BESTRATINGEN BROSENS TOM

Société en commandite simple


Dénomination : BESTRATINGEN BROSENS TOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.908.804

Publication

26/08/2014
ÿþle ci

ª% '

Mod vomi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

OUF\

Neergelegd ter gril ie y: n -

RECHTBANX VAN KOOPHANDEL

I h AUG. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Ger-Meier

Ondernemingsnr : 0822.908.804

Benaming

(voluit) BESTRATINGEN BROSENS TOM

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetet : 2360 Oud-Turnhout, Werkendam 76

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV

Uittreksel afgeleverd vex5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen - afdeling Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op een augustus tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der gewone commanditaire vennootschap "BESTRATINGEN BROSENS TOM", te 2360 Oud-Turnhout, VVerkendam 76, ondernemingsnummer BE0822.908.804 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweeëntwintigduizend euro (¬ 22.000,00) om het te brengen van vijfhonderd euro (500,00 euro) op tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00). Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van vierduizend vierhonderd (4.400) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

Intekening kapitaalverhoging.

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door:

" de heer Brosens Tom, voornoemde gecommanditeerde vennoot, voor een bedrag van twintigduizend negenhonderd euro (¬ 20.900,00), hetzij vierduizend honderd tachtig (4,180) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/vierduizend vijfhonderdste (1 /4.500ste) van het kapitaal;

" mevrouw Wellens An, voornoemde stille vennoot, voor een bedrag van duizend honderd euro (¬ 1.100,00),

hetzij tweehonderd twintig (220) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/vierduizend

vijfhonderdste (1/4.500ste) van het kapitaal

Plaatsing en volstorting.

Het volledige bedrag der kapitaalverhoging is geplaatst door inbreng in geld en volledig volstort, zoals blijkt

uit het attest hiervan opgemaakt door de KBC bank te Oud-Tumhout op 31 juif 2014.

Ondergetekende notaris erkent dat het bankattest waaruit deze storting blijkt, ondertekend door de

comparanten, hem werd overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Wijziging artikel 6 der statuten.

Het artikel 5 der statuten zal aangepast worden zoals hieronder bepaald.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato heden en de bijhorende staat van

actief en passief per 30 juni 2014, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mee te worden geregistreerd.

Ze ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag en ze besluit het doel van de vennootschap te wijzigen,

zodat dit voortaan Zal luiden ais vole

"De vennootschap heeft tot doel:

" het plaatsen van vloer- en wandtegels, stoepdallen en mozeek,

" de klein- en groothandel, import en export van vloeren, tegels, klinkers en aile bouwmaterialen, bouwspecialiteiten en aanverwante.

" het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen.

" het aanleggen van opritten en parkings in klinkers, kasseien en/of andere soorten materialen, verhardingswerken en het aanleggen en verzorgen van tuinen.

" de uitbating van een benzine-, en servicestation met shop, daaronder begrepen:

 de aankoop, de verkoop, de kleinhandel in brandstoffen, smeerstoffen en bijhorigheden voor alle mogelijke

motoren en motorvoertuigen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste lez. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

4  de kleinhandel in algemene voedingswaren, artikelen van boekhandel, dag- en andere bladen, speeltuigen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge alle mogelijke fris- en andere dranken, alsook alle rookartikelen en bijhorigheden;

 de uitbating van verbruikszalen, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden,

" het uitbaten van een transportbedrijf, daaronder begrepen:

 het vervoer, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht;

 de verhuur van aile roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer;

 de op- en overslag, alsmede het stockbeheer voor rekening van derden;

 het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen

voor het cliënteel.

" cle uitbating van een onderneming voor het aannemen van aile bouwwerken, zonder enige uitzondering, met eender welke vorm of omvang, met eender welk doel, en met gelijk welke bouwmaterialen: dit omvat ondermeer het voorbereiden en plaatsten van aile schrijnwerken, metselwerk, lood- en zinkwerken, electriciteit, centrale verwarming en sanitaire installatie, alsook de volledige binnenbekleding.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en aile handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of imniobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel."

Het artikel 3 der statuten zal aangepast worden zoals hieronder bepaald.

DERDE BESLUIT,

De vergadering besluit de benaming van de vennootschap te wijzigen in "BROS ENS BVBA".

Het artikel 1 der statuten zal aangepast worden zoals hieronder bepaald.

VIERDE BESLUIT,

De vergadering neemt kennis van het verslag van de gecommanditeerde vennoot de dato 17 juli 2014 en de bijhorende staat van actief en passief per 30 juni 2014, welke aan de akte gehecht blijft om er samen mede te worden geregistreerd, waarin het voorstel tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht, wordt neergelegd op het Bureau.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van het verslag der gecommanditeerde vennoot ontvangen te hebben en de vergadering ontslaat bijgevolg de voorzitter van de vergadering dit verslag voor te lezen. Een exemplaar van dit verslag blijft aan deze akte gehecht om er samen mee te worden geregistreerd, alsook gedeponeerd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN" te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Jeught, bedrijfsrevisor, hiertoe aangewezen door de zaakvoerder-gecommanditeerde vennoot, heeft het verslag, voorgeschreven in artikel 777 en volgende van het wetboek van vennootschappen, opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"7, Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP BESTRATINGEN BROSENS TOM, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt -15.800,46 EUR en is 16.300,46 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR, vermeid in de staat van activa en passive.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal een kapitaalverhoging van 22.000,00 EUR in speciën worden doorgevoerd om het kapitaal op 22,500,00 EUR en het eigen vermogen naar 6.199,54 EUR te brengen. Aldus zal voldaan zijn aan de wettelijke vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld In uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 17 juif 2014.

Erik VAN DER JEUGHT

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van het verslag der bedrijfsrevisor ontvangen te hebben en de vergadering ontslaat bilgevolg de voorzitter van de vergadering dit verslag voor te lezen. Een exemplaar van dit verslag blijft aan deze akte gehecht om er samen mee te worden gedeponeerd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt eveneens vast dat voorgaande kapitaalverhoging er voor gezorgd heeft dat het kapitaal thans groter is dan het minimum door het Wetboek van Vennootschappen vereiste kapitaal en dat de bijkomende inbreng waarvan sprake in het besluit van de bedrijfsrevisor voorafgaandelijk heeft plaatsgehad.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit de gewone commanditaire vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zelfde benaming, zelfde doel, zelfde zetel, zelfde vennoten, en waarvan de elementen van het activa en het passive met inbegrip van kapitaal en reserves, (dit alles onverminderd hetgeen bepaald onder het eerste tot en met derde besluit) onveranderd en zonder wijziging van waardering zijn gebleven.

Deze omvorming gebeurt op grond van de beschikking van artikel 121 van het Registratiewetboek en van artikel 211 paragraaf 2 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen alsmede van boek XII van het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT.

Het besluit tot omzetting heeft van rechtswege een einde gesteld aan het mandaat van de heer Brosens Tom, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Werkendam 76 als gecommanditeerde vennoot van de vennootschap. De vergadering verklaart het ontslag met ingang van heden te aanvaarden. Hem wordt kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid

ACHTSTE BESLUIT.

Na kennisname van elk der artikelen van de statuten van de tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde vennootschap, besluit de vergadering de statuten van de uit omvorming ontstane naamloze vennootschap ais volgt vast te stellen:

STATUTEN.

TITEL - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ART1KEL 1.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "BROSENS BVBA",

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Werkendam 76.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvaerders, die aile machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen. ARTIKEL

De vennootschap heeft tot doel:

" het plaatsen van vloer- en wandtegels, stoepdallen en mozaïek,

" de klein- en groothandel, import en export van vloeren, tegels, klinkers en alle bouwmaterialen, bouwspecialiteiten en aanverwante,

" het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen.

" het aanleggen van opritten en parkings in klinkers, kasseien en/of andere soorten materialen, verhardingswerken en het aanleggen en verzorgen van tuinen.

" de uitbating van een benzine- en servicestation met shop, daaronder begrepen:

 de aankoop, de verkoop, de kleinhandel in brandstoffen, smeerstoffen en bijhorigheden voor aile mogelijke

motoren en motorvoertuigen;

 de kleinhandel in algemene voedingswaren, artikelen van boekhandel, dag- en andere bladen, speeltuigen,

alle mogelijke fris- en andere dranken, alsook alle rookartikelen en bijhorigheden;

 de uitbating van verbruikszalen, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

" het uitbaten van een transportbedrijf, daaronder begrepen:

 het vervoer, zowel nationaal ais internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht;

 de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens,

kraanwagens, heftrucks en dergelijke meer;

 de op- en overslag, alsmede het stookbeheer voor rekening van derden;

 het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen

voor het cliënteel

" de uitbating van een onderneming voor het aannemen van alle bouwwerken, zonder enige uitzondering, met eender welke vorm of omvang, met eender welk doel, en met gelijk welke bouwmaterialen; dit omvat ondermeer het voorbereiden en plaatsten van aile schrijnwerken, metselwerk, lood- en zinkwerken, electriciteit, centrale verwarming en sanitaire installatie, alsook de volledige binnenbekleding.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, ais tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van

het doel.

ARTIKEL 4.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL II KAPITAAL AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22.500,00) en is verdeeld

in vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordig end

één/vierduizend vijfhonderdste (1/4.500ste) van het kapitaal.

ARTIKEL 6,

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan haar aandelen verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Wordt dat recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, behoudens wanneer uiteindelijk wordt ingetekend door een vennoot, de echtgenoot van een vennoot en bloedverwanten in opgaande en nederdalende lijn van een vennoot.

ARTIKEL 7.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend: 1,nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 8.

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

ARTIKEL 9.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen, zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen. ARTIKEL 10.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan of overgaan op een vennoot, de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en de bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn.

ARTIKEL 11

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

TITEL III, BESTUUR CONTROLE,

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering, die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

ARTIKEL 13.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. ARTIKEL 15.

Indien een zaakvoerder de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon, is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het wetboek van vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de reohtspersoon-zaakvoerder. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 16.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 17.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen, te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

ARTIKEL 18.

De controle op de financiéle toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL 19,

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over aile zaken die de vennootschap aanbeiangen. leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste zaterdag van de maand juni om 20.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, en zij worden gericht tot de in artikel 268 aangeduide natuurlijke of rechtspersonen, ten minste vijftien volle dagen vev5r de vergadering.

ARTIKEL 20,

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 21.

Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem. ARTIKEL 22.

De notulen van de algemene vergaderingen warden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend. TITEL V - INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 23.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Voor zover de wet vereist, stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit ailes overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen..

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de zetel van de Nationale Bank van België, die overeenstemt met de griffie van de rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, worden neergelegd, tegelijk met de door de wet vereiste stukken.

ARTIKEL 24.

e

Vtpor.

behoueen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

iïef - bitig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten ...r. afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

et saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 25,

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

'Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege : of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe ven-noot in de vennootschap is opgeno-imen of deze niet is ontbon-den, wordt de enige ven-'noot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle , verbinte-Inissen van de vennoot-schap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbin-ding.

'Indien tengevolge van een verlies het batig actief is verminderd tot een bedrag van lager dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering worden samengeroepen binnen een tijdspanne van maximaal twee maanden te rekenen van het ogenblik dat het verlies werd vastgesteld of had moeten zijn vastgesteld krachtens wettelijke en statutaire verplichtingen, teneinde te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda,

De zeekvoerder of het college van zaakvoerders rechtvaardigt haar besluiten in een bijzonder verslag gehouden ten behoeve van de vennoten.

In het geval er één vennoot is, neemt deze de beslissing binnen zelfde termijn van twee maand na kennis genomen te hebben van het zaakvoerdersverslag, indien hij zelf geen zaakvoerder is of indien hij niet alleen deze functie uitoefent.

" Wanneer het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan één/vierde van het kapitaal dan kan de ontbinding worden uitgesproken door de algemene vergadering met één/vierde der stemmen.

.Wanneer het netto-actief gedaald is tot bene-den zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belang-iheb-ibende de ont-ibinding van de vennootschap voor de redit-tank vorde-'ren.

ARTIKEL 26.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen, dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen. ARTIKEL 28,

De vennoten, de zaakvoerders, de vaste vertegenwoordigers, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan,

ARTIKEL 29.

Voor el hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van ' vennootschappen.

NEGENDE BESLUIT - BENOEMINGSBESLUIT,

De vergadering besluit om de heer Brosens Tom, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Werkendam 76 tot zaakvoerder te benoemen, Zijn mandaat zal behoudens andersluidende toekomstige beslissing van de algemene vergadering bezoldigd zijn. Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden, Er wordt geen commissaris benoemd.

TIENDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling, wordt verleend aan de naamloze vennootschap "ACIS Accountants & Belastingconsulenten" te 2380 Ravels, Grote Baan 201, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde over te gaan tot vervulling van aile formaliteiten met de bevoegde diensten van de kruispuntbank voor onderneming, het ondernemingsloket, alsook met de diverse sociale en fiscale administraties, waaronder de B.T.W.-administratie.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, tweemaal verslag bestuursorgaan, revisoraal verslag en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

Coordonnées
BESTRATINGEN BROSENS TOM

Adresse
WERKENDAM 76 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande