BERTPAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERTPAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.806.281

Publication

11/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-09-2014

Griffie

*14307995*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561806281

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Bertpal

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan Ropoms te Boom op 9 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat: de heer DE WAEL Joseph, wonend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Heidestraat 1 , en de heer DE WAEL Bert, wonend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Heidestraat 1, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met als naam  Bertpal .

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kalkoenstraat 36. De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van assemblage, fabricatie, productie, aankoop, verkoop, opslag, invoer en uitvoer van paletten en kisten in alle mogelijke materialen, en van deze materialen zelf, de recyclage van verpakkingsmaterialen en andere goederen, evenals het transport, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van paletten en andere goederen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren en verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onder- aanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechte en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben.

Deze opsomming is niet beperkend.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 18.600,-, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd in geld ingeschreven door

De heer De Wael Joseph, voornoemd, die onderschrijft voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,-), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-), en

De heer De Wael Bert, voornoemd, die onderschrijft voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,-

Onderwerp akte :

Kalkoenstraat 36

2860 Sint-Katelijne-Waver

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, bij KBC Bank.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden. Alle handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot zaakvoerders van de vennootschap werden benoemd de heren DE WAEL Joseph en DE WAEL Bert, voornoemd.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmachten Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteld BVBA Van Roosbroeck, Wens, Ceulemans  accountants en belastingconsulenten, kantoorhoudend te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 457, en haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.08.2016, NGL 31.08.2016 16568-0252-010

Coordonnées
BERTPAL

Adresse
KALKOENSTRAAT 36 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande