06061255.

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurder mevrouw Mariën Francine, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, handelend ingevolge artikel 22 der statuten,

onder hen een naamloze vennootschap hebben opgericht.

Il. De vennootschap als naam heeft : Bergbos.

III. De zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40. Door een eenvoudige beslissing van de raad van bestuur kan de vennootschap haar maatschappelijke zetel overbrengen naar elke andere plaats in het land. Ze kan filialen, agentschappen, opslagplaatsen en bijkantoren oprichten in België en in het buitenland,

IV, De vennootschap als doel heeft :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~E .~-" ~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het uitoefenen, oprichten en beheren van holdingkantoor en alle aanverwante activiteiten

- de vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, om het even welke operaties en verhandelingen te verrichten betreffende onroerende goederen en rechten. Zij zal dus aile onroerende goederen en rechten mogen verwerven, vervreemden, ten gelde maken, beheren, uitbaten, valoriseren, verdelen, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, afbreken, bouwen en verbouwen en begrepen alle vormen van projectontwikkeling, financiering en commercialisatie van residentiële, industriële, commerciële kantoorgebouwen en andere, het uitvoeren of laten uitvoeren van alle daartoe vereiste werken, de inbreng en verhuring op korte of op lange termijn, het pachten en uitbaten van onroerende rechten met inbegrip van de onroerende leasing, dit alles voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, vennootschappen, private ondernemingen of openbare besturen.

Deze opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

Verder zal de vennootschap aile verrichtingen mogen doen met betrekking tot het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan, kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard, die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedhandelaar zouden geven, inbegrepen.

Zij mag tevens alle verrichtingen doen inzake het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuur of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen,

Zij kan met inbegrip van roerende en onroerende verrichtingen alle rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen, Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap zal alle industriële, commerciële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerende en roerende verrichtingen, kunnen uitvoeren, die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke onderneming, die een gelijkaardig of samenhangend doel nastreeft. De vennootschap kan haar doei bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van honderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 175.000,00) en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen van het kapitaal zonder nominale waarde met een fractiewaarde van éénlduizendste van het kapitaal..

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

1.de heer VAN EGDOM Paul Jozef [Rijksregister nummer 49.09.13-257,57], geboren te Lier op dertien september negentienhonderd negenenveertig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, ten belope van één aandeel, hetzij honderd vijfenzeventig euro (¬ 175,00)

2. mevrouw MARIEN Francine Louisa Raymonda [Rijksregister nummer 50.05.30-066.22], geboren te Onze-Lieve-Vrouw-Waver op dertig mei negentienhonderd vijftig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 4, ten belope van één aandeel, hetzij honderd vijfenzeventig euro (¬ 175,00)

3. de naamloze vennootschap "VEMA-TRANS", met zetel te 2220 Helst-op-den-Berg, Schoorstraat 40, met ondememingsnummer 0425.048.753, RPR Mechelen, met BTW nummer BE 0425.048.753, ten belope van 998 aandelen, hetzij honderd vierenzeventig duizend zes honderd vijftig euro (¬ 174.650,00),

De aandelen werden volstort ten belope van honderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 175,000,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van honderd vijfenzeventig duizend euro (¬ 175.000,00).

De algemene vergadering staat niet toe dat de raad van bestuur het kapitaal verhoogt.

In overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen, kan de algemene vergadering beslissen het kapitaal te verhogen.

Vil. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden warden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering,

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. Ieder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 31 december 2014

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde zaterdag van de maand juni om 18uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2015.

tee

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Xl. De vergadering stelt, met algemene stemmen, het aantal van de bestuurders vast op drie.

Ze benoemt op de post van bestuurder, voor een periode van zes jaar:

1.de heer VAN EGDOM Paul Jozef [Rijksregister nummer 49.09,13-257.57], geboren te Lier op dertien september negentienhonderd negenenveertig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40.

2.mevrouw MARIËN Francine Louisa Raymonda [Rijksregister nummer 50.05.30-066.221, geboren te Onze-Lïeve-Vrouw-Waver op dertig mei negentienhonderd vijftig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40.

3.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALASONIC, met zetel te 2220 Heistop-den-Berg, Schoorstraat 40, met ondernemingsnummer 0456.571.674, RPR Mechelen, met BTW nummer 456.571,674, opgericht bij akte verleden voor Notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op veertien november negentienhonderd vijfennegentig, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december, waarvan de statuten werden gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 3 november 2011, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Marc Cuypers op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 november 2011 onder nummer 11177094.

hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Van Egdom Paul, wonende te 2220 Helst-op-den-Berg, Schoorstraat 40, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 19 augustus 2005, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05126264,

Alle bovengenoemden verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

AI deze beslissingen worden genomen bij eenparigheid van stemmen.

Raad van bestuur

Nadat de bestuurders verkozen zijn, zijn ze onmiddellijk vergaderd in de raad en hebben ze na ' beraadslaging de volgende beslissingen genomen:

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd:

mevrouw MARIËN Francine Louisa Raymonda [Rijksregister nummer 50.05.30-066.22], geboren te Onze-Lieve-Vrouw-Waver op dertig mei negentienhonderd vijftig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40.

Die verklaart dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VALASONIC, met zetel te 2220 Helst-op-den, Berg, Schoorstraat 40, met ondernemingsnummer 0456.571.674, RPR Mechelen, met BTW nummer 456.571.674, opgericht bij akte verleden voor Notaris Jan Jansen te Heist-op-den-Berg op veertien november negentienhonderd vijfennegentig, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf december, waarvan de statuten werden gewijzigd en voor de laatste maal bij beslissing , van de buitengewone algemene vergadering van 3 november 2011, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door notaris Marc Cuypers op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 november 2011 onder nummer 11177094,

hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Van Egdom Paul, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Schoorstraat 40, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder benoemd bij beslissing van de algemene vergadering van 19 augustus 2005, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 05126264.

Die verklaart deze functie te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet."

De mandaten van de bestuurders, worden onbezoldigd uitgeoefend, tenzij anders beslist door de Algemene Vergadering.

!alle beslissingen worden genomen bij eenparigheid van stemmen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 15/04/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERGBOS

Adresse
SCHOORSTRAAT 40 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande