BESSY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BESSY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.444.759

Publication

24/05/2013
ÿþ Mod waad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 4 MEI 2013

Griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbias

VIN

*130 8321*

Ondememingsnr : OS»-

Benaming

(voluit) : BESSY

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Monnikenhofstraat 6 te 2040 Antwerpen-Berendrecht (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zes mei tweeduizend dertien dat tussen :

1) De naamloze vennootschap 'POLDERS INVESTERINGS-FONDS", met maatschappelijke zetel te 2040 Antwerpen - Berendrecht, Monnikenhofstraat 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR Antwerpen) onder het nummer 0465.440.543, vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door twee bestuurders te weten:

- de heer SIMONS Benjamin Petrus Ellsabeth, geboren te Antwerpen op negentien mei negentienhonderd vierenzestig (rijksregister nummer 64.05.19-517,01), wonende te 2040 Antwerpen-Berendrecht Monnikenhofstraat 2 en

- de heer LEYSEN Ivo Aloysius Maria, geboren te Turnhout op achttien september negentienhonderd negenenvijftig (rijksregister nummer 59.09,18-039.44), wonende te Groot-Hertogdom Luxemburg, 29 Rue Notre Dame;

beiden tot deze functie herbenoemd bij besluit van de gewone algemene vergadering van vijftien oktober tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien maart tweeduizend en tien onder nummer 10040052.

2) De naamloze vennootschap "B & R", met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Hoge Mauw 460, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR Turnhout) onder het nummer 0461.486.210, vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door een gedelegeerd bestuurder te weten:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "EB MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te 2370 Arendonk, Huiskens 11, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR Turnhout) onder het nummer 0479.516.233, waarvoor ais vaste vertegenwoordiger werd aangesteld de heer BRUYNINCKX Eddy Maria Jozef, geboren te Turnhout op zestien mei negentienhonderd éénenzestig (rijksregister nummer 61.05.16-205.49), wonende te 2370 Arendonk, Huiskens 11, tot deze functie benoemd bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van zeven oktober tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig november daarna onder nummer 10169951;

Voornoemde vennootschap "EB MANAGEMENT" werd tot die functie benoemd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van elf januari tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien juni daarna onder nummer 188581.

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam "BESSY", gevestigd te 2040 Antwerpen-Berendrecht Monnikenhofstraat 6.

De zetel van de vennootschap kan op om het even welke plaats binnen het Vlaamse en Brusselse Gewest worden gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Hetzij voor eigen belang, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming:

1. het waamemen van alle mogelijke advies-, consultancy- en managementdiensten inzake activiteiten van aanneming van werken, bouw en renovatie, PPS projecten en projectontwikkeling in het algemeen;

2. consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden en op alle andere gebieden, niet limitatief;

3. het geven van adviezen en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais tussenpersoon;

4. het deelnemen in, het financieren van en het samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen;

5. het deelnemen aan het bestuur, met inbegrip van de vereffening, van andere ondernemingen,

vennootschappert en, rechtspersonert,_a1 dan_pjetrmiddele bet uitoefenen van bestuursopdrachten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge 6. het verstrekken van leningen en voorschotten onder welke vorm of duur, aan verbonden ondernemingen of aan derden; en

7. het aan- en verkopen, het opschikken, het ultrasten, het valoriseren, het laten bouwen en verbouwen van onroerende goederen, het verlenen van zakelijke rechten en het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap mag aan haar zaakvoerders gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

8. Alle verrichtingen van een stouwersbedrijf, van een onderneming voor goederenbehandeling en voor het exploiteren of ter beschikking stellen van opslagplaatsen en magazijnen. De vennootschap kan eveneens nijverheidsspoorwegen uitbaten.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken zowel in België ais in het buitenland. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in aile andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht, of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt tweeënzestigduizend euro en is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één 1 honderdste van het kapitaal, verdeeld in zestig aandelen categorie A en veertig aandelen categorie B.

Het is volstort door inbreng in geld ais volgt:

- de naamloze vennootschap "Polders Investeringsfonds", voornoemd, heeft ingetekend op zestig aandelen categorie A en betaalde hierop zevendertigduizend tweehonderd euro;

- de naamloze vennootschap "B & R", voornoemd, heeft ingetekend op veertig aandelen categorie B en betaalde hierop vierentwintigduizend achthonderd euro.

Het totaal bedrag van de stortingen in geld, hetzij tweeënzestigduizend euro, staat geboekt op een speciale rekening nummer BE70 1325 4150 0925 ten name van de vennootschap in oprichting, bij Delta Lloyd Bank, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

De vennootschap kan overgaan tot de uitgifte van aandelen, winstbewijzen, obligaties en warrants.

Deze effecten zijn en blijven op naam.

De effecten zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon is aangewezen ais eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten; dit register mag ook in elektronische vorm worden aangehouden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in de registers. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit minstens vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Van deze vier bestuurders dienen er steeds twee verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen categorie A en twee uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen categorie B. Op eenvoudig verzoek van de houders van de aandelen categorie A zal een algemene vergadering worden georganiseerd die zal overgaan tot de benoeming van een vijfde bestuurder uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen categorie A.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt kunnen de overige bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien tot aan de eerstvolgende algemene vergadering. Deze nieuwe bestuurder dient gekozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van dezelfde categorie ais deze waartoe de te vervangen bestuurder behoorde.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter; deze functie zal waargenomen worden door een bestuurder verkozen op voordracht van de aandeelhouders van categorie A.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt. In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de vijf dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

hoogdringendheid. indien de voorzitter geen gevolg verleent aan het verzoek om de bijeenroeping te doen binnen voormelde termijn, dan mag de betrokken bestuurder zelf de raad van bestuur bijeenroepen.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen. De raad van bestuur vergadert tenminste vier maal per jaar.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft; de uitnodiging dient, vergezeld van de bijlagen die betrekking hebben op de agendapunten, ten minste vijf dagen voor de vergadering verstuurd te worden naar de bestuurders. Indien de uitnodiging verstuurd werd per fax of e-mail, wordt ze bevestigd per gewone brief. Iedere bestuurder heeft het recht om punten op de agenda te laten plaatsen; indien zulks tijdig is geschied moeten deze behandeld worden op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Eventueel kan de betrokken bestuurder toch deelnemen aan de beraadslaging en de stemming met behulp van telecommunicatiemiddelen zoals een telefoon- of videoconferentie, op voorwaarde dat de deelnemers aan de vergadering rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemers.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal, De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waaronder tenminste één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van de aandelen categorie A en één bestuurder verkozen op voordracht van de houders van de aandelen categorie B,

De besluiten worden bij meerderheid van stemmen genomen, waarbij bij staking van stemmen de voorzitter de beslissende stem heeft, met uitzondering van de hierna vermelde besluiten, waarvoor de goedkeuring is vereist van minstens één bestuurder van categorie A en één bestuurder van categorie Br

a) alle resoluties die te maken hebben met (a) verhogen/verlagen van het kapitaal binnen het toegestaan kapitaal en/of (b) alle resoluties die te maken hebben met het volstorten van kapitaal;

b) de incorporatie, sluiting, aankoop/verwerving, verkoop of contributie/inbreng van het geheel of een deel van de vennootschap en/of van haar dochtervennootschappen of een bedrijfsafdeling daarvan;

c) reglementering aangaande de benoeming van directeuren en bestuurders in de vennootschappen waarover zij een controlebevoegdheid uitoefent;

d) enigerlei resoluties betreffende de verandering van de statuten van dochtervennootschappen van de vennootschap;

e) het wijzigen van waarderingsregels;

f) elke rechtshandeling of transactie met een aandeelhouder en/of met een aandeelhouder verbonden personen.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur, met dien verstande evenwel dat de hoger aangeduide verhouding inzake de samenstelling van de raad van bestuur evenals de regels inzake besluitvorming zoals voorheen geformuleerd eveneens gelden binnen het directiecomité.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

ln voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden, en die worden gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de houders van de aandelen categorie A. Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur en de commissarissen kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda evenals de plaats, dag en uur van de bijeenkomst.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproepingen worden gedaan aan de houders van effecten, de bestuurders en de commissarissen bij middel van een aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Onverminderd de wettelijke bepalingen kan een algemene vergadering slechts geldig beraadslagen en besluiten indien tenminste een houder van de aandelen categorie A en een houder van de aandelen categorie B aanwezig of vertegenwoordigd is op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede vrijdag van de maand mei om vijftien uur. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van:

-de jaarrekening;

- de lijst der aandeelhouders die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

- de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

eventueel het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

Iedere aandeelhouder kan kosteloos een afschrift van deze stukken bekomen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

Met uitzondering van de besluiten waarvoor krachtens de wet een bijzondere meerderheid is vereist worden alle besluiten genomen met een gewone meerderheid der stemmen met uitzondering van de hierna vermelde beslissingen waarvoor unanimiteit vereist is:

1. Statutenwijzigingen, fusie, (partiële) splitsing, transacties met bedrijfstak of algemeenheid of gelijkaardige verrichtingen, kapitaalwijzigingen, uitgifte van aandelen of andere effecten, opheffing of beperking van het voorkeurrecht.

2. Ontbinding en vereffening van de vennootschap.

3. Inkoop van eigen aandelen,

4. Aanstelling en ontslag van commissarissen.

Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige

stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming

van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van

bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het

resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren,

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag van de raad van bestuur en dat vermeld wordt in

de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is

vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van

bestuur wordt aangewezen brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van het verslag worden

overgenomen in de akte.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening,

. x $ '1

A. `a Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De wijze van vereffening en de benoeming van de vereffenaars worden bepaald door de algemene vergadering.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Na de neerlegging van het dossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel zal de Raad van Bestuur in vergadering samenkomen om namens de vennootschap over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichters, door één van hen of door één of meerdere bestuurders zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Benoemingen.

Worden tot bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar met ingang van heden, behoudens vroegtijdige herroeping door de algemene vergadering:

Op voordracht van de categorie A aandeelhouder:

- de heer SIMONS Benjamin Petrus Elisabeth, geboren te Antwerpen op negentien mei negentienhonderd vierenzestig (rijksregister nummer 64.05.19-517.01), wonende te 2040 Antwerpen Monnikenhofstraat 2;

- de heer LEYSEN Ivo Aloysius Maria, geboren te Turnhout op achttien september negentienhonderd negenenvijftig (rijksregister nummer 59.09.18-039.44), wonende te Groot-Hertogdom Luxemburg, 29 Rue Notre Dame.

Op voordracht van de categorie B aandeelhouder:

- de heer BRUYNINCKX Eddy Maria Jozef, geboren te Turnhout op zestien mei negentienhonderd éénenzestig (rijksregister nummer 61.05.16-205.49), wonende te 2370 Arendonk, Huiskens 11

- de heer DAEMS Sam, geboren te Herentals op achtentwintig augustus negentienhonderd tweeëntachtig (rijksregister nummer 82.08.28-089.73), wonende te 2440 Geel, Retieseweg 156 A.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De raad van bestuur kiest als voorzitter de heer Benjamin SIMONS voornoemd aan wie in die hoedanigheid afzonderlijk vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt overeenkomstig de statuten. Deze functie is eveneens onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt geen commissaris benoemd.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de heer Koen De Maeyer (advocaat met kantoor te 1060 Brussel, Louizalaan 106) en de heer Will Van Tongelen (advocaat met kantoor te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 59) en elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van DLA Piper UK LLP.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BESSY

Adresse
MONNIKENHOFSTRAAT 6 2040 BERENDRECHT

Code postal : 2040
Localité : Berendrecht
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande